TopplistanAffärsverksamhetDetaljer för "Erik Zeyha"

Erik Zeyha

Erik Zeyha
Min blogg handlar om pengar, löshår, mode, senaste skvallret, andra bloggar och mycket mera daily updated.
Artiklar: 1-30, 31-60

Artiklar

Bloggtoppen.se Död?
2008-04-24 07:21:00
Hehe nu ska jag inte börja denna härliga morgon med att klanka ner på någon.... eller jo! Det verkar som om bloggtoppen har kastat in flaggan! Är det bara för mig som skiten inte funkar? Tycker att vi alla bör ta bort bloggtoppen.se och använda blogtoplist eller någon annan site som inte krashar var varannan dag! Bilder från server rummet (blogtoppen.se)
Så var det dags....fetaste festen på valborg!
2008-04-23 16:14:00
Jag har hört av en god vän att det kommer hemliga artister och DJ:s.Vi ses där?/Erik Zeyha.
Mer om: Sten
Osociala Sverige!
2008-04-23 09:17:00
Godmorgon på er, hoppas ni mår lika bra som jag! På tal om ingeting så bloggar jag från hemlig destination idag... Mer om detta senare. Hur som helst så var jag tvungen att gå upp sjukt tidigt (07.30) för att ta mig in till stan. Jag släpade mig till bussen med trötta steg för att ta mig vidare till Mörbycentrum (ingen idé att ta bilen i stan). Vid busshållsplatsen stog det en skara människor från olika åldergrupper och vanklade fram och tillbaka. Man kunde nästan se hur de försökte göra allt för att krypa undan och undvika ögonkontakt. När väl bussen anländer, kliver jag på och möts av den vanliga "jag ska sitta själv" stilen. Svensk och osocial som jag är letar jag upp en tom rad och sätter mig för mig själv i min tystnad. Får man inte prata med varandra på bussen? Varför undviker större delen av det svenska folket kontakt med nya människor? Varför gör jag sjäv det, tänk så mycket man kan gå miste om?Inte konstigt att bloggandet på webben blir så enormt stort! Det är ju ...
Firefox Adblock Plus (besök bloggare utan att de får betalt)
2008-04-22 12:34:00
Hej på er alla! Till skillnad från alla andra bloggar som gör allt för att få lite extra cash på kontot i form av banners, googel annonser osv... Tänkte jag tippsa om en "Adon" till alla er som använder Mozilla Firefox! Detta lilla tillägsprogramm tar bort 99% av alla annonser som du ser i webbläsaren...Med andra ord.... kan du med hjälp av detta lilla verktyg,besöka bloggar tillexempel blondinbella.com utan att få "ångest" bella själv tjänar nämligen inga pengar eftersom annonserna inte visas.... "LYSANDE" eller hur? Tyvärr får hon fortfarande besökare men det ska vill väll också kunna råda bot på!Klicka på länken för att tanka ner programmet till Mozilla firefox, sen kan du kolla på aftonbladet TV utan att se annonserna hehe så jävla skönt. OBS jag själv får 0,36$ för varje installation. (ni trodde väll inte att jag skulle sluta tjäna pengar mohahaha)
hehe någon som vill köpa = stinalee.com
2008-04-22 10:46:00
Jag å min vän letade efter lite sköna domän till min egen blogg när vi för skojj skull skulle checka om någon av "super bloggarna" inte hade reggat sin egen domän... Vad får man tag i om inte stinalee.com haha det var nästan det bästa som kunde hända förutom "blondinbella.com". Fast den tjejen har tillskillnad från stinalee tänkt till lite. Bra jobbat barbabella, du imponerar på mig för varje dag som går.... NOT!Anyway.... Jag tänkte att vi skulle kunna köra en liten aktion här på bloggen... eller ska jag själv använda domännamnet stinalee.com? Nej vi kör en aktion så får vi se vad det går för. Här är beviset på att jag indirekt (via en polare) äger domännamnet Stinalee.comBudgivningen börjar nu, vad betalar folket för Stinalee?? Skicka en kommentar och ange e-mail för att bekräfta ditt bud. BTW Domännamnet kostade mig 139 SEK!
Kläder & skor går inte att äta!
2008-04-21 11:18:00
Allvarligt talat så förstår jag inte riktigt längre varför folk orkar hålla på... hur många kläder, skor eller sjalar orkar vi läsa om innan vi dör av hyflis! Jag börjar personligen fuckthis må dåligt av allt bloggande om "outfitts". Jag har börjat förstå att (t.ex: Kenza, blondinbella, stina-lee, och engla´s showroom) forsätter häva ur sig skit om: kaffelatte, sena mornar, bloggträffar och Ralph Louren tröjor eftersom att detta uppenbarligen är ett bevisat koncept som folk aldrig tycks få nog av? Vilka läser då dessa bloggar? Min gissning faller på att det är främst tjejer i åldern 14-20 som själva skulle vilja leva ut drömmen om att köpa köpa och åter köpa. Men hallå när tröttnar dessa monster på att matas? Aldrig verkar det som, då min gissning är att dessa djur hoppar från blogg till blogg för att ständigt få mera (konstigt att de ligger 5 bloggar om mode i toppen).... När ska detta vansinne sluta? Läser de bloggen för att de personligen gillar tjejen, eller för hennes...
Mest lästa bloggen i landet! Nej inte längre....
2008-04-21 09:51:00
Helt otroligt... Idag så blev jag väckt av en polare som ringer halv nio! (idiot), trött som jag är får jag fram ett rostligt- vem är det? Johan som han heter är så exalterad så jag fattar först inte vad han säger... Tillslut får han fram att jag ska upp för att gå in på bloggtoppen.se. När jag väl får upp sidan så känner jag mig helt plötsligt som världens morgon piggaste man!!! Yeah vem står högst upp på tha list om inte mannen myten idioten Erik Zeyha! Nu får du blogga på som ett djur Barbabella! Ner petad från Svensk toppen av ett litet as, som förövrig inte har något bättre för sig, än att sitta å blogga 24-7.Tror nästa bella kommer glida om mig i eftermiddag, nu när hon ser att det börjar bli lite konkurens får hon ta fram det där lilla extra och köpa fyra ggr så många plagg å blogga stenhårt!
Mer om: Landet
Historiska händelser...
2008-04-21 09:45:00
21 april           1982: Joe Strummer rapporteras försvunnen. Clash förberedde i London sin Know Your Rights-turné när deras sångare plötsligt rymde. Turnén inställs, och först efter tre veckor hittas Strummer i Paris.       1971: Haitis diktator, François "Papa Doc" Duvalier, avlider och efterträds av sin son Jean-Claude ("Baby Doc").       1959: Robert Smith i Cure föds i England.       1947: Iggy Pop föds.       1915: Anthony Quinn föds.       1910: Författaren Mark Twain dör, 74 år gammal.
Dagens onödiga vetande...
2008-04-21 09:43:00
Visste du att...en giraff springer i 57 km/h.
Sorglig solig dag! Grannens katt är borta!
2008-04-20 14:20:00
Idag är det så grymt fint väder ute! tänkte precis knata ner till sveaviken på en skön promenad när närmaste grannen kom förbi och frågade om jag hade sett deras katt Zorro som försvann natten till torsdagen den 17! Så jag tänkte slänga upp en bild på aset (jag gillar personligen inte just den katten)  för att se om det är någon som har hittat den. (katten på bilden har inget som helst med den bortsprungna katten att göra) Katten är av rasen Norskskogskatt, grå brun vikt 4,1 kg, blå ögon sågs senaste vid Danavägen intill djursholmskappel! Ser du katten kan du slänga iväg ett mail eller kommentera. (Hittelön utlovas)
Buss fattade eld vid gullmarsplan 00:41
2008-04-20 01:32:00
Efter en liten sväng om med gänget på stan hamnade jag på en efterfest ute i Tyresö av alla ställen! Sjukt folk pundare och 3,5:pr kändews inte som min grej så jag drog mig tillbaka till stan via gullmarsplan. Väll på plats upptäcker en polare brandrök och det visar sig vara en sl buss som står och brinner uppe på buss terminalen. Eldslågorna sträckte sig på sin höjd 2 meter över bussen. Som vi kunde se så hade ett äldra par skickats från platsen via ambulans pga synskador!Erik Zeyha lite bättre...
Mer om: Plan , Buss
Premier! bara beacon (Magnus Betnér)
2008-04-19 17:39:00
Hi folks!Idag så har jag fått den stora äran att gå på Magnus Betnérs nya stand up show "bara beacon" på operan! Endast på grund av mitt bloggande ;) Yeah! Jag hinner tyvärr inte skriva mera just nu... En detaljerad resension kommer att publiceras så fort jag får lite tid över.. Ha en bra kväll.
Hello World!
2008-04-18 11:17:00
Becouse I discovered that I have a lot of foreign visitors I felt that I hae to start write some of my articles in english. For those that have e-mailed me about the blond spoiled girl called Blond-Bella and asked who she is. Well...she's unfortunatly the biggest blogger in sweden, for now that is (I'm closing in on her....) She always takes pictures of he café latté her stupid clothes and lot's of other. not, intresting stuff. Her readers are mostly retarded 14-20 year-old girls that have no life what so ever.Well I appritiate the traffic that you're giving me world....so keep on reading.Cheers/Erik Zeyha [Im back]
Barbappapa på jakt igen!
2008-04-18 10:10:00
Hittade faktist en bild från min gammla blogg när jag googlade på Erik Zeyha. Kände att det kanske är dags att dra in barbapappa och uppgradera till bad ass mode igen! Men nu när trafiken är så jävla fin vill man inte riktigt riskera att bli avstängd igen. Jag kanske får styra upp en egen server istället...
Mer om: Jakt
Historiska händelser.
2008-04-18 09:52:00
18 april           1958: Författaren Ezra Pound får lämna det mentalsjukhus i USA där han suttit sedan 1945.       1958: Les Pattinson, basist i Echo & The Bunnymen, föds i Liverpool.       1956: Den amerikanska filmstjärnan Grace Kelly och Furst Rainier III av Monaco gifter sig. Bilderna från sagobröllopet fyller de amerikanska och europeiska tidningarna.       1955: Albert Einstein dör. Han var 76 år gammal.       1947: James Woods föds.
Dagens onödiga vetande...
2008-04-18 09:42:00
Visste du att ...man nyser i en hastighet av 160km/tim.Det är därför du inte rekommenderas att "hålla inne" den lilla duschen då det bildas ett jävla tryck.Här nedanför är en bild tagen med höghastighetskamera på en nysning:/EZ
Erik Zeyha i tidningen?
2008-04-17 16:02:00
Ja vad ska man säga! Det finns på tok för många människor där ute som gör allt för att försvara sin idol barbabella, ett stort tack till er eller dig som var tvungen och göra min vardag till ett helvete! Fast det löser sig nog! Trafiken ökar iallfall ;)
Idag bjuder jag på underhållning!
2008-04-17 13:57:00
Kommentera och skriv gärna hur långt ni kommer så det blir en liten kamp!Erik Zeyha time to kill some zombiespowered by: mjutv.com
Mer om: Idag
Du borde skämmas äckliga tjej!
2008-04-17 13:10:00
Jag får ibland brev hemskickat till mig, oftast från läsare som skriver några snälla rader. Men igår fick jag något väldigt obehagligt. En kvinna som kallar sig för Barbabella vill att jag ska joina hennes shoppinggrupp. Hon har tydligen massor av olika tjejer som shoppar på samma gång "Jag vill ha många olika plagg och då behöver jag också många tjejer att rådgöra med" som hon så härligt uttrycker och hon säger att hon behöver inte använda våld på en kille sålänge han är orädd för att handla i tjejbutiker och stanna hos en barbamamma?... Någon som kan hjälpa mig att få tag i psycopaten?
Mer om: Bord
Mera personliga åsikter...
2008-04-17 13:01:00
Jag ska försöka skriva lite mer personliga åsikter. Men det är ju så svårt att skriva om till exempel blondin-äckel-bella och Kenza (bortskämd snorunge) utan att lacka och spåra ur fullständigt.Jag blir på trött på dom..../Erik Zeyha.
Fritt fram för majja men inte tobak.
2008-04-17 12:39:00
        Landet hakar på resten av Europa och inför rökförbud på hotell, krogar och barer, utom i särskilda rökrum. Lagen gäller även för landets omstridda coffee-shops, där det fortfarande är tillåtet att röka cannabis. ? Enligt Hollands socialminister kan dock lagen ändras om det här leder till att fler börjar röka cannabis, säger Frank Schipper, pressinformatör på Nederländska ambassaden. omstridda coffee-shops, där det fortfarande är tillåtet att röka cannabis. ? Enligt Hollands socialminister kan dock lagen ändras om det här leder till att fler börjar röka cannabis, säger Frank Schipper, pressinformatör på Nederländska ambassaden.Källa: realtid.se
Händelser
2008-04-17 11:17:00
Jag tänkte att jag skulle börja skriva ut lite intressanta händelser:1983: Felix Pappalardi, 43 år, skjuts till döds av sin fru Gail Collins. Han blev känd i slutet av 60-talet som producent åt Cream och som basist i Mountain.       1974: Vinnie Taylor, gitarrist i Sha Na Na, dör av en överdos narkotika.       1970: Johnny Cash uppträder för president Nixon i Vita huset.       1960: Eddie Cochran omkommer i en bilolycka i Chippenham i västra England.       1951: Börje Salming föds./Erik Zeyha.
Onödigt vetande...
2008-04-17 11:12:00
Visste du att ...1 300 liter svett kommer att spridas ut i atmosfären per människa.Tänk på det nästa gång ni andas :)/EZ
Romantiktest...
2008-04-17 10:41:00
Jaha. På vårkanten så blir ju var och varannan person förälskad. Jag brukar aldrig hålla på med såna här test då dom förmodligen är helt oventenskapliga. Men va fan, när man fick såna fina poäng som jag faktiskt fick kan jag inte låta bli att skryta om det.Klicka på länken för att göra testet:http://persontester.svd.se/take_test.php?idRegTest=1659Mina testresultat:Du är något av en hopplös romantiker. Du gillar rosenblad, poesi och sockersöta ömhetsbetygelser ? både att få och att ge. Romantik är viktigt för dig i ett förhållande. Problem kan uppstå om din partner däremot inte är den romantiska typen. Om du ser fram emot att visa din kärlek på Alla hjärtans dag, medan din partner inte anser att det är en speciell dag över huvud taget så kan du känna dig osedd och ouppskattad.Men även om din partner inte är lika romantisk som du, så försök att visa uppskattning när han/hon anstränger sig. En del människor trivs inte med att visa sina känslor på allt för uppenbara sätt, men det betyde...
Erik Zeyha 9# (Blogtoplist.se)
2008-04-17 10:31:00
Helt sjukt hur snabbt det kan gå!
För er som hatar censur...
2008-04-17 10:06:00
...så finns det nu en sida som låter ordet vara fritt. Att ordet ska vara fritt är vi nog alla överens om, tyvärr är det ju inte alltid som det utövas i praktiken *host* *host*, Roland och blogg.sehttp://www.idg.se/2.1085/1.156676Jag slänger upp en gammal bild-klassiker som låg på förra bloggen.Tack än en gång Roland.
Utvärdering: Sveriges blogg prinssesa.
2008-04-17 09:23:00
Vem är Sveriges ledande fjortiz bloggare och vem kommer att gå som vinnare ur kampen under våren 2008? Jag tänkte skriva en liten recension om de omtalade bloggarna och redovisa den offentliga statistik som finns till förfogan.Så här har ser det ut i dagsläget, Källa Alexa.com(Blondinbella.se blå graf), (kenza.se röd graf), (Stinalee.se spy grön graf) Som ni säkert kan se så är det Blondinbella som har täten och en ganska betryggande och stabil kurva. Det var en riktigt fin ökning i mitten av Mars ökningen berodde främst på all uppståndelse i media. Dock så tog hon inte vara på chansen att försöka få de nya besökarna att fassna, en efter en trillade av och nu är hon nästan tillbaka igen. Missade Blondinbella sin chans att bli en riktig tv-profil eller Sveriges nya mediahora? Ja, kanske gjorde hon det men tjejen är fortfarande ung och har lång tid på sig att lyckas. Kenza: Nya bloggen ökade enormt i mitten av Februari pga av att Kenza valda att styra upp en egen domän Kenzas.se. Sen ...
Erik Zeyha på väg mot toppen?
2008-04-17 09:02:00
Yes! Tillslut så gav allt skrivande, rss-feedande, marknadsföringen, och allt annat vägen! Idag så blev jag riktigt glad när jag tittade till statistiken. För alla er som tvekat på mina ideer kring att skapa trafik får tyvärr krypa till korset, bevisligen så funkade det ;)Sug på den här ett tag 4438 unika besökare (hatten av för Erik Zeyha)
Mer om: Topp
The Ring Of Death....
2008-04-16 15:06:00
Så har det hänt....tyvärr. Min kära Xbox, mediaspelare och livskamrat har stämplat in.När jag skulle säa mig ner och lira lite Rainbow Six:Vegas 2 så startae boxen och jag satt förväntansfullt med kontrollen i handen, men förgäves. Maskinen surade såklart igång, men någon bild kommer inte upp.R.I.P Xbox 360Nu ska jag gråta, sminka mig likt ett EMO och skära mig i armarna./Erik Zeyha.
Ungar i galonbyxor
2008-04-16 15:06:00
Jaha. Sitter på bussen på morgonkvisten och läser ur en bra bok. Djupt försjunken sitter jag och drömmer mig bort samt analyserar texten och låter den sjunka in. Vid en av alla stopp stannar vi och vad kliver på om inte en flock med skrikiga dagisbarn. Hur dom kan vara så fyllda med energi så tidigt på morgonen är för mig ett mysterium. Ja ja, dagisfröken manar på barnen bak i bussen (där naturligtvis jag sitter) och en unge av okänd ålder sätter sig bredvid mig. Ungen luktar....ja just det, vad luktar den egentligen? Det jag känner kan endast beskrivas som en stank mellan svett, surt och lerpöl. Självklart börjar ungen fråga allt mellan himmel och jord; vad heter du-hur gammal är du-vart bor du nånstans-vart ska du nånstans... självklart följs mina svar upp med standardfrågan "VARFÖR DET?".Jag blir så trött..../Erik Zeyha.
Mer artiklar från denna bloggen:
1-30, 31-60
33630 bloggar i topplistan.
Statistiken nollställs varje vecka.


Kontakta Oss