TopplistanHumorDetaljer för "Dyng-Bengt och Diesel-Doris filosoferar"

Dyng-Bengt och Diesel-Doris filosoferar

Dyng-Bengt och Diesel-Doris filosoferar
Vassa kåserier med fingret nära avtryckaren. Kåserier av en radioprofil som handlar om livet på landsbygden. En hel del kängor till myndigheter - alltid med glimten i ögat.
Artiklar: 1-30, 31-60, 61-90, 91-120, 121-150

Artiklar

Dyng-Bengt filosoferar om landsbygden?
2011-10-24 17:09:00
Ja men Tjörnare en Dyng-Bengt här, När man titta i landsbygds strategin så kom jag och tänka på Palme utredningen, för jag förstod inte att man inte hunnit längre. Sedan när man tittar på de regionala prioriteringarna så slås jag av att det heter mina damer och herrar samt flickor och pojkar, enligt mig så finnes det inte fler sorter så då innefattar det väl alla? Men vad som förvånade mig mest var att man inte snärjde in sig ännu mer? Jag känner ju mig själv som landsbygdens Don Quijote, ni vet han som tror att han kan allting men inte fattar att han inte gör det men det är klart med alla planer i länet på alla vindkraftverk så har jag ju mina väderkvarnar räddade och självkritik ligger ju inte för mig? så därför skall jag fortsätta att ha mina små funderingar? Här kommer några funderingar som jag skulle vilja ställa till alla partier och politiker ? Hur får vi drömmen om vår landsbygd där hela sverige ska leva att bli verklighet? Hur kan vi ge stöd åt ungdomars utveckling på lands...
Bruden stod där och tog sig för pannan, när hon fick reda på att brudgummen
2011-10-24 17:09:00
Bruden stod där och tog sig för pannan, när hon fick reda på att brudgummen var gift med en annan... När hans första frus syter och moster börja förstå, får dom till brölloppet för att homnom slå både gul och blå... Han fick vad han skulle ha, nämligen ett kokstryk av kvinnorna... Så efter att han nu gått på denna mina, får han stå i ett hörn och skämmas samt grina...Se klippet på expressen
Mer om: Expressen
Nu är det dags igen för kändisar att svänga med sina lurviga, även för dem
2011-10-24 17:09:00
Nu är det dags igen för kändisar att svänga med sina lurviga, även för dem som på olika vis är lite för kurviga... Vem blir årets klumpfot, och på stan blir kallad idiot... Vem kommer vi att rösta fram, enbart för att de har charm... Blir det Schyman eller Wahlbeck, som vi får titta på med skräck... Hur kommer det gå när Viktoria skall byta sin fotbolls doja, för att på högklackat på dansgolvet sedan skoja... Vi får vänta och se hur det går, vinnaren presenteras väl någon gång under nästa år...Läs hela artikeln i Expressen Molly Sandén, Elin Kling och Peter Wahlbeck ska dansa i tv - tillsammans med Claudia Galli och bonden Jan-Olof "Janne" Hansson.I dag offentliggjorde TV4 alla 12 namnen i nya "Let's dance".- Det känns jättekul, det blir ett bra startfält, säger exekutive producenten Magnus Karlsson Lamm.
Damerna söker lamkött hos Calle, dessa pilska hyndor är bara ute efter hans
2011-10-24 17:09:00
Damerna söker lamkött hos Calle, dessa pilska hyndor är bara ute efter hans balle... Nu är kvinnas bästa skoj, att hitta sig en toy boy... Så nu lockar gamla tanten, med att vifta med slanten... Tänk om man åter kunde bli ung, och bara i tanterna få tömma min pung... Men nu är det dags att vakna, det där är väl ingenting att sakna... Det gäller ju att leva här och nu, på tal om det så har jag ju en under bar fru...Raggas upp ? av ??damer?? "Idol"-Calle får skamliga förslag: Hon frågade om jag ville testa en 35-åring Idol 2009 TV Nöjesbladet Aftonbladet : "?Idol?-Calle får skamliga förslag: Hon frågade om jag ville testa en 35-åring Tonårsfansen ligger i lä. ?Idol?-Calle Kristiansson, 21, avslöjar skamliga inviter från äldre kvinnor. ? Det skulle inte vara jättesvårt att få med sig någon på rummet, säger han."
Bruden stod där och tog sig för pannan, när hon fick reda på att brudgummen
2011-10-24 17:09:00
Bruden stod där och tog sig för pannan, när hon fick reda på att brudgummen var gift med en annan... När hans första frus syter och moster börja förstå, får dom till brölloppet för att homnom slå både gul och blå... Han fick vad han skulle ha, nämligen ett kokstryk av kvinnorna... Så efter att han nu gått på denna mina, får han stå i ett hörn och skämmas samt grina...Se bröllopets oväntad vändning ? brudgummen var redan gift
Mer om: Aftonbladet
Nu är det dags igen för kändisar att svänga med sina lurviga, även för dem
2011-10-24 17:09:00
Nu är det dags igen för kändisar att svänga med sina lurviga, även för dem som på olika vis är lite för kurviga... Vem blir årets klumpfot, och på stan blir kallad idiot... Vem kommer vi att rösta fram, enbart för att de har charm... Blir det Schyman eller Wahlbeck, som vi får titta på med skräck... Hur kommer det gå när Viktoria skall byta sin fotbolls doja, för att på högklackat på dansgolvet sedan skoja... Vi får vänta och se hur det går, vinnaren presenteras väl någon gång under nästa år...Deltagarna i ?Let's dance? presenteras Let?s dance Dokusåpa TV Nöjesbladet Aftonbladet : "?Bonde söker fru?-Janne, Gudrun Schyman och Peter Wahlbeck ska dansa Gudryn Schyman, Marcus Birro och Stefan Sauk. Det är några av deltagarna i ?Let´s dance? som börjar i januari 2010. Alla deltagare presenterades under en presskonferens på Grand Hotel. Här är hela listan på alla dansparen!"
Grottmäniskor får ärva stora slanten, det är miljarder som hon lämnar efter
2011-10-24 17:09:00
Grottmäniskor får ärva stora slanten, det är miljarder som hon lämnar efter sig den gamla tanten... Deras mamma var en idiot, lämnade ungarna på gatan så dom fick leva av att sälja skrot... Nu kan mormors pengar förändra deras liv, till detta verkar de vara väldigt positiv... Hoppas nu att detta bra kommer att sluta, så att dessa herrar kan av de nya resurserna riktigt njuta...Bor i grotta ? kan ärva miljarder Nyheter Aftonbladet :"Bröderna Zsolt och Geza Peladi säljer skrot och bor i en grotta. Nu kan de bli mångmiljardärer. ? Det kommer att gottgöra det liv vi levt hittills, säger de."
För när Tomten sedan somnar full som en gris, och masken togs av så likna h
2011-10-24 17:09:00
Tomten är far till alla barna, för att honom har ingen om spriten kunnat varna... När det kommer fram till Jul, då vill tomten bli full och ha kul... Då bäljer han i sig allt han ser, sedan frågar han om han kan få mer... Att Tomten finnes är ju en härlig skröna, men varför detta hela tiden försköna... För när Tomten sedan somnar full som en gris, och masken togs av så likna han pappa på något vis... Så om Tomten nu är far, så när han var nykter så var han i alla fall rar...Barnen rädda för julen ? när föräldrarna dricker Nyheter Aftonbladet : "'Julen ska vara barnens högtid.' Fler än vart fjärde barn och ungdom har känt obehag under julen ? på grund av att mamma och pappa druckit alkohol. Det visar en ny undersökning. ? Många barn upplever julen som väldigt obehaglig, säger Linda Engström vid UNF."
"SÄTT DOM GAMLA I FÄNGELSE".
2009-11-26 16:27:00
"SÄTT DOM GAMLA I FÄNGELSE.Töm fängelserna och långvårdsavdelningarna. Låt åldringarna bo i fängelserna, där får dom tillsyn och omvårdnad hela dygnet, raster, utflykter, terapi och betalt jobb...Dom serveras näringsrik kost, som kostar tio gånger mer än den mat våra skolbarn får i skolan...Det finns TV på rummet, sex-rum och framför allt är allting gratis...Inget dras från pensionen...LÅT FÅNGARNA I STÄLLET INTA LÅNGVÅRDSPLATSERNAKl. 16.00 dras persiennerna ned för natten. Dom får bo två eller fyra personer i varje rum...Inga gemensamhetsutrymmen, indragen efterrätt...Vill dom ha kaffe får dom betala det med egna medel...Hyran dras på deras blivande pension...Vid rymning fördubblas strafftiden...På detta vis kommer Sverige att inom kort halvera antalet fångar...FÖR VEM VILL GÖRA NÅGOT BROTTSLIGT OCH RISKERA EN SÅDAN BEHANDLING??"
Snacka om att försöka rädda polisen, om man i rättegången hittar bilden som
2009-11-23 23:40:00
Snälla vittne var nu tapper, rita en fantombild på detta papper... Vad var det jag sa, du ritar ju riktigt bra... När vi skickat ut denna till media kommer det att underlätta, jag slår vad om att vi snart hittar den rätta... Detta låter som ett skämt, den som erkänt måste dom ha skrämt... Snacka om att försöka rädda polisen, om man i rättegången hittar bilden som ett av bevisen...För annars om ett vittne i Bolivia ritar en gris, då måste dom låsa in en polis...Polisens sämsta fantombild? Nyheter Aftonbladet :"Fantombilden gav fullträff Hela världen skrattade åt polisens dåliga fantombild. Men ? skrattar bäst som skrattar sist. Och det blev polisen."
Ta (fjärr-)kontroll över din orgasm! | Wendela | Aftonbladet
2009-11-22 22:01:00
Om du vill ha din lycka gjord, skall du använda det du har i ditt nattduksbord... Detta är inte längre synd och skam, så nu kan du dessa taga fram... Tekniken har dessutom kommit fram med nya, så nu kan du leka i hela din lya... Nu skall vi alla till shopen rusa, sedan raka vägen hem och busa... Vi får hoppas att tomten till jul, i klappen har packat ner något kul...Ta (fjärr-)kontroll över din orgasm! Wendela Aftonbladet :"Zappa dig till himmelriket ? vinterns hetaste sexleksaker är fjärrstyrda Nu används fjärrkontrollen till mer än bara teven. Tekniken i nattduksbordet har blivit trådlös. Aftonbladet lät en kvinnlig testpanel prova sig igenom de fjärrstyrda sexleksakerna."
Inte undra på att vanligt folk blir sura, när man dem på vinsten vill lura.
2009-11-22 22:00:00
Inte undra på att vanligt folk blir sura, när man dem på vinsten vill lura... För dem som vinnarna följer, vet vad tv4 nu döljer... Det är nämligen samma vinnare hela tiden, det är endast ett par stycken som är med i pengastriden... Man kan undra varför tv4 inte tävlingen lägger ner, när man detta ser... Istället väljer man locket på och sedan låsa, så man kan fortsätta med att folket blåsa... Nu tycker man väl det är synd och skam att dett i media kom fram... Om ni nu jobbar med välgörenhet, se då till att samla in pengar med ärlighet... Proffsspelare blåser tittarna Nyheter Aftonbladet :"TV4 anklagas mörka vinnarna i Postkodlotteriet: ?De vill inte visa att vanliga personer är chanslösa? Professionella spelare har tagit över TV 4:s tittartävling i ?Postkodmiljonären?. Samma personer vinner ? vecka efter vecka. Och kanalen döljer resultaten. ??De vill inte visa vanliga tittare att de är chanslösa, säger en av spelarna."
Älvsbyhus är företaget, som om kunderna håller på att tappa taget... Aftonb
2009-11-22 21:59:00
Titta på TV och media bråken, så gör du ej fel när du köper drömkåken... Älvsbyhus är företaget, som om kunderna håller på att tappa taget... Inte ens när du skall bygga ett skithus, skall du välja ett Älvsbyhus... Dom som kan vända Råd och Rön ryggen, skall inte hålla på med byggen... När man ljuger värre än en viss riksdagskvinna, skall man ifrån branschen försvinna... Man tänker på filmen med Björn Skifs, vilken tur det finnes andra företag som vill se att kunden trivs... Mar - dröms- kåken Nyheter Aftonbladet :"Taket på nya huset läckte som ett såll Husägarna köpte sitt drömhus av Älvsbyhus. Men Kalla faktas granskning i TV4 visar att de läckande taken förvandlat husglädjen till en mardröm. Älvsbyhus har svartlistats av 'Råd och rön' eftersom företaget vägrar åtgärda felen."
Nu är det väl dags för nästa direktör, för Angeles man också sparka bör...
2009-11-19 11:27:00
Nu är det väl dags för nästa direktör, för Angeles man också sparka bör... Men för att inte göra någon besviken, behöver man ju inte stanna där med kritiken... Men helt klart så är det så med tanten, hon sitter enbart där för slanten... För enligt henne själv gör hon bara grejer, som andra till henne säger... Om det är bara det hon skall prestera, borde det vara billigare att detta leverera... Varför jag mig på detta stör, är för att hon inte ansvar tar för all skit hon gör... Jag har alldrig hört henne innan protestera, mot denna skit hon nu leverera...?Regeringens ansvar? Nyheter Aftonbladet :"S vill ställa regeringen till svars för jobbcocherna Efter fiaskot med jobbcoacherna slår Arbetsförmedlingens generaldirektör Angeles Bermudez-Svankvist ifrån sig kritiken. Och oppositionen håller med ? kritiken ska riktas högre upp."
Matchen fick ett oväntat avbrott ? springer in med bara en motorcykelhjälm
2009-11-19 11:27:00
Mannen på matchen hade en taskig gång, som sedan på isen uppträdde i Mc hjälm och kalsong... Där efter händer inte mycket mer, än att personalen på isen honom brottar ner... Matchen fick ett oväntat avbrott ? springer in med bara en motorcykelhjälm
Mer om: Aftonbladet
Varför lägger ni ner en massa krut, på att OS konkurera ut... Aftonbladet
2009-11-19 11:27:00
Hur tror femman att detta skall gå till, på OS och idrott gärna svenskar titta vill... Vi blir riktiga patrioter, och framför tvn beter vi oss som idioter... Så varför lägger ni ner en massa krut, på att OS konkurera ut... Var istället med oss när vi firar, när våra svenskar presterar och om guldet lirar...Sverige får OS i fjällen TV Nöjesbladet Aftonbladet :"... men bara i Kanal 5 som utmanar spelen i Vancouver Nöjesbladet kan avslöja Kanal 5:s nya storsatsning som ska konkurrera ut vinter-OS i februari. Kändisar som tävlar i ?roliga? grenar. ? Vi kommer att vara en frisk fläkt både för folk som älskar sport och som hatar sport, säger programchef Lars Beckung."
Vad kul att dom detta i storstan gör, för det är inget som på landsbygden s
2009-11-19 11:27:00
Vad kul att dom detta i storstan gör, för det är inget som på landsbygden stör... För om man där skall titta, blir det svårt att dessa tokigheter hitta... En tredjedel av sveriges befolkning på landsbygden bor, det är fler än vad dom flesta tror... På dessa bilder vi med glädje tittar på, så när ni ut skall gå kan ni inte vinka och hälsa till oss då ...Avslöjade ? av kameran Nyheter Aftonbladet :"Kartsajternas bilder fångar med än bara vägar Google har fotat av gator i hela världen ? och fått med en del oväntade detaljer på bild. Nakenbadare, inbrottstjuvar och personer i trafiken har alla fastnat i den stora sökmotorns lins."
Nu har Foppa kommit tillbaka och Modo börjat vinna, då ändrar sig Anrell so
2009-11-19 11:27:00
Nu har Foppa kommit tillbaka och Modo börjat vinna, då ändrar sig Anrell som en viss riksdagskvinna... Nu en hel säsong vi kan fira, att hela traktens pojkar återigen skall för Modo lira...Nu kan den där Anrell, täppa igen truten och sluta med sitt gnäll... Nu kommer han istället säga det var inte ja, för jag har alltid tyckt Modo varit bra... Vad som gör mig riktigt glad, är att han hela säsongen får förklara sig i sitt Aftonblad...Stjärnorna i hemligt möte för att säkra planen: Spela ihop Modo Elitserien Sverige Hockeybladet Sportbladet Aftonbladet :"GÄVLE Peter Forsberg och Markus Näslund ska lyfta Modo bort från kvalserieträsket. Deras plan hela tiden: spela i samma kedja. ? Vi träffades innan helgen och pratade ihop oss, säger Peter Forsberg, 36."
Cage som sparkade och avskedade sin godeman, har ju visat att han inte peng
2009-11-19 11:27:00
Cage som sparkade och avskedade sin godeman, har ju visat att han inte pengar hantera kan... Så varför försöker man då kamoflera, är det inte bara att för honom en ny godman presentera... Så när Nicolas vill ut och slösa, får godemannen detta lösa... Istället för slott bil och någon släktklenod, får det bli en cykel och en friggebod...Cage ruinerad av lyxlivet Nöjesbladet Aftonbladet :"Nu tvingas han sälja slotten och bilarna HOLLYWOOD. Lyxbilar, juveler, jetplan, konst, lustjakter och europeiska slott. Allt köpte Nicolas Cage på sig under vilda shoppingrundor. Till slut fick det överdådiga levernet marken att rämna under Hollywoodstjärnans fötter."
Tappade minnet när hon behandlades med elchocker mot depressionen | Kropp &
2009-11-19 11:27:00
Det är inte lätt att veta vad som är rätt eller fel, när dom behandlar folk med el... Om man sedan behandlingen mot sin vilja får, för att testa hur det går... Undra hur då känslan var, när minnet på fem år ej finnes kvar... Men på allt detta är jag helt novis, så hoppas att det i kvällens program finnes förklaringar hur det funkar som bevis... Försöker tänka på någon gång när man druckit för mycket sprit, och delar av kvällen före inte minnes ett skit... Om det så i större skala är, skulle man bli skraj för att bli behandlad av det där...Tappade minnet när hon behandlades med elchocker mot depressionen Kropp & hälsa Aftonbladet :"Dottern: Mamma frågar hur det var när jag var liten Mot sin vilja behandlades Helena med elchocker ? och tappade minnet.Metoden har ökat explosionsartat i Sverige. ? Fyra eller fem år av mitt liv har bara försvunnit, säger hon."
Ta ställning Sverige och EU, det är dags att göra det nu... Aftonbladet
2009-11-19 11:27:00
Ta ställning Sverige och EU, det är dags att göra det nu... För att dom skall upfylla sin vision, så sparkar dom all dynga till en bättre position... Vad som gör mig arg som ett bi, är deras brott mot mänskliga rättigheter och avsaknaden av demokrati... Hur kan makten fördelas på dessa as, bara för dom har en del olja och gas... Men med ny förnyelsebar energi, kommer maktfördelningen i världen en anna bli... Det kommer mot dessa herrar att slå hårt, och bibehålla dessa fasoner blir då svårt... Så jobba hårt för att få fram nya alternativ, det gör mäskligheten i dessa länder mera positiv...?Ta ställning, EU? Nyheter Aftonbladet :"Människorättsaktivister kräver att väst tar ställning Över hundra rättsfall ? över hundra fällande domar. Uppenbara krigsbrott ? de ansvariga har befordrats. Inför toppmötet mellan EU och Ryssland kräver människorättsförsvarare att väst tar ställning. ? Vad är viktigast för er: olja och gas eller mänskliga rättigheter och demokrati? Säger Usam Bajsajev från o...
Här har vi den så kallade skogsturken, som hällde på skjortan allt som var
2009-11-19 11:27:00
Här har vi den så kallade skogsturken, som hällde på skjortan allt som var i burken... Han blev arg som ett bi och ville veta vem det var, efter flera år får han nu från frisbeekastaren ett svar... Svaret på frågan han nu fick, vem vet han kanske inte länger på frisbeebanan har picknick...AVSLÖJANDE: Sanningen bakom Sveriges största Youtube-mysterium
Mer om: Aftonbladet
Det är knappt man tror det är sant, det som kommer ur mun på denna tant...
2009-11-18 14:12:00
Hur kan man får lura folk på detta vis, och sedan säga att kunden inte trodde tillräckligt vid uteblivit resultat som bevis... Det är knappt man tror det är sant, det som kommer ur mun på denna tant... Hoppas att detta kan bli en läxa, för denna lilla skitstövel till häxa... Som med kursen endast en poäng, det är att lura kunden på en rejäl peng... Tänk då i nästa steg när folk tar chanser, när denna knallkork säger att dom kan bota cancer...Detta är ju helt klart en sekt, som för människor inte visar någon respekt... Med denna filmsnutt, jag hoppas och tror, att vinsten för sektledaren inte blir så stor...Här testar vi politikerns kontroversiella synkurs ? vet inte om att hon filmas med dold kamera
Mer om: Aftonbladet
Nya sajter visar film - helt gratis Här har ni några fler ställen att kolla
2009-11-17 10:30:00
Här har ni några fler ställen att kolla film och tv-serier på...http://hdmt.net/http://www.ninjavideo.net/http://www.tv-links.cc/http://watchmovies.110mb.com/http://www.freeonlineepisodes.net/http://www.casttv.com/http://www.tv-life.com/ http://www.onlinedrama.net/ http://onlinecliptv.com/ http://www.veoh.com/http://www.watch-movies-online.tv/ http://watch-lost-online-free.com/ http://ch131.com/http://www.ovguide.com/Nya sajter visar film - helt gratis Nyheter Aftonbladet :"Allt fler ser de senaste serierna och filmerna på nätet ? gratis. Det är inte olagligt att titta på streamat material. Däremot bryter många sajter som lägger ut klippen mot upphovsrättslagen. ? Tekniken är jättebra bara det inte sker utan tillstånd, säger professor Jan Rosén."
Men allt eftersom bevis kommer fram, verkar han ändra sig som en viss reger
2009-11-16 11:46:00
Här är liraren som kanke har våltagit en kvinna, hos polisen verkar minnet helt försvinna... Men allt eftersom bevis kommer fram, verkar han ändra sig som en viss regeringsmadam... Han ju ju tydligen haft snoppen, inuti kvinnokroppen... Detta blir nog svårt att förklara, när man i rättegången sig skall försvara... Han på kroppen hade inte rätta kollen, så nu kanske han får sluta trixa med fotbollen...Allsvenske spelaren erkänner samlag Allsvenskan Sverige Fotbollsbladet Sportbladet Aftonbladet :"Kan begäras häktat i eftermiddag: ?Det var ingen våldtäkt? Den våldtäktsmisstänkte fotbollsstjärnan erkänner i polisförhör att han haft samlag med den 18-åriga kvinnan. ? Men det var ingen våldtäkt, hävdar han."
Om du på din kärlek vill imponera, skall ni ett lås på bron fast montera...
2009-11-16 11:44:00
Om du vill följa kärlekens trender, och veta vad som händer... Om du på din kärlek vill imponera, skall ni ett lås på bron fast montera...?Bara att hänga på? Relationer Wendela Aftonbladet :"Lena och Mikloz gillar den nya trenden ? kärlekslåsen Kärlekslåsen har fått fäste på Sveriges broar. Traditionen kommer från öst och sägs bringa evig kärlek till älskande par. ? Det är bara att hänga på, säger Lena Dur Högnelid, 49, som tillsammans med maken Mikloz var först ut att hänga ett lås på Västerbron i Stockholm."
Till och med i vegas vill man slippa, kvinnor som på bilflak strippa... Aft
2009-11-16 10:12:00
Till och med i vegas vill man slippa, kvinnor som på bilflak strippa...Men om man i syndens näste då skall vara, får man kalla de för trafikfara...För när bilarna mot varandra stuttar, så skyller man på nakna tuttar...Så om du nu dessa tuttar vill hitta, får du parkera och på lokal gå in och titta...Stripp stopp i Vegas Nyheter Aftonbladet :"Även för Las Vegas blev det här för mycket: En bil med dansande strippor på flaket. Så pass upprörande att myndigheterna ansåg att bilen var en trafikfara."
I Australien får du se efter vem du pulla, för nu kan älskarinnorna får din
2009-11-16 10:11:00
I Australien får du se efter vem du pulla, för nu kan älskarinnorna får dina pengar att rulla...För där har man fått en ny lag, som gör att dom i taska kan ta en grabbatag...Hon fick ut nästan 700000 lök, på att i 20 år vara hans lilla sidekicks pök...Nu vill jag inte detta förstora, men gör det inte henne till en billig hora...Men detta handlar ju om att hämnas, för det är ju aldrig kul att vara den som lämnas...Ny lag i Australien ger älskarinnor samma rättigheter som fruar Relationer Wendela Aftonbladet :"Ny lag i Australien ger älskarinnor samma rättigheter som fruar Den gifte mannen gjorde plötsligt slut med sin älskarinna sedan 20 år.Det fick han betala dyrt för. På grund av en färsk lag i Australien fick han att betala 668 000 kronor i ersättning till henne. För att hon gett honom 'de bästa åren av sitt liv'."
Vi får höra en musprutt i Paradise Hotell, det skedde redan på inspelningar
2009-11-16 10:09:00
Vi får höra en musprutt i Paradise Hotell, det skedde redan på inspelningarnas första kväll...Det finnes rykten från denna kanal, att dom kommer att han sex i någons anal...Tilde som förut var helt galen har som mamma börjat göra rätta valen... ? redan i första avsnittet av ?Paradise hotel?
Mer om: Aftonbladet
Inte undra på, att han ovanför lagen så vill stå... Aftonbladet
2009-11-16 10:09:00
Inte undra på, att han ovanför lagen så vill stå... Tuppen är ju en riktig pelle-jöns, och italienska folket beter sig som riktiga höns... Att han i södra italien sitt stöd får, det jag mycket väl förstår... Men hur kan man i italiens norra regioner, gå med på denna tomtes knallkorks fasoner...Ny korruptionsrättegång mot Italiens premiärminister Silvio Berlusconi Nyheter Aftonbladet :"Ny korruptionsrättegång mot Italiens premiärminister Det är dags för ny korruptionsrättegång mot Italiens premiärminister Silvio Berlusconi. Men ett gammalt lagförslag kan innebära att han än en gång lyckas slinka undan rättvisan."
Mer artiklar från denna bloggen:
1-30, 31-60, 61-90, 91-120, 121-150
33651 bloggar i topplistan.
Statistiken nollställs varje vecka.


Kontakta Oss