TopplistanHumorDetaljer för "Dagens Svenskbladet"

Dagens Svenskbladet


Dagens Svenskbladet
Svenskbladet är en satirisk humorsida som behandlar nyheter.
Artiklar: 1-30, 31-60, 61-90, 91-120, 121-150

Artiklar

Lastbil med köttbullar välte i Viksjö
2017-01-12 07:35:00
En lastbil full med köttbullar på väg till ICA Maxi i Viksjö slirade av vägen i orten Viksjö under Onsdagen.- Det var det dåliga väglaget och bristfällig sandning som orsakade det, meddelar Scan's transportansvarige.Då dörrarna till lastbilen hade åkt upp och föraren försökte räta upp lastbilen under en halv kilometer innan den slirade av så spreds det tusentals köttbullar längsmed vägen.- Tyvärr har vi inte resurser att samla ihop dessa, meddelar Scans ansvarige.- Vi får helt enkelt se det som en gåva till områdets hundar, katter och rävar, bon appetit!
Man som vill sluta använda Facebook berättar det på Facebook
2017-01-08 21:35:00
I genomsnitt spenderar Svensken 54 minuter på Facebook under en dag. Under ett helt år blir det över 13 dygn, tid som skulle kunna användas till något mer produktivt. En del användare spenderar dock mycket mer tid än 54 minuter per dag på Facebook. Därför var det inte så konstigt att Claes Flodin 34, från Järfälla har valt att begränsa sitt användande av Facebook under 2017, istället tänker Claes börja gå till gymmet två gånger i veckan, laga mer mat hemma samt läsa fler böcker (dock ej pocketdeckare från Pressbyrån).Claes har målmedvetet offentliggjort sitt nya löfte på Facebook, reaktionerna var väldigt positiva, över 30 likes och 12 kommentarer den senaste gången Claes kollade, vilket var för 5 minuter sedan.  
Ny Actionfilm spelas in i Viksjö i Järfälla
2016-12-19 11:35:00
Den pittoreska villaförorten Viksjö i Järfälla står just nu värd till en filminspelning med besökare ända ifrån Kalifornien.Det är produktionsbolaget 20th Century Fox som valt Viksjö som inspelningsplats för Commando II, uppföljare till den populära acitonfilmen från 1985 med Arnold Schwarzenegger, självklart med samma huvudrollsinnehavare.Valet av Viksjö kan te sig konstigt för en sån här produktion, men tack vare generösa villkor från Järfälla kommun och en handling som delvis utspelar sig i Ryssland har det blivit möjligt.Elof Kjellberg, Viksjöbo, berättar för Svenskbladet;- Jag är ett fan av originalfilmen så detta är såklart väldigt spännande, drömmen är att få en glimt av Arnold.- Men visst kommer det vara lite jobbigt att behöva stå ut med höga smällar, explosioner ...
Korkade användare stort problem för Facebook
2016-12-19 11:35:00
Donald Trump red fram på en våg av lögner och falska nyheter på sociala plattformar och de sociala medierna utmålas nu som en syndabock och kritiseras hårt.Mark Zuckerberg, majoritetsägare och grundare av Facebook, slår dock tillbaka och menar att 99% av innehållet på Facebook inte är falska nyheter. – Personligen tycker jag att hela tanken på att falska nyheter på Facebook, som är en mycket liten del av innehållet, skulle ha påverkat valet - det är galet. Väljarna gör sitt val baserat på sina erfarenheter och upplevelser, sa Mark Zuckerberg  Zuckerberg får  stöd i sina teorier av geniet, medieprofessorn och bouleamatören Göran Stollerud;- Det krävs inget geni för att lista ut att Facebook är fullt av fördomsfulla Amerikaner med låg intelligens.- Problemet är inte att falska nyheter cirkulerade på F...
Vapenvilan i Syrien bruten över Poliwhirl och tre pokeballs
2016-09-14 02:45:00
Den av USA och Ryssland framförhandlade vapenvilan i Syrien blev kortvarig, oberoende journalister på plats i Syrien bekräftar att rebellsidan bröt vapenvilan klockan 16:42 på måndagen.En talesman för den Fria Syriska armén bekräftar;- Hamed klättrade över en ruin och smög sig in på regeringssidan när han såg en Poliwhirl på avstånd, skottlossning utbröt och den elden besvarades från vår sida.- Dock är den goda nyheten att Hamed lyckades fånga Poliwhirl och den har 587 i combat value, alltså nästan 600 helt ouppgraderad!
Facebook föreslår att du ska bli vän med Hitler
2016-03-29 18:10:00
Facebooks kompissökarfunktion föreslog under dagen att du ska bli kompis med Adolf Hitler, rikskansler i Nazityskland, även känd som Der Fuhrer.Tidigare nöjde sig det sociala nätverket med att du bytte bilder och skrytuppdateringar endast med vänner du hittat själv, men i dagarna har en ny algoritm i Facebookappen släppts lös på användarna.Kjell Björkhagen en 36-årig Facebookanvändare från Nacka berättar för Svenskbladet;- Jag förstår inte hur Facebook väljer ut personerna som den föreslår som vänner, jag känner inte någon av dom och jag har vid första anblick inte det minsta gemensamt med personerna som föreslås.- Det närmsta Facebook kommit till en bekantskap är den lesbiska gyminstruktören på Nautilus, och hon har en bild på sin flickvän i sin Facebookprofil.
Skarpsynt nätkommentator "inte lurad" av uppenbart photoshoppad bild
2016-03-01 11:20:00
En skarpsynt kommentator på Facebook lade i veckan märke till en bild som inte såg helt på riktigt ut. Det var först efter att flera andra facebookanvändare reagerat på bilden och stormat mot den, som den skarpsynte kommentatorn lade fram sin teori. "Det är fotochopp", stod det att läsa i kommentaren.  
3-åringar bluffade sig in på Stockholmsbörsen
2016-02-26 19:50:00
Stockholmsbörsen är svajig. Nu har sex mindre barn har nu avslöjats som falska aktiemäklare på Stockholmsbörsen. De ska ha stått på varandras axlar i två av deras pappors studentkostymer och handlat värdepapper för miljontals kronor. Det hela upptäcktes sedan dagmamman Ester Josefsson kommit tillbaka till rummet under en sovstund och upptäckt att flera av barnen saknades. Efter att ha följt ett spår av smulor från sesamkakor, nådde hon tillslut fram till OMX-börsen där hon hittade barnen var i full färd att köpa och sälja aktier i miljonbelopp. De hade fått passerkort, inlogg på mailen och varsina skrivbord. Jag förstår inte hur det har gått till, ingen av dem kan ju prata än, säger Ester Josefsson. Barnen har sedan årsskiftet stämplat in mellan 14-15 varje dag och handlat värdepapper, under de timmar som de haft...
Kompisgäng löste Palmemordet på krogbesök
2016-02-26 07:40:00
Ett kompisgäng bestående av fem män i 30-årsåldern löste i fredags mordet på Olof Palme. Det var vid midnatt som samtalet runt bordet på baren Löwenbrau i centrala Stockholm, ledde in på det olösta brottet.  - Det var bra snack direkt, två av oss hade sett på Veckans Brott, och en annan hade läst lite i en tråd på Flashback, så vi hade rätt bra koll om man säger så, säger Frippe Gantz, 31, grafisk designer. Efter ytterligare en timme, så hände det plötsligt - grabbgänget löste mordet.  - Vi var helt eniga om hur det måste gått till och vem som gjort det. Tyvärr är det ingen av oss som minns det längre. Men jag lovar att vi hade det då. Gurra skickade till och med ett sms till sin tjej. Polisen tar Löwenbrau-spåret på allvar och har nu satt killgänget isolerade i ett rum med tv&a...
Estelle fick gymkort i födelsedagspresent
2016-02-24 13:05:00
Hela Sveriges favoritprinsessa, Estelle, fyllde fyra igår, och överst på hennes önskelista stod “en barndom”, följt av en hamster. Hennes besvikelse var svår att missa när hon för tredje året i rad fick en ful guldberlock som föreställde en landskapssvamp från Östergötland. Från pappa Prins Daniel fick hon ett Kom-igång-paket på gymmet Balance Training. Av Herman Lindqvist fick den unga prinsessan ett gratulationskort, där han var noga med att poängtera att han fortfarande tycker att hennes namn är totalt olämpligt och stureplanshorigt.  
Indrivare tatuerade in klassiskt tunnelbanesätesmönster på skuldsatt
2016-02-23 18:55:00
En man från Skövde som lånat pengar av ett kriminellt gäng för att finansiera sitt spelmissbruk fick i helgen påhälsning av två indrivare som skulle samla in skulden. Då mannen inte kunde betala vad han var skyldig så tog de fram en tatueringsmaskin och tatuerade in Lasse Åbergs mönster från Stockholms tunnelbanas säten på ryggen på honom. - Jag bönade och bad, ta vad som helst förutom det. Fula ord, svastikor, herregud, jag skulle hellre ta hans bedrövliga Musse Pigg-konst på ryggen istället för dessa mönster. Jag kommer aldrig mer kunna gå i bar överkropp. - Faktum är att jag flyttade från Stockholm för att slippa se de jävla mönstrena mer.   
Klottrare inte helt nöjd
2016-02-23 18:55:00
En 16-årig så kallad graffitiartist i Stockholmsförorten Upplands Väsby klottrade i helgen på förskolans Harlortens fasad. 16-åringen, som kallar sig "MaB" när han målar, har själv gått på Harlortens Förskola, men det hindrade honom inte från att måla på dess fasad. Nu framkommer dock uppgifter om att "MaB" inte blev helt nöjd med sitt offentliga verk. - Jag var rätt nöjd då när jag gjorde den, säger "MaB". Men det är klart, man kan ju alltid bli bättre. - Men om man kollar på grejer på internet så finns det ju folk som är jätteduktiga, de gör riktigt snygga grejer. Min "MaB"-tag är spelar inte i samma liga. - Det här med graffiti kanskse inte är min grej? Jag vet inte längre. 
LUF:s förslag, "Ett naturligt steg i Liberalernas utveckling"
2016-02-22 21:40:00
Liberalernas ungdomsförbund i Stockholm lade idag fram ett förslag att göra Nekrofili lagligt.Cecilia Johnson, LUFs ordförande berättar för Svenskbladet:- Vad man tillåter ske med sin döda kropp är en sak mellan en själv, ens arvingar och den apotekare som rekommenderar rätt typ av glidmedel för att tränga in i en kropp som nått rigor mortis.Experter menar nu att ursprunget till detta förslag är att Liberalerna i tio år "knullat" sina döda liberala ideal. Göran Stollerud, professor i politisk vetenskap samt amatörproffs i Schack, har kommenterat;- Folkpartiet har fått färre och färre riktiga liberaler sedan Lars Leijonborgs tillträde som partiledare och partiet valde att ändra sin huvudinriktning till hårdare fängelsestraff, "hårdare tag" i skolan och kameraövervakning.Cecilia Johnson från LUF ställer sig frågandes...
Medresenär luktade behagligt
2016-02-18 20:50:00
Under morgonens pendling stod Erika Johansson, 38, bredvid en äldre kvinna. - Det var så märkligt, för hon luktade inte sån där använd tandtråd som alla andra gör. Hon luktade ganska behagligt.  - Sen såg hon rätt äcklig ut, men det gör ju de flesta.  
Föräldrar missade att filma jättegullig sak treåring gjorde
2016-02-17 21:55:00
Anneli och Benny Nordsparv hade lämnat sin treåriga dotter Elvira obevakad i vardagsrummet medan Benny stekte köttbullar. Anneli befann sig samtidigt på toaletten. När köttbullarna hade fått rätt färg gick Benny ut för att titta till Elvira och upptäckte att hon gjorde något jättegulligt med familjens katt Morris.  - Jag ropade på Anneli så fort jag fick syn på det. Kom älskling. Skynda, skrek jag. Såhär i efterhand borde jag ju plockat upp mobilen och filmat direkt, säger Benny, 32. Treåringen ska enligt faderns vittnesmål ha klappat katten på ett väldigt gulligt sätt. Tyvärr plockade Benny upp mobilen så sent att katten hann bli skrämd och lämna situationen innan han hunnit dokumentera det, och därmed kunna publicera det på youtube - Det är väldigt tråkigt. Jag hade dessutom kameran förinst...
Jonas Indes twitter bara katt på tangentbord
2016-02-16 00:30:00
I början av veckan upptäckte Jonas Inde att det var något som inte riktigt stämde med hans dator. Det var fullt av katthår och han kunde se små tassavtryck på tangenterna. Inde gjorde ingen sak av det, utan gick och öppnade en burk mat till sin tolvåriga birmakatt Morris. När han kom tillbaka upptäckte han det fasansfulla, Morris satt och twittrade. - Han har tydligen trampat på måfå över tangentbordet i flera år. Retweetat rättshaverister och på något konstigt sätt lyckats formulera många fruktansvärda och rakt igenom vidriga meddelanden och påståenden som han skickat ut på internet.  Jonas Inde skapade sitt konto 2012 för att kunna kommentera tennis, en sport som han blivit mycket intresserad av på senare tid. Men medan Jonas har tittat på matcher har Morris trampat runt på tangentbordet och lyckats formulera ö...
Han är Påvens nya kille
2016-02-15 06:20:00
Det hela började med att den ryske patriarken Kirill hade en födelsedagsfest i januari. Det var dålig uppslutning, bara Kirills rullstolsbundne kompis dök upp.  - Jag är ju hellre lycklig nu än om 25 år, sa Kirillis uppgivet när han försökte tröstas. Men så dök Påven och hans kardinalkompis upp, och Påven pussade Kirill. Efter några frostiga veckor, så träffades de i Vatikanen igår. Påven ska där ha tagit med sig Kirill in på en toalett, och bett om ursäkt för hur han har betett sig, och uppges också ha sagt att han älskade honom. Kirill förlät Påven omedelbart. När en av Påvens kardinaler knackade på toalettdörren och förstod att Påven inte var ensam där inne började han sprida ut att Påven hade en pojke med sig där inne. Kirill vågade inte gå ut, men nä...
Förskolebarn tvingades se Alfons Åberg-film
2016-02-12 14:50:00
En förskoleklass i den välbärgade Malmöförorten Bunkeflostrand har utsatts för filmvisning. Förskolebarnen har tvingats se filmen "Alfons Åberg och hjärnätarviruset", en hänsynslös animerad film som innehåller extremt grafiska bilder av både sexuell och våldsam art, som är totalförbjuden i flera länder. Bland annat ska ha fått se en film som innehåller bilder när Alfons smittas av ett virus genom att ha oskyddat sex med två stycken prostituerade transpersoner och en universitetslektor i astronomi. Enligt uppgifter ska sedan filmen innehålla bilder på när Alfons urinera på en katt och hur han aborterar ett foster ur sin sedan flera veckor döda mor, ett foster han sedan styckar och kör i en mixer.  Därefter ska Alfons slå ihjäl sin egen pappa med en hammare innan han, enligt uppgift, äter delar av...
Historiska museet portar Arkeologgroupies
2016-02-11 18:00:00
Historiska museet i Stockholm har portat en grupp kvinnor i åldern 21-30 efter anklagelser om sextrakasserier.Johanna Haglund-Flemström, kommunikatör för Etnografiska museet berättar;- Vi har nolltolerans för hot eller trakasserier mot vår personal och den här gruppen utgjorde en risk mot vissa enskilda anställda, vi har tagit beslutet att porta dem från att besöka museumet.Vissa menar dock att det inte ska gå att neka tillträde till en statligt finansierad verksamhet såsom ett museum, en blond 25-årig groupie som kort och gott vill kalla sig för Mia berättar;- Att jag skulle tvinga någon att göra något dom inte är med på är trams, jag är beundrar och dyrkar Arkeologer och särskilt Osteologer.- Fredrik Lindharv är doktorand och var med och grävde fram en järnåldersby utanför Tierp förra året, han har dessutom publi...
29-åring överväger radera Facebookkonto för att undvika gammal bekant
2016-02-11 18:00:00
Det var på väg från sin arbetsplats som Anton Bodin, 29, säljare från Skellefteå, sprang på en klasskamrat från högstadietiden. - Vi hade i stort sett inget gemensamt i högstadiet och var helt ärligt knappt ens kompisar, säger Anton. Men han tyckte vi skulle ses och ta en öl och jag sa att det borde vi såklart göra. Du vet, så man bara brukar säga liksom.Till Antons förvåning fick han några dagar senare ett meddelande på facebook från klasskamraten som frågade när och var de skulle ses och ta den där ölen. - Jag blev helt paff. Han tyckte alltså på riktigt att vi skulle ses och ta en öl? Det där är ju sånt man bara säger för att inte vara otrevlig, alla fattar ju att man inte menar det? Anton fick ytterligare två meddelanden från klasskamraten och känner sig ännu meer illa...
Sven Melander försöker uppdatera Beirutskämt
2016-02-10 23:50:00
Den senaste tidens intensiva bombningar av den rebellkontrollerade staden Aleppo i Syrien har inte bara påverkat tiotusentals civila som nu är på flykt. Den har även vänt spelplanen i diktatorn Bashar al-Assads favör. Och drabbat Sven Melander här på hemmaplan. - Jag är befinner mig i helvetet, säger Melander som jobbar på en ny krogshow där Steve med Lloyden ska figurera. Steve blev populär på 90-talet med skämtet “Min fru heter Berit, men jag kallar henne Beirut för att hon är så jävla bombad”, en lustighet som refererade till inbördeskriget i Libanon.  - Berit och Beirut funkade så satans bra, men nu är det ju tyvärr inga bomber i Beirut längre, och jag kan inte komma på ett enda kvinnonamn som funkar med Aleppo. Det är fan förjävligt.
Ängsligt Stockholmsbageri bakar jätteliten semla
2016-02-10 23:50:00
Efter semmelwrap och lussesemlan har Sveriges bagerier försökt överglänsa varandra i kreativitet kring vad man ska göra med semlan härnäst. Enligt ett flertal medier har flera konditorer sjukskrivit sig efter press på att komma fram med "en ny semmelwrap".  Men Stockholmsbageriet Mjöl vill inte vara med i det kreativa kriget. Istället har de tänkt om helt: - Ja, vi ville bara göra en vanlig, enkel semla. Liksom back to the roots, säger Linus Swedenhielm, kreativ chef på bageriet. - Vår take är att vi helt enkelt bakar en helt vanlig semla, men vi gör den jätteliten. Pytte. - Den har aldrig gjorts förut, va? Säg att den inte har det? Va?  
Föräldrar satte ut bebis till vargar för likes
2016-02-10 11:35:00
En familj i Degerfors satte i förra veckan ut sin dotter Elvira, sex månader, till vargarna i hopp att få likes på Facebook. - När Elvira föddes fick vi 127 likes, men likeutvecklingen har stagnerat med tiden, säger mamma Anneli Guldmås.  - Vi har lagt upp gulliga bilder på vår dotter när hon leker med katten, när hon smakar på kolsyra första gången och när hon har pappas hatt på sig, men när vi snittade under trettio likes per bild så insåg att vi var tvungna att göra något extremt för att få upp like-kvoten. Familjen valde att göra något drastiskt. Genom att sätta ut Elvira till vargarna och skapa en grupp som heter “1000 likes så tar vi tillbaka Elvira hem”, tänkte de göra precis det. - Det går jättebra! Just nu är vi uppe i 340 likes som ju är bra så klart, men vi har ju fo...
Backpackergäng från Borås orsak till Zika-spridning
2016-02-10 11:35:00
Det har nu visat sig att det fruktade Zika-virusets spridning inte beror på myggor, som man först trodde, utan att det är ett killgäng från Borås som bär ansvaret. De fyra vännerna 22-åriga Stuffe, Jorma, Robban och Dimpen har varit ute på en jorden-runt-resa sedan mars förra året, och har besökt samtliga av de drabbade länderna. - Vi lever det vanliga backpackerlivet. Vi kollar lite tempel, dricker öl och rider på någon elefant emellanåt för att få material till våra instagram-konton, säger Jorma. Stuffe är också nyfiken på att skaffa dreads. - Jag vill bara poängtera att det var en ekologisk elefantfarm, förtydligar Dimpen. De fyra killarna kritiseras nu av FN-organet WHO. De ombeds omedelbart sluta backpacka för att minska spridningen av viruset. - Vi kan inte säkert säga vad det är med dessa fyra killar som ä...
Norrländsk turist i Stockholm hälsade på alla
2016-02-10 11:35:00
Staffan Marklund från Övertorneå besökte under den gångna helgen Stockholm, under det planerade besöket skulle Staffan egentligen haft sällskap av sin vän Jens, men denne fick ställa in pga skoterproblem.Under sitt besök i Stockholm insisterade Staffan på att hälsa och ta i hand på alla människor han mötte på gatan, vilket inte uppskattades av alla:Jenny Ringström, financial controller vid Fortum samt stressad tunnelbaneresenär berättar;- Jag satt i tunnelbanan och stirrade känslolöst framför mig när en ung man med ryggsäck sa någonting till mig och log, jag vet inte riktigt vad han sa men det var olustigt. Yanis kucukgöl. student, berättar;- Den här killen kom fram till mig, hälsade och började prata om att det finns en Iranier i Övertorneå som jag kanske känner. Fast jag är inte Iranier, jag är turk, ...
Airbnb-lägenheter utnyttjas av gäng som spelar brädspel
2016-02-08 14:05:00
Airbnb, tjänsten som möjliggör att privatpersoner kan hyra ut sina lägenheter utan mellanhand, är i blåsväder. Användandet av Airbnb har fullkomligt exploderat i storstäderna de senaste åren, men det är inte utan problem. Hotellbranschen har varnat för sjunkande intäkter och Skatteverket ser över svenskarnas inkomster genom tjänsten. Men nu varnar också polisen för att olika gäng hyr lägenheterna: - Det är en markant ökning vi ser, säger Alvin Näverberg pressinformatör vid Stockholmspolisen.  - Det är ett mycket sofistikerat tillvägagångssätt de använder. Först tar en av dem som framstår som både hygglig och fullt normal, kontakt med uthyraren. - De skickar oftast fram den enda tjejen i gänget, eller den av dem som senast haft besök av sin mor och således har en struken skjorta att ta den här k...
Gles skäggväxt kan leda till brott
2016-02-08 08:00:00
Ny forskning visar på att dålig skäggväxt kan vara inkörsport till kriminell aktivitet - och i värsta fall terrorism.  - Vi kunde redan vid Pirate Bay-rättegången konstatera att tunna skägg är överrepresenterade bland digitala brottslingar. Nu pekar väldigt mycket på att ju stripigare skägget är, desto större risk att hamna i olika kriminella sammanhang, säger Rutger Funk vid Brottsförebyggande Rådet. De nya rönen har fått forskare att ifrågasätta den den tidigare vedertagna "Liten kuk"-teorin. - Vi har tidigare noterat en korrelation mellan penisstorlek och kriminell aktivitet, men ingenting har varit lika statistiskt tillförlitligt som teorin om de glesa skäggen. - Det går att se på allt från fildelare till nynazister och muslimska extremister, att ju tunnare skägget är, desto grövre kriminell aktivitet. - Vi tror...
Wikipedia vill att du sponsrar dem med "mänskligt biologiskt material"
2016-02-08 08:00:00
Wikipedia, organisationen som förser förslappade samtidsmänniskor med bite size-information, har i flera år bett sina användare om monetära gåvor för att kunna behålla tjänsten gratis.  Men i år har Wikipedias grundare Jimmy Wales, valt att gå ut med en annan förfrågan till allmänheten. Jimmy Wales förklarar: - I år efterfrågar vi inte pengar. Det vi vill ha är något annat. Det är inget konstigt. Det är det mest naturliga av allt kan man säga. - Vi eftersöker mänskligt biologiskt material. Det kan vara många olika saker. Till exempel håravlagringar, saliv, avklippta naglar, svett, tårar, till och med blod. Helst blod. Men allt är av intresse. Men helst blod. Det är bara att lägga ner i ett kuvert och skicka till oss. Adressen finns på hemsidan. - Vi kommer absolut inte sälja det till någon. V...
Förskolepersonal förbereder sig mentalt inför Melodifestivalen genom att hå
2016-02-07 19:55:00
Årets Melodifestival har startat.  Melodifestivalen är kanske mest en barnens festival och då kanske framför allt för barn i förskoleåldern. Något landets många förskolepedagoger får erfara, då de tidigt på året får höra 4-6-åringar fonetiskt pratsjunga textrader som - redan innan den språkliga förbistringen - är utan substans. Många förskolepedagoger förebereder sig nu mentalt inför årets Melodifestival. Detta eftersom de kommer att behöva utstå årets mest debila bidrag i olika tappningar under "minst 9 månader framöver". Jessica Hernandez, 34, är förskolepedagog: - Barn i den här åldern har ju ingen tidsorientering. De kan sjunga samma låt i fyra, fem timmar innan de får en impuls att göra något annat.  - De har inte heller något konsekvenstänk. De t&au...
All ekologisk högrev slut på Hemköp Hornstull
2016-02-05 21:00:00
Flera södermalmsbor höjde nog på ögonbrynen när de kom till köttdisken på Hemköp Hornstull idag - det visade sig nämligen att den ekologiska högreven var slut.  Nu larmar hjälporganisationer att det finns risk att flera unga män kommer att gå hungriga i helgen. - Jag hade tänkt att laga en riktigt tung chili, men nu när den ekologiska högreven är slut vet jag inte längre vad jag ska äta, säger Jorre, 23, grafisk designer. I sociala medier ryktas det om att det ska vara ett persiskt bröllop som köpt upp affärens lager för att laga Ghorme Sabzi till ett bröllop på lördag. - Jag är inte rasist, men jag tycker det är tråkigt när ens generositet mot andra kulturer slår tillbaka på en själv, säger Lucas 27, grafisk designer. Lucas hade tänkt att laga kalops till några polare i helgen,...
Mer artiklar från denna bloggen:
1-30, 31-60, 61-90, 91-120, 121-150
33486 bloggar i topplistan.
Statistiken nollställs varje vecka.


Kontakta Oss