TopplistanHumorDetaljer för "En singelkilles sjuka tankar om sex och tjejer"

En singelkilles sjuka tankar om sex och tjejer

En singelkilles sjuka tankar om sex och tjejer
En blogg för dig som är singel och för er som undrar hur en desperat, snygg singelkille tänker om sex och tjejer. Även nyheter, mode, kläder, resor, fest, utgångar, sjuka historier, skvaller, kändisar, Södermalm, Stureplan
Artiklar: 1-30, 31-60, 61-90, 91-120, 121-150

Artiklar

The Vice Guide to North Korea
2008-12-10 01:46:00
Sådan här disciplin skulle jag behöva lite mer av. Jounalisten Shane Smith har försökt komma in i världens hemligaste land i ett och ett halvt år innan han tillslut lyckades. Här är ett klipp ur hans film "The Vice Guide to North Korea".
Och Jesus skapade ytterligare en bra tv-serie..
2008-12-10 01:46:00
..och döpte den till "My own worst enemy" med Christian Slater och finns tillgänglig på piratebay och tankafett.Amen.
Present till Knubbsälen och alla läsare..
2008-11-22 14:13:00
På bottleshop247 kan du handla billigt Sebastian!
Pink tackade svenske Johan på MTV galan...
2008-11-08 06:24:00
Det var på tiden att hon tackade mig, det var typ ett år sen jag skrev hennes låt. För er som inte vet det har jag en liten sångkarriär bakom mig men nu skriver jag endast låtar vid sidan av mitt riktiga jobb..När jag var yngre gick jag i en amerikansk skola och kallades faktiskt "The songbird of my generation" av de andra, SÅ bra var jag../Johan alias "Silvermunken"Tidigare inlägg: Skalman som efternamn..
Skalman som efternamn..
2008-11-05 17:56:00
Jag har en nära vän som berättade en rolig historia för mig.Han kusiner som han brukar ringa ibland heter Skalman i efternamn. Så, när dem svarar i telefon lyder konversationen ungefär såhär:-Hallå, det är Skalman.-Hej Skalman, är Bamse där?lol!Sjukt kul tyckte iaf jag, men jag är ju iof inte helt frisk..Tidigare inlägg: Pinsamt slut på restaurang..
Asiater och alkohol..
2008-11-05 17:17:00
Nu ska jag berätta hur det egentligen står till med asiater och alkohol en gång för alla eftersom många verkar ha missuppfattat detta.85% av östasiaterna dvs. Kina, Japan, Korea, Tailand, Taiwan etc. saknar ett ensym i levern som bryter ner alkohol. När de dricker uppstår en sorts allergisk reaktion och de blir röda i ansiktet och på kroppen beroende på hur mycket de dricker. Det innebär inte att de blir mer berusade utan endast rödflammiga. Däremot är många östasiater mindre i storlek och har inte alls samma alkoholvanor som vi västeuropéer, därför blir de i många fall lättare berusade.5% av européerna saknar detta ensym och reagerar precis likadant.Peace.. Tidigare inlägg: Pinsamt slut på restaurang..
Pinsamt slut på restaurang..
2008-11-04 20:36:00
Jag, Greven, Karl, Philipe och Peta stjärten åt för några veckor sedan middag på en av oss välbesökt restaurang inne i city. Efter ett par öl och några shots kommer maten som vi beställt in. Kalle som vanligt tycker inte maten smakar tillräckligt starkt, varpå han knäpper med fingrarna och beställer in som han säger det, ?det starkaste ni har i såsväg? av servitrisen. Jag var ganska full och uppfattade inte detta och behandlade min 500 g köttbit som en tvättsvamp i ett badkar. Omedelbart uppstår obeskrivliga bränningar i halsen och munnen. Peder menar att det bara handlar om att vänja sig, varpå han häller på lite mer sås på min mat. För att visa hur mycket han uppskattar stark mat dränker han även in sin egen köttbit i den starka såsen och börjar vräka i sig. Exakt 1 minut senare senare står vi båda nere på herrarnas toalett och spyr, hostar och sköljer. Peder med mindre bra hälsa är såpass illa däran att han är tvungen att lägga sig ner på golvet utanför toaletten. Folk vänder i d...
Singelkille söker singeltjej..
2008-11-04 19:26:00
Nu har jag studerat lite hur det fungerar med sökmotoroptimering och tanken med det är att jag vill att folk ska hitta hit till mig, Silvermunken. Hitta till Singelkillen som desperat söker en partner i höstrusket när de söker på exempelvis Google. Så, istället för att gå med i en dejtingsida där det är konkurrens bland alla singelkillar där jag endast är en i mängden eller mindre, där tjejerna inte ens får chansen att lära känna mig så finns jag här på http://www.sprutnytt.blogspot.com/. Silvermunken bara en singelkille att välja mellan, nämligen mig själv! Min mail är sprutnytt@hotmail.com om någon skulle vilja mig något. :)Tidigare inlägg: Tack till det 2 åriga paret, Eliknore och Simon..
Tack till det 2 åriga paret, Eliknore och Simon..
2008-11-02 18:53:00
..för en väldigt rolig helg med många nya upplevelser! En smakfylld och känslomässig orgasm av både det ena och andra, nakenbastu vid havet men dock inget dopp i det 0,5 gradiga havet av Silvermunken själv, nya spännande personligheter som Pablo Fransisco och Hiroko med vän, god japansk mat av japanskorna själva, Ring of fire med lätt seger för mig..see you l8er alligator..Tidigare inlägg: Jag och två pinglor i Skärgården..
Jag och två pinglor i Skärgården..
2008-11-01 11:18:00
Nu ska jag ut i Skärgården, -The Sweden arkipelago! and is much much nicer than the arkipelago of Gothenburg.Jag, Simonso, Elliknore, Pablo Fransisco och två japanska pinglor från konsthögskolan i Stockholm. -me own,lolTidigare inlägg: Lösfitta, 0 dagar kvar
Mer om: Resor
Lösfitta, 0 dagar kvar
2008-11-01 10:58:00
Vill bara bekräfta att jag nu införskaffat lösfittan Casidey för 1353kr som jag tidigare lovade om jag inte fick nuppa. -Taaa malaaaay, buy buy buy!! eh? lol.Tidigare inlägg: Lösfitta, 4 dagar kvar..
Herrfilms tips..
2008-10-31 11:43:00
Ett bra tips till alla som gillar herrfilmer, Piratebay har en sektion som listar de 100 mest nedladdade i varje kategori, använd dig av den om du vill vara säker på att få en bra film, jag har aldrig gjort det men jag vet det. lol."Vivian Schmitt Feuchte Lippen" är en som råkar finnas på min dator, "Teen Tales" en annan :)lolTidigare inlägg: Sveriges hetaste man genom tiderna..
Killen man vill ha...
2008-10-31 07:13:00
Jag var 15 år och förälskad i min bästa vän, vi kan kalla honom Kostas. Kostas och jag umgicks varje dag, gick till skolan tillsammans och snackade på telefon intensivt i mer än ett år. Om han någonsin antydde heta känslor för mig, kärlek annat än vänskaplig eller ens en ynka flört, är svaret no way. Trots att jag hintade honom med jämna mellanrum och klädde mig sexigt. Med mer mod än takt kunde jag en dag inte tygla mina heta känslor för honom. Han satt på min säng och jag hoppade snabbt ner i hans knä och satte mig. Jag kysste honom och var så inne i det att jag inte märkte att kyssen inte var besvarad. Han tog tag i mig och sa: ?Så där kan du inte göra, vad håller du på med? Fel, men åh, vi är kompisar ju. Skärp dig.? Jag kan inte minnas att jag skämdes så värst. Riktigt sugen var jag däremot.En annan dag ligger vi bredvid varandra i min säng och snackar skit. Jag väntade på rätta timingen att som jag planerat rulla över på honom och försöka ?förföra? honom igen. Det gick dock sn...
Skicka in era sjuka historier..
2008-10-31 04:23:00
Har nån som läser denna blogg en sjuk historia att berätta om får ni gärna skriva ner och skicka den i ett mail till mig så lägger jag genast upp den. Den behöver inte alls vara sjuk på mitt sätt utan den kan vara rolig, orättvis, unik, otrolig, knäpp, underbar, sexig eller bara tragisk som många av mina historier är.. :)Sprutnytt@hotmail.com är min adress och jag lägger som sagt upp den på en gång när jag läst den!/Silvermunken till er tjänstTidigare "sjuka historier": Aldrig mer fyllecell på en färja..
Att bli stalkad..
2008-10-31 04:23:00
Jag vet inte hur det gick till men plötsligt hade en klasskompis förra året fattat tycke för mig - inte lite tycke, utan nu snackar vi om STORA TYCKEN. Han började försöka umgås mer med mig, trots att jag ej var intresserad. Men det var omöjligt att undvika honom eftersom han tog reda på när jag skulle till skolans gym - och kom samtidigt. Där försökte han prata med mig, och på fritiden körde han massa hung-ups (t.ex. skolarbetsfrågor) via SMS som jag måste svara på för att inte vara elak. Han följde efter mig nästan hela vägen hem en gång, med tvång fast jag sa åt honom allt lägga av. Och så himla förbannad jag var när han stod kvar och sa: "men snälla, bara en kyss sedan låter jag dig va?". Inte nog med det så ramlade jag en gång med cykeln när jag försökte "fly" ifrån honom och skadade mig lite så han kom fram och skulle "trösta mig". Det roligaste var ändå när han en gång fast jag satt hemma i mitt rum "utan tillåtelse" stod utanför mitt hem och spanade in mig bakom ett träd.Då ...
Elfsborg vs Djurgårdens
2008-10-31 04:23:00
Det är ju tamejfanimej skandal! Djurgården ligger under med 1-0 och det är en kvart kvar att spela..Ska vi hjälpa skitlaget Elfsborg med deras Daxvax frisyrer från skitstaden Borås att vinna Allsvenskan?-SKANDAL! Hellre att Kalmar vinner än Buurrrååås..Kan inte förstå hur Stockholmslaget kan ha sänkt sig så mycket det senaste året..1-0 till frisörerna, matchen slut.Tidigare "sjuka historier": Aldrig mer fyllecell på en färja..
Michael Jackson, rolig historia..
2008-10-31 04:23:00
Michael är min gud, men detta är roligt.Michael Jackson var på en båt med en massa barn. När båten plötsligt började sjunka sa kaptenen: - Save yourself!- But what about the children? sade Michael.- Fuck the children!!!- Do we have that much time?Inskickat av: OwaTidigare "sjuka historier"
Har ni en sjuk historia att berätta..?
2008-10-31 04:23:00
Har nån som läser denna blogg en sjuk historia att berätta om får ni gärna skriva ner och skicka den i ett mail till mig så lägger jag genast upp den. Den behöver inte alls vara sjuk på mitt sätt utan den kan vara rolig, orättvis, unik, otrolig, knäpp, underbar, sexig eller bara tragisk som många av mina historier är.. :)Sprutnytt@hotmail.com är min adress och jag lägger som sagt upp den på en gång när jag läst den!/Silvermunken till er tjänstpussTidigare "sjuka historier": Aldrig mer fyllecell på en färja..
Skönt glid..
2008-10-31 04:23:00
Första intrycket när jag testade den var faktiskt ett litet ?wow?. Musen gled mycket jämt och lätt. För att friktionen och glidet skall bli som bäst använder jag mig av sk. ?glides?, en speciell ytbehandling som jag sätter på på undersidan. Samtidigt som glidet upplevdes mycket lätt infann sig en hög precision i mina rörelser, precis som jag vill ha det. Den är lite väl dyr, 300kr men eftersom jag kommer att använda den dagligen ser jag den som en investering för att min arm ska hålla.Detta inlägg är inget skämt ska jag tillägga, alltså, det handlar om en musmatta som jag tänker investera i. Ingen billig fisIkea musmatta utan den är gjord i hårdplast med kraftiga gummifästen och en stilren design som gör sig väldigt bra på mitt skrivbord.lol!Fler inlägg: Manlig eskortservice..
Manlig eskortservice..
2008-10-31 04:23:00
Jag har en nära vän som är väldigt inne på att börja arbeta extra som manlig eskort. Han är väldigt snygg, väldigt rolig, välutrustad, väldigt charmig och har ingen familj han behöver dölja det för. Han har helt enkelt det som krävs för att kunna tjäna bra med cash i detta kvinnodominerande yrke. Det finns ett problem dock. Han har i princip aldrig använt en dator och vet därför inte hur han ska marknadsföra sig, det är där jag kommer in i bilden! :) -Hallick Silvermunken!Sökte lite för skojs skull på nätet efter priser och dylikt och fann priser på allt från 2000kr för en timme till 250.000 ja du läste rätt 250.000 kr för att han ska hänga med på en hel resa, oftast affärsresa eller en vanlig en veckas semester. Vilken filmidé förresten, "Pretty man"!Det är tydligen väldigt svårt sätta fingret på vilken den vanligaste kunden är men om man ändå var tvungen så är det hårt arbetande yrkeskvinnor i 45-års åldern som har väldigt lite tid över för sedvanlig krograggning..Funderar tungt p...
Aldrig mer fyllecell på en färja..
2008-10-31 04:23:00
För ca 1,5 år sedan när jag och några vänner drog i väg på en 24-timmars kryss med Cinderella slutade resan i en mindre cell.. Dum som jag är köpte jag en flaska 60% Absint till förfesten i hytten. Van alkoholförtärare som jag också är däckade jag inte utan blev smått "salongsberusad" efter att druckit upp nästan hela flaskan.. Glad som jag blev pratade jag som vanligt med allt och alla, även vakter m.m.. innan de inte orkade med mig mer och jag blev förd till en cell..En fyllecell på Cinderella är ganska olik än vanlig cell hos polisen, här är den på ca 5 kvm i ljusgrönt sterilt sjukhusljus utan ens en madrass att ligga på. Det enda som fanns i cellen var en kamera inlåst uppe i taket, en lite brunn i golvet för diverse vätska och ett bakvänt kikhål i en extremt kraftig dörr och motorljudet förstås..Att detta är lagligt är ju heelt sjukt.. När jag började nyktra till i cellen i bara kallingarna(resten beslag tar de för att minska självmordsrisken) blev jag extremt törstig och dunka...
Skådespelaren på Stureplan som åkte fast är..
2008-10-31 04:23:00
..efter att läst och hört en hel del så tror jag det tyvärr är Ola Rapace från bl.a. Tusenbröder, men det kanske bara ökar hans status?Aftonbladets Simon Andrén skriver:Den kände skådespelaren greps på Stureplan ? i bilen hittade polisen kokain.Efter husrannsakan i hans lägenhet ska även ett stort parti anabola steroider ha hittats.? Han är misstänkt för narkotikabrott, säger polisen.Enligt Polisen till Aftonbladet rör det sig om så kallade "ryssfemmor".Jag trodde ryssfemmor var en 80-90 tals drog, men det kanske har kommit nya versioner..lol!Läs Aftonbladets artikel: Hittade kokain i bil ? tv-stjärna gripenTidigare inlägg: Lösfitta, 4 dagar kvar..
Mer om: Skådespelare
Sveriges mest behövda skådis..
2008-10-30 18:01:00
..Kjell Bergqvist! HAHA!Min favorit skådis!Fler inlägg: Sveriges hetaste man genom tiderna..
Han är 23 år äldre..!
2008-10-30 15:35:00
Jag fick precis reda på att min ett år yngre kusin har gift sig.. med en amerikansk finansman som är 23 år äldre!!!? va fan sysslar hon med, är det riktigt kärlek eller tänker hon enbart på pengar och status? Jag har inte träffat honom ännu men jag kan gissa att det ser ut ungefär såhär... och hon är min horkusin. skoja:) men lite allvar, nää. eller. nä... joo,nä:(Tidigare inlägg: Manlig eskortservice..
Sveriges hetaste man genom tiderna..
2008-10-30 10:54:00
Dolph Lundgren under hans storhetstid på 80- och 90 talet, så jävla het..!Dolph Lundgren, född Hans Lundgren 3 november 1957 i Spånga församling, Stockholms län, är en känd svensk skådespelare, manusförfattare och regissör i Hollywood inom actiongenren. Han är även civilingenjör i kemiteknik.Lundgren studerade vid KTH i Stockholm och var även utbytesstudent i Sydney i Australien, varefter han påbörjade studier vid MIT i USA. Strax därefter träffade han den dåtida storstjärnan Grace Jones och gjorde debut i en mycket liten roll i Bondfilmen Levande måltavla, i vilken Jones spelade bondbrud.Lundgrens genombrott kom 1984 med filmen Rocky IV, i vilken han spelade den sovjetiske boxaren Ivan Drago. Han första huvudroll var som He-Man i filmen He-Man - universums härskare 1987. Under 1990-talet medverkade han bland annat i Showdown in Little Tokyo (1991) och Universal Soldier (1992). 2004 gjorde han debut som regissör, med filmen The Defender. Lundgrens roller har följt ett tydligt mönste...
Mer om: Film
Lost säsong 5 finns ute den..
2008-10-30 08:22:00
..4e februari 2009 tills dess kan du se dessa snaskiga trailers:Den övfre är den riktiga ej utgivna versionen vill jag påminna om, väldigt spännande..Fler videos: Någon som följer Lost?
Mer om: Video
Lösfitta, 4 dagar kvar..
2008-10-28 22:04:00
-Jag har nu varit singel i snart fyra och ett halvt år förrutom några kortare "romanser" som det kallas så fint.. -Jag har inte haft ett ligg på 222 dagar, och har räknat ut att jag rastar min snabel 1,8(0,8 i sept och 2,3 i aug) gånger per dag om man räknar fullbordade raster.. -Jag har varit "kåtkär" i tre stycken tjejer under 2008..(just nu är jag kär i lösfittan Casidey) -Jag har nu endast 35,1 gb herrfilmer på min hårddisk(33,7 i sept och 40,8 i augusti).. -Jag tränar ca 3 gånger i veckan nu mot noll i augusti.. -Jag äter fortfarande 0(1,5 i augusti) antidepressiva tabletter(Zoloft) varje morgon.. -Jag har fortfarande bara träffat min morsa 2 eller 3e ggr under 2008.. -Jag snusar ca 3(1,4 i sept) snus per dag mot 10 i augusti.. -Jag har endast 4 dagar kvar innan jag måste beställa lösfittan Casidey för 1353kr på nätet om inget radikalt händer..-Jag mår bra..!Tidigare i ämnet: Fetsingel och slut med snus, porr och Zoloft..
Tips till alla onanerande killar..
2008-10-28 14:36:00
Varje gång man får utlösning förlorar man en viss mängd zink i smeten. Därför kan jag rekommendera alla killar som ligger eller rastar snabeln ofta att köpa zinktabletter att trycka i sig om man nu vill att träningen ska ge något! Zink är dessutom en viktig del av kosten och återfinns i alla celler, men har en särskilt hög koncentration i ögon, hud, hår, naglar, hjärna, hypofys, binjurar, ballen, fittan, sköldkörteln, levern och njurarna. -Tänk på det ni, buuuuhaha..! Gollum äter fet fisk för han har bl.a stor brist på zink, hjärnceller och empati..lol!Mer om kost: En snyggare kropp tack..!
Utan sex i 222 dagar
2008-10-28 13:50:00
..Sitter här på jobbet och tittar ut genom fönstret och ser in i grannbyggnaden. Tio-elva personer sitter vid varsitt fönster och stirrar in i sina dataskärmar, undrar om de har samma tankar i huvudet som mig. Nej, självklart inte. De är mellan 30 och 40 år gamla och nuppar säkert 1-7 gånger i veckan i sina trista svenssonliv, eller inte. fula är de iaf och har säkert lägre lön, yes! 2-1 till mig.. :)222 dagar är lång tid utan sex, men om jag tänker på mina farföräldrar som har levt i enskilda rum sålänge jag kan minnas så är det ingenting. Tippar att de inte har haft sex på cirkus 30-40 år, lol!När vi har släktträff brukar min farfar säga: -skål för framtiden! och sveper i sig en sexa malt whiskey utan att röra en min. Jag håller bokstavligt på att garva ihjäl mig, han har väl max 4-5år kvar av sitt liv.. Farmor och min syster däremot ser mindre roade ut och sveper i sig ett halvt glas vardera och grimagerar illa.Tidigare inlägg: Fetsingel och slut med snus, porr och Zoloft..
Oskyldigt dömd för misshandel..
2008-10-28 02:47:00
För ca 4 år sedan var jag på besök i Eskilstuna över en helg, nu ska jag berätta varför jag får extremt dåliga vibbar bara jag hör staden nämnas.Efter ett lyckat och ett mindre lyckat möte med två kunder blev det som vanligt utgång på kvällen. Det bästa jag vet är att testa på utelivet i andra städer, typ outforskad mark för mig..Efter att min kollega försvunnit som det så ofta blir stannade jag kvar ensam på stället och en o annan öl slinker ner för att jag inte ska känna mig som en missanpassad sak i ett främmande hål..Uteställena stänger vanligtvis tidigare i mindre städer och jag började gå mot hotellet där vi nattade.Efter en stund börjar jag känna mig lite osäker på var jag befann mig och om jag gick i rätt riktning och frågade därför personen som gick på andra sidan gatan om denne kan visa vilken riktining jag skulle gå för att hitta till hotellet där jag bodde.. (Enligt advokaten skulle jag säga raggade under rättegången, fråga mig inte varför)Givetvis med mitt flyt tog hon ...
Mer artiklar från denna bloggen:
1-30, 31-60, 61-90, 91-120, 121-150
33643 bloggar i topplistan.
Statistiken nollställs varje vecka.


Kontakta Oss