TopplistanKonstDetaljer för "Eyecandy"

Eyecandy

Eyecandy
Om foto, mode, sevärda filmer, saker som är fina att titta på, feminism och livet som sjukskriven 22-årig kvinna med borderline.
Artiklar: 1-30, 31-60, 61-90, 91-120, 121-150

Artiklar

Snygga träningskläder
2018-02-14 11:18:00
Träningskläder är en modegren numera och fler och fler är kräsna med vad de har på sig på gymmet och idag finns det en stor marknad för träningskläder i alla dess former och färger.  Att träna och vara hälsosam är en stark trend som många människor idag ägnar sig åt ? Läs mer → The post Snygga träningskläder appeared first on Eye-Candy.
Mer om: Mode , Kläder
Att hitta kläder under graviditeten
2017-12-28 10:47:00
Modet är sällan fokuserat på kvinnor som är gravid, men när ens vanliga kläder inte längre passar hur man än försöker måste man ju fortfarande hitta något att ta på sig. Och många finner även att bekvämlighet blir en ny prioritering, om man inte redan känt på det viset. I ? Läs mer → The post Att hitta kläder under graviditeten appeared first on Eye-Candy.
Mer om: Kläder
Att hitta frisyren som passar
2017-11-13 11:39:00
Håret är något vi alla vill hålla vackert, men det kan minst sagt vara en utmaning. Vi har alla våra personliga utmaningar när det kommer till håret och frisyren och det gäller att ha en bra förståelse för ens egna förutsättningar för att verkligen kunna tackla situationen på rätt sätt. ? Läs mer → The post Att hitta frisyren som passar appeared first on Eye-Candy.
Så håller skorna längre
2017-08-28 15:20:00
Skor kommer i många olika former och typer. Men om det är något alla har gemensamma är det att de slits ut mycket snabbare än de egentligen borde för att vi inte sköter dem på rätt sätt. När man har köpt ett par nya skor är det så klart väldigt ? Läs mer → The post Så håller skorna längre appeared first on Eye-Candy.
Mer om: Mode
Åldras med värdighet
2017-07-04 13:00:00
Att åldras är någon många av oss är rädda för men det finns ett uttryck som säger att man ska åldras med värdighet och visst är det sant. Även om vi inte alltid gillar våra brister och de rynkor som börjar komma med åren så är de samtidigt en karta ? Läs mer → The post Åldras med värdighet appeared first on Eye-Candy.
Mer om: Mode
Viktigt att sköta sina skor
2017-03-03 15:23:00
Allt eftersom modet förändras så gäller det givetvis också det vi har på fötterna. Oavsett om det gäller höga klackar till klänningen, höga stövlar till kjolen, eleganta klassiska läderskor till kostymen eller vinterkängor som passar till den värmande outfiten så gäller det att hålla sina skor i trim och följa ? Läs mer → The post Viktigt att sköta sina skor appeared first on Eye-Candy.
Håll formen på dina skor
2017-01-12 13:43:00
Att man måste se till att vårda sina skor och putsa dem regelbundet är något de flesta vet vid det här laget men inte alla vet hur viktigt det är att hålla formen på sina skor och hur bra det kan vara att investera i riktiga skoblock.  Vårda även träningsskor ? Läs mer → The post Håll formen på dina skor appeared first on Eye-Candy.
Mer om: Mode
Känner du dig gammal?
2016-12-18 11:22:00
Det finns helt klart någonting vackert i ålderns skönhetstecken som på något vis liksom skvallrar om alla de olika erfarenheter en människa varit med om under sin livstid. De finns dock de som inte alls gillar när åldern börjar ta ut sin rätt, helst om det känns som att tecknen ? Läs mer → The post Känner du dig gammal? appeared first on Eye-Candy.
Mer om: Mode , Kläder
Putsa skorna regelbundet
2016-11-15 14:55:00
Det gäller att hela tiden sköta om sina skor om man vill att de ska ha så lång livslängd som möjligt. Det kräver att man lär sig ta hand om dem och putsa dem på rätt sätt, vilket är ett hantverk som kan ta lite tid att lära sig.  Alla ? Läs mer → The post Putsa skorna regelbundet appeared first on Eye-Candy.
Mer om: Mode
Vårda dina kläder
2016-10-10 15:09:00
Det första intrycket av en person, skapar vi oss under de första sju sekunderna. Därför är det viktigt att vi tar till vara på den tiden på bästa möjliga sätt i alla nya möten. Kläder till exempel säger mer om personen som bär dom än många tror.  För att ta hand ? Läs mer → The post Vårda dina kläder appeared first on Eye-Candy.
Ta hand om dina skor
2016-09-26 10:59:00
Det gäller att ta hand om och vårda sina skor väl om man vill att de ska hålla sig fräscha och snygga i en högre utsträckning än annars. Genom att visa dina skor lite kärlek i största allmänhet, får du själv massvis tillbaka på en rad olika plan. Få saker ? Läs mer → The post Ta hand om dina skor appeared first on Eye-Candy.
Mer om: Mode
Trolla fram dina former
2016-09-14 04:25:00
Alla har ett ideal som de försöker att uppnå. Det kan vara att vara en viss storlek, ha en viss form eller få plats i favoritbyxorna som varit lite trånga på senaste tiden.  Detox En del människor förlitar sig på detox. Under några dagar, ibland över en vecka, dricker man ? Läs mer → The post Trolla fram dina former appeared first on Eye-Candy.
Mer om: Mode , Kläder
Rätt bälte till rätt utstyrsel
2016-09-14 04:25:00
Bälten brukar ofta anses vara ett av de viktigaste, om inte den viktigaste, accessoaren i en mans garderob. Valet av både typ och färg är något som kan vara avgörande för om en utstyrsel anses som lyckad eller inte.  Just därför tänkte vi i denna artikeln gå igenom de fyra ? Läs mer → The post Rätt bälte till rätt utstyrsel appeared first on Eye-Candy.
Mer om: Mode
Shoppa smart ? tips när du letar underkläder
2016-07-21 14:07:00
Att shoppa underkläder kan både vara kul och frustrerande på samma gång. Trosor och bh:ar kan se läckra ut på bild, men risken är stor att de tyvärr inte passar just din kropp. Man ska såklart alltid utgå från smaken och köpa det man verkligen gillar, men faktum är att ? Läs mer → The post Shoppa smart ? tips när du letar underkläder appeared first on Eye-Candy.
Mer om: Mode , Underkläder
Vårens hårtrender
2016-02-26 15:50:00
Att skapa en personlig look har aldrig varit lättare än nu då nästan allt känns som att det är okej huvudsaken det är genomtänkt och skapar en helhet i ditt utseende. Men trender finns det ändå och här listar vi några av vårens sätt att bära ditt hår. Fejkpage Har ? Läs mer → The post Vårens hårtrender appeared first on Eye-Candy.
Mer om: Mode
Rätt frisyr till rätt look
2016-02-22 15:06:00
Det är få personer som skulle lista frisörbesök som en av sina favoritsysslor. Att gå till frisören är ett nödvändigt ont för de flesta ? vad många missar är dock hur avgörande en bra frisyr är för fixa en grym look. Med tanke på hur mycket tid, kraft och pengar ? Läs mer → The post Rätt frisyr till rätt look appeared first on Eye-Candy.
Mer om: Mode
Snygg och varm vintertid
2016-01-27 10:25:00
Det är många som tycker att de är svårare att gå balansgången mellan skönhet och bekvämlighet under vintern, man tar på sig flera lager som ibland känns allt annat än smickrande och det är inte som tycker de kan hitta kläder i den stil de föredrar när de går igenom ? Läs mer → The post Snygg och varm vintertid appeared first on Eye-Candy.
Mer om: Mode
Planera inför sommaren
2015-12-18 05:03:00
Så här i vintertider kan sommaren kännas avlägsen, men likväl undrar man ändå var tiden tar vägen när det är juni, och nyårsafton känns som om det vore förra veckan. Därför är det en god idé att planera inför sommaren redan nu för att undvika semesterstressen när sommaren väl kommer. ? Läs mer → The post Planera inför sommaren appeared first on Eye-Candy.
Mer om: Mode
Mode för alla
2015-11-16 14:33:00
Mode är ju något som alla måste få kunna ta del av om de så önskar, tyvärr är inte detta alltid den uppfattning man får när man tittar på modeskapares kollektioner eller läser artiklar om det senaste modet. Kastar man en snabb blick på modevärlden så går det ju inte ? Läs mer → The post Mode för alla appeared first on Eye-Candy.
Mer om: Mode
Skapa något nytt
2015-10-08 12:51:00
Har du haft samma frisyr länge? Känner du att det är dags för en ny garderob? Är det dags att göra något åt saken och skapa något nytt, en total make over eller i alla fall en liten förändring. Det är fantastiskt skönt när man bestämt sig för att göra ? Läs mer → The post Skapa något nytt appeared first on Eye-Candy.
Ett vackert leende
2015-08-27 06:17:00
Ett leende med vita tänder är attraktivt och ger ett gott första intryck. Vi vet alla hur viktigt leendet är för vårt eget beteende och vi lär oss vikten av tandborstning redan från barnsben. Men även om vi använt tandborstar i flera tusen år vet vi alla att våra tänder ? Läs mer → The post Ett vackert leende appeared first on Eye-Candy.
Snygg i sommar
2015-07-25 03:50:00
En av de absolut bästa sakerna med sommaren är att man kan gå klädd betydligt mer avslappnat än under övriga delen av året, vilket givetvis är helt underbart. Dock vill man ju ändå vara snyggt klädd och här kommer därför några somriga klädtips. På sommardagen Varma sommardagar är det som ? Läs mer → The post Snygg i sommar appeared first on Eye-Candy.
Smink för män
2015-07-25 03:50:00
Alla är säkert redan medveten om att smink för män redan existerar, det är ju knappast någon hemlighet att män och kvinnor på tv och på film sminkas. Och trots att det är nog mindre vanligt att män använder smink i vardagen är det inget som säger att man inte ? Läs mer → The post Smink för män appeared first on Eye-Candy.
Nelly ? Ungt och trendigt
2015-07-25 03:50:00
Det finns många nätbutiker med inriktning på kläder. Många av dessa är nischade för att göra sig mer intressanta för oss som konsumenter och så är även fallet med nätbutiken Nelly, som inriktat sig på ett utbud för en yngre målgrupp med trendig och utåtriktad stil. Nelly.com är ledande på ? Läs mer → The post Nelly – Ungt och trendigt appeared first on Eye-Candy.
Mer om: Mode
Sommarens mode
2015-07-25 03:50:00
Så är vintern äntligen över och våren är här, vilket också innebär att sommaren inte är speciellt långt bort. Att sommaren är på gång gör så klart att det också blivit hög tid att titta lite närmare på hur modet kommer att se ut sommaren 2015, något vi tänkte göra ? Läs mer → The post Sommarens mode appeared first on Eye-Candy.
Mer om: Mode
Vårda huden
2015-07-25 03:50:00
Det är nog inte många som tänker på att vår hud är kroppens största organ. Den skyddar oss mot yttre påverkan som sol, vind, vatten, värme och kyla. För att hjälpa vår hud att skydda oss mot dagens alla påfrestningar är det viktigt att vi hittar sätt att stärka och ? Läs mer → The post Vårda huden appeared first on Eye-Candy.
Mer om: Mode
Göra om sig själv
2015-07-25 03:50:00
Ibland kan det kännas som en dröm att få bli en annan person. Å andra sidan ska man älska sig själv. Är du trött på ditt utseende kan du alltid göra en förändring.  Kläderna Att köpa helt nya kläder och byta stil kostar lite pengar så ta det steg för ? Läs mer → The post Göra om sig själv appeared first on Eye-Candy.
Mer om: Mode
Skapa egna kläder
2015-07-25 03:50:00
Vill man ha en personlig stil och gillar inte dagens mode så kan man lära sig att skapa sina egna kläder.  Det första man kan börja med är att trycka och sy sömmar på kläder man redan har. man kan trycka med textilfärg eller skriva ut på transferpapper från skrivaren. ? Läs mer → The post Skapa egna kläder appeared first on Eye-Candy.
Mer om: Mode
Hitta rätt bikini
2015-07-25 03:50:00
Varje sommar strävar vi alla efter samma sak ? att se snygga ut på stranden. Alla förbereder sig på olika sätt. Vissa väljer att ändra kosten för att bli av med de extra kilona som gärna sitter kvar efter julbordet, andra väljer att mer frekvent besöka gymmet för att uppnå ? Läs mer → The post Hitta rätt bikini appeared first on Eye-Candy.
Mer om: Mode
Shoppa smart
2015-07-25 03:50:00
Att kunna shoppa på ett smart sätt blir alltmer viktigt då vi behöver många ombyten under veckans gång. Vi vill ofta kunna klä oss professionellt på jobbet och byta om på fritiden. Det är inte alltid acceptabel jobbklädsel och personlig stil går hand i hand. Vad innebär då att shoppa ? Läs mer → The post Shoppa smart appeared first on Eye-Candy.
Mer artiklar från denna bloggen:
1-30, 31-60, 61-90, 91-120, 121-150
33639 bloggar i topplistan.
Statistiken nollställs varje vecka.


Kontakta Oss