TopplistanMat och DryckDetaljer för "Fontana - Noga utvalt sedan 1978"

Fontana - Noga utvalt sedan 1978


Fontana - Noga utvalt sedan 1978
Låt dig inspireras av Medelhavsområdets matkultur. Hos oss finner du mängder av grekiska och italienska recept.
Artiklar: 1-30, 31-60, 61-90, 91-120, 121-150

Artiklar

Fontanas goda mat får nya förpackningar
2012-05-29 17:06:00
Du har väl inte missat att våra produkters förpackningar fått ny design? Vi tyckte att det var dags att förnya oss lite, och har under våren påbörjat arbetet med att byta ut dem. Du kan redan nu hitta några av produkterna ute i butikerna. Vi har många produkter, och ett stort antal leverantörer, och därför ...
Mer om: Nyheter
Grillad grön paprika
2012-05-29 15:58:00
Vår gröna paprika grillas hel och får en härligt intensiv smak. Perfekt bas till många spännande medelhavsrätter.
Peperoncini ? stark och intensiv
2012-05-29 15:55:00
Vår grekiska peperoncini är rund och välsmakande med lagom hetta. God både som tilltugg och ingrediens i grytor och sallader.
Rödvinsvinäger
2012-05-29 14:50:00
Denna äkta italienska rödvinsvinäger har en behaglig och beständig arom som ger en mycket delikat eftersmak. Vi rekommenderar förvaring av flaskan i rumstemperatur skyddad från direkt solljus.
Vitvinsvinäger
2012-05-29 14:50:00
Denna äkta vitvinsvinäger har en behaglig och beständig arom som ger en mycket delikat eftersmak. Vi rekommenderar förvaring av flaskan i rumstemperatur skyddad från direkt solljus.
Hallonvinäger
2012-05-29 14:50:00
Denna lena och fruktiga vinäger ger en fräsch smak och arom av hallon. Kombinationen mellan rödvinsvinäger och hallon förhöjer smak och doft i sallader, marinader och kött.
Balsamvinäger från Kalamata
2012-05-29 14:47:00
Vi greker har odlat vindruvor i den soliga Peloponnesosregionen i tusentals år. Vi plockar de finaste druvorna och lagrar dem ofiltrerade i ekfat för att bevara den höga kvaliteten. Vår balsamvinäger har en djup mörk färg och en syrlig eftersmak som ger den sin speciella grekiska karaktär. Du kan njuta av vår balsamvinäger till alla ...
Balsamic cream Grill
2012-05-29 14:40:00
En krämig koncentrerad balsamvinäger smaksatt med fikon. Läcker att ringla över allt från grillat till desserter.
Mer om: Nyhet
Balsamic cream Sallad
2012-05-29 14:37:00
En krämig koncentrerad balsamvinäger smaksatt med apelsin och citron. Läcker att ringla över salladen.
Mer om: Nyhet
Balsamvinäger Fikon
2012-05-29 14:33:00
Vår smakrika balsamvinäger från Kalamata har här fått fin smak av fikon. Ljuvlig till sallad & marinad. En orörd och naturlig balsamvinäger, framställd av Kalamata-regionens allra finaste druvor, varsamt åldrad på ekfat.
Mer om: Nyhet
Halkidiki Gröna Oliver m kärnor
2012-05-29 13:00:00
Greklands soliga övärld bjuder på ett rikt utbud av mat och dryck. I Greco Tavernas sortiment finner du några av våra favoriter. Äkta Fetaost, cypriotisk Halloumi, Kalamataoliver och gröna oliver från Halkidiki. Stora, gröna Halkidiki-oliver är Greklands mest kända gröna olivsort. God sälta och lätt krispig konsistens. Naturligt konserverade i saltlag. Finns både med och ...
Olivmix Kalamata & Gröna Oliver
2012-05-29 13:00:00
Greklands soliga övärld bjuder på ett rikt utbud av mat och dryck. I Greco Tavernas sortiment finner du några av våra favoriter. Äkta Fetaost, cypriotisk Halloumi, Kalamataoliver och gröna oliver från Halkidiki. Det här är en blandning av både gröna och svarta oliver. De gröna plockas tidigare och därför ett sprödare kött. De svarta mognar ...
Kalamataoliver m. kärnor
2012-05-29 13:00:00
Greklands soliga övärld bjuder på ett rikt utbud av mat och dryck. I Greco Tavernas sortiment finner du några av våra favoriter. Äkta Fetaost, cypriotisk Halloumi, Kalamataoliver och Halkidiki-oliver. Greklands mest kända oliv kan ätas både med och utan kärnor. Den ovalformade, mörklila oliven har en rik och fruktig smak. Dess halvfasta konsistens gör den ...
Balsamvinäger Honung
2012-05-29 12:48:00
Vår smakrika balsamvinäger från Kalamata har här fått fin smak av grekisk honung. Ljuvlig till sallad & marinad. En orörd och naturlig balsamvinäger, framställd av Kalamata-regionens allra finaste druvor, varsamt åldrad på ekfat.
Mer om: Nyhet
Oliver Svarta Kärnfria
2012-05-29 12:35:00
Dessa svarta Hojiblanca-oliver är naturligt svarta, vilket innebär att de fått mogna i sin egen takt utan kemiska processer. Därför är de också något mjukare. Urkärnade och packade i en lätt saltlag.
Penne-sallad med fetaost och kyckling
2012-01-31 02:22:00
Koka pastan och tillaga kycklingen enligt instruktionerna på förpackningarna. Tärna fetaosten, skiva rödlöken och dela tomaterna i mitten.  Rör samman dressingen och häll den över pastan. Låt svalna.  Vänd försiktigt ned alla ingredienser i pastan. Servera med yoghurtdipp och färskt bröd.
Mer om: Recept , sallad , Kött , Pasta
Fontana Food nominerade till Årets Pressrum 2011
2011-10-24 13:47:00
Fontana Foods synlighet i de sociala medierna var säkert en stor anledning till förra årets vinst i MyNewsdesks kundtävling Årets Pressrum. Nu har vi återigen blivit nominerade, och även om vi inte varit lika aktiva på MyNewsdesk i år så har vår synlighet i de sociala medierna ökat avsevärt.
Grillade persikohalvor med vit chokladfyllning
2011-10-24 13:47:00
1. Skär persikorna på hälften. Ta bort kärnan. 2. Rör samman smör, socker och kanel och bred på persikorna. 3. Grilla persikan på den platta sidan. 4. Vänd när den fått grillränder. Bred på lite mer smör. Fyll hålet efter kärnan med vit choklad. 5. Strö över krossade pistagenötter och servera när chokladen har smält.
Mer om: Recept , Efterrätter
Grillade räkor med currykryddad prosciutto
2011-10-24 13:47:00
1. Dela prosciutton på hälften. Krydda med curry och låt stå i ca 10 minuter. 2. Skala räkor. Marinera i olivolja, vin, salt och peppar i ca 10 minuter. 3. Linda prosciutton runt räkorna. 4. Skär blasten till vårlöken i lagom stora bitar, ca 5 cm (ungefär lika stora som tigerräkorna). 5. Trä räkor och ...
Mer om: Recept , fisk , Skaldjur , Kött
Grillad lövbiff med sparris och purjolök
2011-10-24 13:47:00
1. Koka upp vatten. Salta rikligt. 2. Skär upp sparrisen i stavar, ca 5-6 cm långa, och häll över i det kokande vattnet. Koka i ca 7-8 minuter. Skär sparrisen på längden. 3. Skär purjolöken i stavar (samma längd som sparrisen) och fräs på hög värme i ca 2 min. 4. Salta köttet och stek ...
Mer om: Recept , Kött
Grillade kycklingbiffar med sval bulgursallad
2011-10-24 13:47:00
Börja med bulgursalladen: 1. Tillaga bulgur enligt instruktionerna på förpackningen. Låt svalna. 2. Finhacka persilja, lök, vårlök. 3. Ta bort skinnet på tomaterna. Skär i klyftor och ta bort kärnorna. Finhacka tomatköttet. 4. Rör samman bulguren med hacket. Pressa över citron. Stänk på lite tabasco och olivolja. 5. Ställ in i kylen. Biffarna: 1. Finhacka ...
Mer om: Recept , Fågel
Limemarinerade fläskkotletter och grillad lök
2011-10-24 13:47:00
1. Skär löken i ringar. Hacka vitlöken. 2. Lägg köttet i en stor skål och häll över alla ingredienser. Rör om, täck över och ställ in i kylskåp. 3. Grilla köttet i 5 min på vardera sida. Salta och droppa över ytterligare lite lime efter smak. 4. När köttet nästan är färdigt, lägg lökringarna på ...
Mer om: Recept , Kött , Fläsk
Grekiska tjurfäktare
2011-10-24 13:47:00
1. Skiva fläskfilén i lika många bitar som det är portioner. Banka ut, salta och peppra. 2. Skiva auberginen på längden. Pensla med olivolja, salta och peppra. 3. Koka potatisen i tio minuter. Ta upp och skär i skivor. 4. Grilla aubergine- och potatisskivorna. 5. Grilla fläskfilén. 6. Rulla ut aluminiumfolie, lägg ett ark bakpapper ...
Mer om: Kött
Era bästa Halloumi-recept
2011-10-24 13:47:00
Fontanas stora sommartävling är över. Uppgiften var att tipsa oss om era bästa Halloumi-recept, och intresset var skyhögt. Vi fick in över 500 tävlingsbidrag, så uppgiften att kora vinnarna har varit mödosam. Men trots svårigheterna att utse vinnarna så var juryn här på Fontana Food till slut eniga i sitt beslut.
Mer om: Nyheter
Fontana Food AB söker Key Account Manager
2011-10-24 13:47:00
Beskrivning av tjänsten: Som Key Account Manager på Fontana Food har du ansvar för en eller flera av våra centrala kunder.? Du har ansvar för budgetering, lönsamhet, kampanjplanering, förhandling för din kund.? Ditt uppdrag är att utveckla relationer med kunden såväl centralt som lokalt samt att utarbeta strategier för att driva försäljning och gemensam lönsamhet.? ...
Ostar i fokus
2011-10-24 13:47:00
Bakom kulisserna, och bortom det dagliga arbetet på kontoret, pågår det ett stort projekt här på Fontana Food. Än så länge är det för tidigt att avslöja vad det ska leda till, men resultatet kommer börja dyka upp i butikerna efter årsskiftet - om allt går enligt planerna.
Mer om: Nyheter
Loizos Papadopoulos ny VD på Fontana Food AB
2011-10-24 13:47:00
Loizos Papadopoulos har utsetts till ny VD på familjeföretaget Fontana Food. Han kommer närmast från rollen som inköpschef och vice VD och har sedan 1995, genom olika ansvarsområden, varit med och utvecklat företaget tillsammans med sin far Frixos Papadopoulos till det framgångsrika företag det är idag.
Olivolja Extra Vergine Classico
2011-10-24 13:47:00
90% av oljan i den här flaskan kommer från italienska oliver. Det är en olivolja med italiensk karaktär ? en Classico ? med mild och rund smak och en aning pepprighet. Italiensk olivolja som toppats med olivolja från Grekland för att lyfta smaken ytterligare.
Mer om: Olja
Kalamata, svarta kärnfria oliver
2011-10-24 13:47:00
Fontanas kärnfria Kalamataoliver är en naturlig utveckling av originalet. Samma goda olivsmak och härliga arom. Strö dem över sallader. Rör ned dem i maten. Ät dem direkt ur burken. Olivernas enkelhet gör att de passar till det mesta.
Kärnfria Kalamataoliver
2011-10-24 13:47:00
? Min djupa respekt för det traditionella lantbruket härstammar från barndomen på Cypern. Där hjälpte jag min mor och mina morföräldrar med sysslorna på gården. Jag plockade oliver och pressade dem till goda oljor. Jag mjölkade fåren och bistod de äldre när de framställde halloumi och fetaost. Vi bosatte oss i Sverige 1975. I liten ...
Mer artiklar från denna bloggen:
1-30, 31-60, 61-90, 91-120, 121-150
33238 bloggar i topplistan.
Statistiken nollställs varje vecka.


Kontakta Oss