TopplistanNöje och UnderhållningDetaljer för "Filmmedia.se"

Filmmedia.se


Filmmedia.se
Allt om Film, TV och Media - Underhållande filmblogg med nyheter, artklar och personliga reflektioner. Uppdateras dagligen, ständigt aktuell. Håll kollen med Filmmedia.se!
Artiklar: 1-30, 31-60, 61-90, 91-120, 121-150

Artiklar

Sponsrad Video: Interstellar
2015-03-31 16:49:00
Interstellar, filmen du har gått och väntat på att få äga på Blu-ray och DVD är äntligen här, på just dessa format! Christopher Nolan, mästerregissören bakom fantastiska filmer som Inception, The Dark Knight och The Prestige har gjort detta filosofiska rymdepos. 8,8 i betyg hos IMDB och hyllad av både kritiker och fans är det här en film som du absolut inte får missa. Som vanligt, som med alla andra av Nolans filmer är ju även den här dessutom så otroligt vacker att det bara finns ett enda sett, förutom bion så klart, att se och avnjuta den. På Blu-ray och helst på en riktigt stor och bra TV. Kolla själv in trailern nedan och fråga dig själv om inte den här filmen är just en sån där film som man måste äga helt själv i original och kunna vara stolt över att ha i hyllan? Jag gissar att du svarar det som är det rätta svaret och det jag tror att du kommer att svara. Avnjut nu den vackra trailern nedan och planera bums nästa livsviktiga inköp! Synopsis: Nu finns äntligen Interstellar på...
Svenskarnas bästa rymdfilmer topp 5
2015-03-27 00:14:00
Okej då, jag delar väl med mig den här “undersökning” som SF Anytime har gjort. Inte för att det är det minsta lilla uppseendeväckande…. men nåväl… Här är Svenskarnas bästa rymdfilmer ? topp 5 Under flera år nu har filmvärlden haft en släng av rymdfeber. Den senaste rymdsuccén är Interstellar, som har vod-premiär hos SF Anytime den 30 mars. De bästa rymdfilmerna är enligt svenskarna dock Star Wars och Alien. Det visar SF Anytimes senaste undersökning.   Svenskarnas bästa rymdfilmer ? topp 5 1. Star Wars 23 % 2. Alien 9 % 3. Armageddon 6 % 4. Wall-E 5 % 5. Apollo 13 4 % För fjärde året i rad har video on demand-tjänsten SF Anytime låtit genomföra undersökningen Svenskarnas Filmvanor där 1 012 svenskar har svarat på frågor om film och filmvanor. Inför kritikerrosade Interstellars vod-premiär frågade SF Anytime svenskarna vilken rymdfilm, det vill säga science fiction som utspelar sig helt eller delvis i rymden, som de tycker är absolut bäst. Resultatet visar ...
Benedict Cumberbach, Derren Brown hos James Rhodes
2015-03-22 17:52:00
Som söndagsunderhållning erbjuder jag ett par udda klipp med pianisten James Rhodes som intervjuar och spelar tillsammans med Benedict Cumberbach och Darren Brown, samt får du ett par “bonusklipp”.   Bonus = Darren Brown manipulerar Martin Freeman: Mer om James Rhodes: The post Benedict Cumberbach, Derren Brown hos James Rhodes appeared first on Filmmedia.se.
Sponsrad Video: Comedy Central – Workaholics
2015-03-19 11:24:00
Det är riktigt ont om nya komediserier som är roliga. Ja, jag skulle snarare säga att det inte finns så mycket som är uthärdligt. Känner man sig uppgiven över det dåliga utbudet kan man alltid spana in ett avsnitt av Workaholics, på Comedy Central, en serie om ett gäng glada människor som gör altt för att inte behöva jobba. Och nu till din stora glädje kan jag förkunna att en helt ny säsong har premiär på Kanal 5. Vad jag gillar är den avslappnade stilen, den semi-dokumentära känslan, kända gästskådisar, och ja…. Du kan se själv vad jag menar om du spanar in den fräcka trailern till nya säsongen nedan! Synopsis: Wohow!! Snart är det dags för ytterligare en säsong av Workaholics, närmare bestämt säsong 5 som startar söndag 22/3 20:30 på Comedy Central. Workaholics följer tre slacker-vänner som precis gått ut college och jobbar tillsammans som telefonförsäljare. Deras personliga motto är: “Gör så lite som möjligt medan du har så roligt som möjligt?. Dagarna på kontoret be...
Vem gynnar piraterna?
2015-03-19 10:58:00
Robert Aschberg uppmanar till tanke. Vilka styr piratsajterna egentligen? “Låt mig ta två exempel, båda är administratörer på en av de största piratsajterna. Där kallar de sig Fuvisa och Castlemania. Fuvisa är en man i 20-årsåldern, boende i Linköping, som länge varit aktiv med att ladda upp stulna filmer till så kallade torrentsajter. Fuvisa är dömd för häleri, misshandel, hot mot tjänsteman och två fall av våld mot tjänsteman.          Castlemania är en man i 40-årsåldern hemmahörande i Kalmar, där han bland annat ansvarar för en idrottsklubbs hemsida. Castlemania är dömd för misshandel, olaga hot, förolämpning, skade­görelse, brott mot kniv­lagen, hets mot folkgrupp och barnporno­grafibrott.” Verkligheten är dock inte så enkel. Det finns mer än de stora sajterna, som mindre piratsajter, nischade sådana, som drivs av entusiaster som vill göra äldre film tillgänglig och film från andra kulturer och länder som är svåra att få tag på. Det finns även de som lägger upp sak...
Marvel’s AVENGERS 2 Official FINAL Trailer
2015-03-05 07:00:00
Jajamensan, en sprillans ny trailer till Marvel’s AVENGERS 2 som ska vara den definitiva, ultimata, mest storslagna, häpnadsväckande WOW-trailern! Nåja, avgör själv om den är så fantastiskt fantastisk. The post Marvel’s AVENGERS 2 Official FINAL Trailer appeared first on Filmmedia.se.
Munro (1960) – Oscarbelönad kortfilm
2015-03-01 10:22:00
  Den här filmen, Munro, vann 1960 års oscar för animerad kortfilm. Intressant, underhållande men också väldigt tidstypisk. Munro 4 år blir rekryterad till den amerikanska armén. Ingen lyssnar när han säger “men jag är bara 4 år”. Under den här tiden rekryterades många unga män till armén och vad jag har förstått hände det även att minderåriga, eller i vilket fall att grabbar som ännu inte uppnått rätt ålder togs in i armén. Oscarutdelningen var alltså politiskt laddad och filmen väckte känslor. Utan det här som bakgrund är filmen en trevlig kortfilm, men inte så mycket mer. Oavsett vad är det ett mycket intressant tidsdokument. The post Munro (1960) – Oscarbelönad kortfilm appeared first on Filmmedia.se.
Leonard Nimoy död R.I.P.
2015-02-27 19:26:00
Leonard Nimoy är död. Den klassiska skådespelaren, mest känd för att föreviga karaktären “Spock” blev 83 år gammal. Nimoy meddelade förra året att han fått KOL, förmodligen pga lång tids intensiv rökning som han dock gett upp redan för trettio år sedan. Läs mer: SVD NY Times The post Leonard Nimoy död R.I.P. appeared first on Filmmedia.se.
Filmspanarna.se
2015-02-27 10:05:00
Du har väl inte missat “Filmspanarna”? Besöker du Filmspanarna.se hittar du alla de bästa filmbloggarna samlade på ett och samma ställe. Om du själv filmbloggar kan du joina gruppen, träffas, hänga med på filmer och snacka skit. Besök länken ovan för mer info. Pallra dig nu iväg till Filmspanarna, botanisera bland bloggar och få en massa fantastiska filmtips på köpet.   The post Filmspanarna.se appeared first on Filmmedia.se.
Office Space (1999)
2015-02-26 08:00:00
När en kompis först föreslog att jag borde se Office Space trodde jag att det var en SCI-FIrulle som han föreslog. Jag måste erkänna att jag blev lite besviken. Till en början med. Office Space är en rätt speciell film. Smart story, utmejslade karaktärer. Samtidigt känns den väldigt mycket mainstream. Kanske det mest handlar om att man tryckt in nån form av romans som känns helt malplacerad i förhållande till det mesta av resten av filmen. Jag tänkte på den här filmen, Office Space, när jag funderade över filmer som fungerar i temat om mobbing och utanförskap. Det är faktiskt en fullträff i sammanhanget. Om du sett filmen, tänk på att hela filmen handlar om översitteri. Cheferna är bullies, översittare. Både kontorets och restaurangens. Resten av karaktärerna är i underläge och kämpar för att slå sig ut eller upp. Funderar men en smula så stämmer det allra mesta överens med en film om mobbing. Den mynnar ut i “den stora hämnden”, en smart kupp som kanske inte går till så...
The best of Celebrity Apprentice (video)
2015-02-25 21:56:00
Det förvånar mig att inget TV-bolag satsade mera på The Apprentice US och Celebrity Apprentice. Själv gillar jag båda versionerna av serien skarpt. Den ursprungliga serien innehöll de mest osannolika självupptagna knäppskallarna som överhuvudtaget står att finna. Den senare varianten må vara något mer sympatisk, men skådespelare, underhållare och andra kändisar kan vara socialt infantila individualister. Det är kul att se vad de kan hitta på under sådana här former. Det här klippet visar de värsta fighterna, roliga fails, de största vinsterna och annat smått och gott genom säsong 1-7 av Celebrity Apprentice. Har du inte sett något av serien skånska du veta att klippet är fullt av spoilers. Å andra sidan kanske du får reda på vad du egentligen har missat…. The post The best of Celebrity Apprentice (video) appeared first on Filmmedia.se.
Lär av Jackie Chan hur man gör actionkomedi (video)
2015-02-17 15:22:00
Läs även: Jackie Chans 10 värsta olyckor Hong Kong-action vs Hollywood-action Topp 15 otroliga filmfakta! The post Lär av Jackie Chan hur man gör actionkomedi (video) appeared first on Filmmedia.se.
Jack Nicholson signerar…
2015-02-16 13:53:00
Men varför den sura minen Jack? …. Se hela bilden nedan, efter “hoppet”… The post Jack Nicholson signerar… appeared first on Filmmedia.se.
IS-krigaren Adam (Uppdrag granskning)
2015-02-16 13:14:00
Uppdrag granskning: SVT1 och SVT Play onsdag 18 februari kl 20.00 Adam är född och uppvuxen i Göteborg. Han ville bli tandläkare. Men istället ska han snart resa till Syrien för att kriga för världens mest fruktade terrorgrupp. Uppdrag gransknings reporter Sanna Klinghoffer har träffat Adam.  Ingen vet exakt hur många män, kvinnor eller barn som dödats av soldaterna i Islamiska staten, IS. Men terrororganisationens utropade kalifat sträcker sig från Aleppo i nordvästra Syrien till mellersta Irak. Där styrs allt av IS. Och från hela världen sluter andra extremister upp, för att delta i ett krig som nu också riktas mot väst. Adam från Göteborg stödjer IS och ska snart åka till Syrien för att kriga för islam för andra gången. ? Jag vill att mina barn ska växa upp i ett islamiskt kalifat. Jag vill jag att de ska strida som jag, och uppnå martyrskap. Uppdrag Gransknings Sanna Klinghoffer träffar IS-soldaten Adam i en unik intervju där han berättar vad som fick en ganska vanlig ung kil...
FM med i Moviezines bloggpanel idag
2015-02-13 13:51:00
Idag bidrog jag med lite tankar och svar på frågor som jag kanske inte är den bästa att svara på i Moviezines bloggpanel: https://www.moviezine.se/nyheter/bloggpanelen-tipsar-om-den-perfekta-alla-hjartans-dag-filmen The post FM med i Moviezines bloggpanel idag appeared first on Filmmedia.se.
Problemen med dagens action-filmer (Video)
2015-02-13 07:00:00
Jo, det här är en riktigt bra genomgång av vad som gör action-filmer antingen bra eller dåliga och varför så många filmer suger. Se den! Överlag är det mycket bra poänger. Både “hjälten” och “skurken” måste kännas riktiga. De måste ha både styrkor och svagheter för att kännas trovärdiga. Sen är ju inovation en mycket stor bristvara i genren. Vad tycker du? Diskutera gärna och kom med dina åsikter i kommentarerna! The post Problemen med dagens action-filmer (Video) appeared first on Filmmedia.se.
A Class Divided – Dokumentär
2015-02-12 21:36:00
1968 påbörjade Jane Elliott en rad experiment som skulle lära barn och senare även vuxna om vad rasism och utanförskap innebar. I en skolklass delas barnen in i två grupper, blåögda och brunögda. Den ena gruppen är elit den andra är, ja utanför…. allt… Nedan följer dokumentären, därefter ett inslag från Oprah Winfrey 1992. Det är en mycket intressant och bitvis riktigt spännande dokumentär. Och om du är lärare i skolan är de här filmerna ett absolut måste att se. The post A Class Divided – Dokumentär appeared first on Filmmedia.se.
Tema mobbing & utanförskap
2015-02-12 20:43:00
Som stolt ambassadör för SUPERMANPROJEKTET blir det stora temat för våren mobbing, utanförskap och rasism. Om det är ett ord som jag verkligen avskyr så är det intolerans. Jag avskyr all form av gemenskap som baseras på isolation och att stöta bort andra. Vi kommer självklart fortstta med spännande filmtips, en och en annan recension, listor och sedan tidigare utlovade tävlingar. Men mycket kommer att surra runtomkring nämnda ämnen. För förståelse och tolerans – Let’s MAKE THE CHANGE! The post Tema mobbing & utanförskap appeared first on Filmmedia.se.
Biggest Loser – svältprogram?
2015-02-11 19:03:00
Smått bisarrt och förvirrat av Aftonbladet. Tydligen är Biggest Loser ett svältprogram. I den amerikanska versionen tjatar coacherna hela tiden på deltagarna att de ska äta ordentligt. Johan i den svenska säsongen säger “Mikael ville till exempel inte att vi skulle äta havregrynsgröt på morgonen eftersom det innehöll för mycket kolhydrater.” Aha, det är alltså det här som är “svält”? Eller som man uttrycker det “periodisk fasta”. Alltså är att undvika havregrynsgröt periodisk fasta vilket är lika med svält? Mikael Hollsten säger att han förstår förvirringen. Det gör inte jag. Vad menar Aftonbladet och vad är poängen med artikeln? Om du kan luska ut det åt mig så får du gärna svara på det som kommentar. The post Biggest Loser – svältprogram? appeared first on Filmmedia.se.
Storsatsning på ny svensk barnfilm
2015-02-10 23:45:00
Film i Väst, Sveriges Television och Svenska Filminstitutet satsar på svensk barnfilm genom ett samarbete kallat Bombay Basic. Målet är att återta den svenska barnfilmens ledande roll i världen.  Produktionsbolaget Copenhagen Bombay Sverige ska hitta nya originalberättelser, hos manusförfattare och bland dramatiker från andra scener som komikergrupper och stand-up, som speglar våra barns samtida universum och utvecklar barnfilmen som genre. Projektet görs i samarbete med Film i Väst, Sveriges Television och med stöd av Svenska Filminstitutet i projektet Bombay Basic. Ansvarig för projektet är Linus Stöhr Torell, producent på Copenhagen Bombay Sverige och tidigare långfilmskonsulent vid Svenska Filminstitutet. “Att finna nya vägar att arbeta med barnfilm är nödvändigt. Dominansen från de stora amerikanska aktörerna är enorm på svenska biografer och för att möta den konkurrensen måste vi våga tänka nytt och tänka smart”, säger Linus Stöhr Torell. Målet med Bombay Basic är ...
Cirkeln – Spana in scener
2015-02-10 23:43:00
En vecka kvar till premiären av Cirkeln. Spana in klipp från scener på filmens Facebook-sida. Här hittar du också mycket annat smått och gott. https://www.facebook.com/cirkelnfilmen       The post Cirkeln – Spana in scener appeared first on Filmmedia.se.
Days of Remembrance: A Child on Schindler’s List
2015-01-27 23:00:00
Leon Leyson. Born September 15, 1929. Died January 12, 2013. Aged 83. Saved by Schindler. Se här en dokumentär om en 13 årig pojke och hans familj som räddades genom att ha med sina namn på Oscar Schindlers lista. Filmen publicerades på Youtube med tillstånd från Prescott Area Jewish Community Foundation. The post Days of Remembrance: A Child on Schindler’s List appeared first on Filmmedia.se.
Guldbaggen 2015 – Vinnarna!
2015-01-26 23:31:00
Jaha, det gick ju som det gick. Och som man trodde. För det mesta. Spana in 2015 års vinnare av den gyllene dörrstopparen:   Bästa film Turist Producenter: Erik Hemmendorff, Marie Kjellson och Philippe Bober   Bästa regi Ruben Östlund för Turist   Bästa kvinnliga huvudroll Saga Becker för rollen som Sebastian/ Ellie i Nånting måste gå sönder   Bästa manliga huvudroll Sverrir Gudnason för rollen som Kristian i Flugparken   Bästa kvinnliga biroll Anita Wall för rollen som Frida i Hemma   Bästa manliga biroll Kristofer Hivju för rollen som Mats i Turist   Bästa manuskript Ruben Östlund för manuskriptet till Turist   Bästa foto Fredrik Wenzel för fotot i Turist   Bästa klipp Jacob Secher Schulsinger och Ruben Östlund för klippningen av Turist   Bästa kostym Cilla Rörby för kostymerna i Gentlemen   Bästa ljud/ljuddesign Andreas Franck för ljudet i The Quiet Roar   Bästa mask/smink Anna-Carin Lock och Anja Dahl för mask/smink i Gentlemen   Bästa originalmusik Mattias Bärjed och ...
Sponsrad Video: TV4 Kingdom
2015-01-26 23:20:00
Känner du till Kingdom? TV-serien alltså? Om du är kamsportsfreak och MMA-fan bör du ha hört talats om den. För det här är ett drama som utspelar sig på och utanför MMA-scenen. Spana in trailern nedan så kan du se lite av ett intensivt drama, en mycket välspelad TV-serie med ett snyggt foto som, IMHO, påminner lite om The Fighter. Själv uppskattar kampsport med vardagston. Får man bra handling, bra fotade fajter och en underdog som slåss för att överleva har man ett riktigt bra material. Spanar du in diverse film- och TV-sajter kan du också se att betyget är vrålhögt över allt. Om du har TV4 Premium kan du se på den redan nu. Synopsis: Kingdom är ett ingående familjedrama som kretsar kring MMA-gymmet Navy St. MMA i Venice, Kalifornien. Navy St. MMA drivs av fightinglegendaren Alvey, som med hjälp av sin flickvän Lisa försöker få ekonomin att gå ihop. Tillvaron förändras på gymmet när ryktet sprids om att den forna superstjärnan Ryan är tillbaka. Alvey ser potentialen i att Ryan trän...
Cirkeln får världspremiär i Berlin
2015-01-26 23:04:00
Levan Akins filmatisering av succéromanen Cirkeln har bjudits in till sektionen Generation under filmfestivalen i Berlin i februari. Det är den fjärde svenska långfilmen som kvalar in till denna prestigefyllda festival i år. Dessutom är tre kortfilmer utvalda, Shadowland av John Skoog till huvudtävlan i Berlinale Shorts och Leka färdigt av Nanna Houlman och Agnes av Anja Lind till sektionen Generation. Cirkeln är baserad på Sara Bergmark och Mats Strandbergs succébok med samma namn. Det är en berättelse om sex tonårsflickor som möts i en övergiven folkpark efter att ha dragits dit av en mystisk kraft. Tillsammans utgör de ?De utvalda?, en brokig skara häxor med magiska krafter som måste lära sig att samarbeta för att rädda världen. Detta är regissören Levan Akins andra långfilm. Hans debutfilm Katinkas kalas hade premiär på Stockholm Film Festival 2011 och visades även på Tribeca Film Festival. Akin har även varit med och regisserat hyllade dramaserier för SVT, såsom internationella...
Sponsrad Video: TV4 Farmen
2015-01-18 22:05:00
En såpa som jag tittade på intensivt och följde troget under de allra första säsongerna är Farmen. Jag kan erkänna att jag är rätt förtjust i att studera det sociala spelet i diverse dokusåpor. Just farmen tillhör en kategori som brukar vara intressant. Kolla trailern nedan så skymtar klassisk farmen-konstellation med yngre och äldre deltagare. I den här såpan vet ju alla bäst och de brukar vara duktiga på att låta andra veta det. Så nu kan vi se framemot mer dramatik, dueller och allt som kan hända på en bondgård när man låter ett helt gäng av hungriga individualister styra och ställa… Det är på allvar och allt är personligt. Och förhoppningsvis tar de väl hand om djuren. Håll hårt i hatten och var beredd på en åktur. I morgon måndag börjar det! Vänskap eller svek, solstänk eller ösregn, överflöd eller örfilar. Dokusåpan Farmen och den svenska sommaren hör ihop. För båda gäller att allt kan förändras på ett ögonblick. Välkomna till en ny säsong, start den 19 januari. Upplev ...
Filmer om mobbing och utanförskap: THE KARATE KID (1984)
2015-01-18 21:48:00
Jag måste ha varit cirkus 10 år nånstans när jag såg The Karate Kid för första gången. Enligt minnet lekte jag med en kompis när farsan hade hyrt filmen, men av någon anledning var jag inte intresserad av den. Det var någonting med titeln tror jag. Det lät trist (Konstigt va?). Och om farsan ville att jag skulle se en film med tråkig titel så brukade den vara tråkig. Där brukade jag inte ha fel. Men vi kom in i filmen när Ralph Macchio, här Daniel, blev sparkad av skelett. Då blev den genast intressant och sen såg jag väl den i sin helhet några dagar senare eller en vecka eller så. Men när jag väl såg The Karate Kid gillade jag den. Förmodligen ökade filmen mitt intresse för kampsport och Asien en smula, även om jag aldrig har uppfattat kampstilen tillräckligt ?smart?, och dess eviga skrikande eller ?kiai?, som tillräckligt gentlemannaaktigt för att satsa på just Karate. Självklart gillade jag fightingscenerna i filmen, men inte bara för Mr Miyagis (Pat Morita) nonchalanta överlägse...
Och bästa actionfilmen är…. Metropolis!
2015-01-13 00:14:00
Metropolis vaddå? Har vanliga icke-film-nördiga ungdomar egentligen hört talas om den? Om du inte vet exakt vad det är för något så är Metropolis en svartvit stumfilm från 1927 regisserad av Fritz Lang och tillika världens första Cyborg-långfilm. Eller “replikant” är kanske mer träffande? Varför detta påstående? Att världens bästa actionfilmen är Metropolis? Jo, filmsajten Rotten Tomatoes. Jag fastnade verkligen för den här listan över bästa action- och äventyrsfilmer. Inte för att jag skulle ranka 2 och 3 som just 2 och 3, men visst är det härligt när gamla goda klassiker visar vad dom går för?! Oavsett vad du tycker om den här listan, så se filmerna! Ge dom en chans, och vad du än gör – om du ger dig på just Metropolis, se den längre nyrestaurerade versionen på 145 min speltid. Det förtjänar både den och du! Rank Tomatometer Title No. of Reviews 1.  99% Metropolis (1927) 116 2.  100% The Adventures of Robin Hood (1938) 44 3.  98% King Kong (1933) 54 ...
Anita Ekberg i La Dolce Vita (1960) – Fontänscenen – igen
2015-01-12 23:41:00
För några år sedan fick jag ett infall att varje vecka publicera en ny filmscen. Min vana trogen bryter jag mina idéer till “följetonger” av olika orsaker. I vilket fall publicerade jag då scenen här nedan och nu gör jag det igen. Alltså Anita Ekberg (RIP) i La Dolce Vita (1960), eller i Det ljuva livet.  Tydligen ver inte Anita Ekberg särskilt förtjust i rollen. Eller snarare ville ingen se någon annan roll med henne. Rollen ledde i vilket fall till att hon bosatte sig i Italien. Visst är det ett fantastiskt fint kameraarbete i filmen? The post Anita Ekberg i La Dolce Vita (1960) – Fontänscenen – igen appeared first on Filmmedia.se.
Qui-Gon Jinn Star Wars Spin-Off i sikte?
2015-01-08 22:24:00
Kanske borde Liam Neeson axla manteln för att bli Qui-Gon Jinn igen? Eller vad tycker du? Enligt Liam Neeson finns möjligheten till en Star Wars Spin-off. Jag är inte säker på att jag tycker att det är en så bra idé, men det gör Neeson. Eller så spelar han bara med i intervjun? Jag antar att bara han teamar upp sig med en visst irriterande side kick med långa öron så kommer allt att bli bra… Kolla videon nedan:   The post Qui-Gon Jinn Star Wars Spin-Off i sikte? appeared first on Filmmedia.se.
Mer artiklar från denna bloggen:
1-30, 31-60, 61-90, 91-120, 121-150
33937 bloggar i topplistan.
Statistiken nollställs varje vecka.


Kontakta Oss