TopplistanNöje och UnderhållningDetaljer för "Geekporr"

Geekporr

Geekporr
Kalla det geekporr, skräpkultur, verklighetsflykt eller credautism. Kalla det The Mindkiller. Kalla det precis vad du vill, hur som helst så bloggar jag om det, ibland ganska frekvent, ständigt helt subjektivt.
Artiklar: 1-30, 31-60, 61-90, 91-120, 121-150

Artiklar

Geekporr sadlar om
2009-03-28 13:37:00
Guys, från och med idag så sadlar vi om Geekporr lite. Just det här utrymmet läggs på is, jag orkar inte hålla på och rodda med Blogspot längre. All action kommer från NU istället att finnas påGeekporr.Tumblr.comeller om du föredrarTwitter.com/GeekporrJag finns ju även på SHAZAM.se för den som gillar comics.Vi ses där!
Mer om: Meta
Forma framtiden!
2009-03-23 13:55:00
Gör din röst hörd på Shazam.
Terminator Salvation (spelet alltså)
2009-03-23 10:19:00
Filmlicensspel är väl kanske inte direkt kända för sin kvalitet, men jag kan inte låta bli att tycka att det här ser väldigt lovande ut. Kan i och för sig bero på den där stenhårda Terminator-musiken. Da-da-doom-da-doom!
I love the smell of rubber in the morning
2009-03-20 09:36:00
Height: 7" Width: 13"Medium: VinylEdition Size: 200Designer: Supermodifiedstudios
Shazam.se - Upp, upp och iväg!
2009-03-19 13:28:00
Det känns som att det ligger rätt i tiden. Seriebloggar ploppar plötsligt upp lite varstans, och intresset för serier syns gradvis ha ökat, såväl i Sverige som internationellt. Kanske är det för att Hollywood fått ur sig rätt bra filmatiseringar sista tiden. Kanske är det för att kvaliteten på serier överlag blivit bättre. Vi vet inte riktigt. Det vi vet är att vi blivit fler och fler som skriver om väldigt liknande saker, och gör därför gemensamt slag i saken. Vi sparkar helt sonika lågkonjunkturen rakt i ansiket och kickar från och med idag igång Sveriges första, största och hårdast gammastrålade kollektiva serieblogg: Shazam.se.Det vi gör är helt enkelt att skriva om serier, varken mer eller mindre. Det lär bli en mix av recensioner, åsikter, nyheter, diskussioner och nonsens, men vi får helt enkelt se vad det här landar i med tiden. Se oss här till en början lite som din personliga digitala serieassistent. Förhoppningsvis så kan vi kanske tillfredsställa ett behov och fylla en l...
Peggle!
2009-03-18 10:04:00
Upptäckte av en slump Xbox Arcade-spelet Peggle, och föll som en fura. Ibland, när man är spelsugen men inte riktigt orkar fokusera på supermutanter, motorsågar, frivoltande fyrhjulingar och väggklättrande, då är färgglada pusselspel som Peggle bland det bästa som finns. Hur fräscht som helst. Bara att ladda hem och testköra. Gratis.
Ida
2009-03-18 09:19:00
Jag och vidvinkeln for till hembyn och lekte med min gamla hund.
Mer om: Foto
Army of Two: The 40th Day
2009-03-17 11:17:00
Vet inte om jag är ensam om det, men jag tyckte att Army of Two (som jag skrev en lång harang om här) var ett riktigt skönt lir, främst då tack vare det specialutformade coop-läget. Snyggt, brutalt och hjärndött, helt klart med vissa brister, men trots det en riktigt nice spelupplevelse. Kul därför att se och läsa om uppföljaren, som av allt att tyda ser ut att kunna bli ett stort steg framåt. Mer bilder och en wall of text hos Joystiq.
Foo Dog
2009-03-11 18:42:00
Höjd: 17 cmMaterial: ResinPris: $44.99Förboka på Patch Together. Jag har ju varit rätt duktig sista tiden, så köp gärna en åt mig också. Tack på förhand.
Blackagar Boltagon
2009-03-11 09:32:00
I och med att War of Kings-eventet nu rullar på i full fart hos Marvel så firar vi med en fräck bild på Inhumans kung: Black Bolt!
Geektest nr. 10
2009-03-09 00:34:00
Ok, 30 st karaktärer från X-men och deras hangarounds nedan. Flest namedrops vinner. Då min primära X-men-period var i slutet av 80-talet och början av 90-talet så var det främst varianter av den här lineup:en som gällde då, vilket gör att jag för en gångs skull själv kan alla namn. Faktiskt rätt sugen på att kolla in Chris Claremont kommande X-men Forever, som ska vara något av ett återtåg till X-men ā la 90-talet.Bonus: I och med att bilden ska representera X-men under tidigt 90-tal så kan man tycka att det fattas ett par karaktärer som iallafall jag borde kännas rätt givna i den här gruppen. Men vilka tänker jag på?
Bra höjd!
2009-03-09 00:34:00
Pure var ju faktiskt ett riktigt kalaslir. Fruktansvärt overkligt, överdrivet och superarkadigt, precis som jag vill ha mina racingspel. Vill man ha verklighetskänsla får man fan ta och ge sig ut i friska luften.
Mer om: Xbox
No Hero #4, en sorts recension
2009-03-08 20:29:00
"det skulle sitta fint med iallafall lite mer progress i handlingen och med ett uns mer action". Så tänkte jag efter att ha läst föregående nummer av Warren Ellis No Hero, som hittills innehållit betydligt mer prat och intrig än klassiskt trikåklätt superhjältande. När vi nu är uppe i del 4 av 7 så switchas en hel del av pratet ut mot action, men det är rätt långt ifrån den typ av superhjälteaction som vi oftast är vana vid. Det handlar snarare om en sorts ångestinducerad våldspsykos med kroppsdelar yrandes som konfetti som resultat. Säga vad man vill om Juan Jose Ryps tecknarstil, men han är verkligen som klippt och skuren för den här typen av överdetaljerade våldskavalkader. Det är definitivt på gränsen till det morbida, men med No Heros genomgående obehagliga känsla så känns det rätt naturligt.Handlingsmässigt så är den FX7-injicerade hjältevolontären Josh Carver nu inte längre helt övertygad om att det var en särskilt bra idé att ge sig i lag med Carrick Mastersons globala supe...
Lockjaw & the Pet Avengers
2009-03-06 00:21:00
Så heter alltså serien som vi ser första numrets omslag till i föregående inlägg. Ingen som helst aning om vad det kan handla om, men lite nyfiken blir man ju. För den oinvigde så är Lockjaw den stora hunden (som för det mesta håller till hos Inhumans), och den lila draken är Lockheed, som X-men-läsare från början av 90-talet säkert känner igen. I övrigt har jag ingen aning. Någon som vet varför en groda klätt ut sig till Thor?
Mitt bidrag
2009-03-05 15:35:00
1 - Go to "wikipedia." Hit ?random? or click http://en.wikipedia.org/wiki/Special:RandomThe first random wikipedia article you get is the name of your band.2 - Go to "Random quotations" or click http://www.quotationspage.com/random.php3The last four or five words of the very last quote of the page is the title of your first album.3 - Go to flickr and click on ?explore the last seven days? or click http://www.flickr.com/explore/interesting/7daysThird picture, no matter what it is, will be your album cover.4 - Use photoshop or similar to put it all together. Preferably in a square format layout, like a nice old-timey vinyl album cover.
Dark Avengers #2
2009-03-02 20:48:00
Första numret av Dark Avengers var enligt mig en riktigt stark och lovande öppning för Brian Michael Bendis och Mike Deodatos skurkspäckade hjältesamling. Skön mix av ondingar i hjältemaskering, och det känns även väldigt intressant att blanda in två "äkta" Avengers mitt i psykopatmixen. Inte för att den minst sagt smått schizofrene Sentry eller den extremt våldsbenägne och krigskåte guden Ares är de mest stabila och präktiga superhjältarna man kan få tag på, men de passar väldigt bra in Bendis nya Avengers. I nummer två får vi känna på lite mer gruppdynamik än i första numret, och det känns verkligen som att det finns ett nästan outtömligt förråd av konflikter och komplikationer att utforska. Det är laddat och fyndigt, men framförallt underhållande att få se Norman Osborns, aka Iron Patriots, utvalda karaktärer gnabbas sinsemellan. När det kommer till handlingen och själva superhjältandet så är jag själv kanske inte såld på att ha Morgana Le Fey som första motståndare för teamet, m...
Inför Watchmen, del 2
2009-03-02 14:33:00
Premiär 13 mars enligt iMDB, 6 mars enligt officiella siten. Vem har rätt?
All Star Superman, vol 1
2009-03-02 05:11:00
All Star Superman är ju en nästan sorgligt löjlig titel på en serietidning, eller hur? Vadå All Star? Bara det borde ju inneburit att jag hade hållit mig undan från den här samlingsvolymen, särskilt som den då ju även handlar om Superman, den kryptoniske moralpredikanten från yttre rymden. Så varför gick jag då och spenderade mina surt förvärvade slantar på en samlingsvolym som jag rent logiskt inte borde gilla? För det första så kan det ju då och då vara nyttigt att försöka motbevisa sina fördomar och på sätt bredda sina vyer. Har jag hört. För det andra så har jag inte kunnat undgå att se/höra hur bra recensioner All Star Superman fått i stort sett överallt. Ska tydligen ha vunnit ett par priser också, så då får man väl anta att den måste vara rätt ok, trots allt. Kort historia ännu kortare, jag köpte den efter jobbet och läste den.All Star Superman, författad av Grant Morrison och illustrerad av Frank Quietly, lanserades i 2005 med syfte att "restore Superman to his pre-eminent p...
Gåtan:
2009-03-02 05:11:00
Asiatisk stadsdel med samma namn som en av mina katter?
Dante's Inferno
2009-03-02 05:11:00
I brist på God of War för Xbox så är det väl det här man ser fram emot.
Emperor Vulcan
2009-03-02 05:11:00
Med förhoppning om att Emperor Vulcan skulle vara lika bra som Ed Brubakers 12-numriga epos (ja, vi säger att det är ett epos) The Rise and Fall of the Shi?ar Empire var jag rätt peppad när jag och kattungarna kurade ned oss i soffan med en nyanländ TPB. Katterna verkar dock lida av koncentrationssvårigheter och lämnade snart läsandet för att istället sitta och stirra i väggen ett bra tag innan de plötsligt bestämde sig för att rafsa upp all bäddning i sovrummet. Så här i efterhand kan jag nästan önska att jag hade hängt på.Grunden för Emperor Vulcan, författad av Christopher Yost (som jag inte är särskilt bekant med), läggs i X-Men: Deadly Genesis, även denna av Brubaker, där han introducerar Vulcan aka Gabriel Summers som den förlorade tredje brodern till Alex och Scott Summers, det vill säga Havok och Cyclops. Som du ju såklart minns så var jag måttligt förtjust i Deadly Genesis, men i och med att den ledde fram till ovan nämnda The Rise and Fall... så var allt i princip förlåtet...
Ny kille på jobbet
2009-03-02 05:11:00
En av 100 Camo Canti (designad av Toby HK) är nu min. Han får hänga med mig på jobbet idag, efter det flyttar han hem till de andra.
Att få stryk #38
2009-03-02 05:11:00
Luke Cage spiller ut Bullseyes Cheerios och extrembrutaliserar Venoms ansikte med en kofot i New Avengers #49. CRACK, SMASK!
Utanför
2009-02-24 00:52:00
När det ser ut så här utanför fönstret är det helt ok att bara hänga inne och spela TV-spel, läsa serier och käka varma mackor.
Mer om: Foto
Green Lantern: No Fear
2009-02-24 00:52:00
Efter att ha läst och fastnat för Green Lantern i Green Lantern: Rebirth (som du ju läser om här) så gjorde jag slag i saken och inhandlade No Fear, som samlar Green Lantern #1-6 och Green Lantern Secret Files #1. Alltså, efter Rebirth, som var något av rungande succé, så kickade DC igång en ny löpande serie med Hal Jordan i huvudrollen som Green Lantern, och precis som i Rebirth är det Geoff Johns som hanterar författandet. För att snabbt summera No Fear så känns det mycket som en nystart av Green Lantern, där vi får en bra överblick över Hal Jordans bakgrund och tidigare viktiga händelser som lett fram till seriens start. Rätt perfekt alltså för oss tidigare DC-fobiker som inte är helt insatta, och jag tror att i princip vem som helst skulle kunna läsa No Fear utan att känna sig vilsen. Gällande själva handlingen så är den lite som juice: Antingen så kan man köpa halvfabrikat, eller så pressar man sin egen. No Fear är som färskpressad juice. Hal Jordan hinner fightas mot galaktisk...
Inför Watchmen, del 1
2009-02-23 13:43:00
I och med att det bara är 2 veckor kvar till premiären av Zack Snyders filmatisering av Alan Moores Watchmen så tar vi och kör lite inför-lansering-inlägg. Då jag till vardags livnär mig på att göra saker för Internet så tog jag mig friheten att på arbetstid surfa runt lite på den officiella Watchmen-siten. Faktiskt helt ok för att vara en filmsite. Överlag brukar ju film- och spelsiter vara smått katastrofala, men den här får väl godkänt. Skönt. Ett par skrämdumpar från fullscreen-versionen nedan.
Första trailern för Mass Effect 2
2009-02-23 10:21:00
Fick så extrem gåshud att skjortan gick sönder.
Daredevil: The Devil, Inside and Out, vol. 2
2009-02-21 01:57:00
Volym 2 av Daredevil: The Devil, Inside and Out är inte helt överraskane den direkta fortsättningen på volym 1. Matt Murdock är friad från anklagelserna att vara Daredevil, och reser till Europa för att försöka reda ut vem som egentligen ligger bakom fängelseshankningen av hans bästis Foggy Nelson. Förutom att fightas mot en ond tjurfäktare (rätt gay) så blir han rätt mörbultad av stenhårda råskinnet Tombstone som anlitats för att hindra Daredevil att komma fram till vem eller vilka som konspirerar för att 1) få ut Kingpin från fängelset, och 2) förvånansvärt nog rensa bort alla misstankar att Matt Murdock skulle kunna vara Daredevil. Det kanske låter lite snårigt det här, men Ed Brubaker berättar en tight och spännande historia som trots en del tvära kast håller hela vägen fram till det riktigt bra slutet. Gritty och trovärdigt hela vägen. Rekommenderas.
Fallout 3 DLC nr 2: The Pitt
2009-02-20 14:46:00
Kommer i mars. Klicka nedan för att dreggla över större bilder, och här för att läsa en preview på IGN. Lär bli nice att dra igång den där gräsklipparprylen.
Prince of Persia
2009-02-20 10:57:00
Inhandlade och började spela Prince of Persia igår. 93 timmar Fallout får räcka, det var dags att köra något nytt. Första intryck av PoP är att det är riktigt snyggt. Det är så där snyggt att man liksom inte ens reflekterar över grafiken, man bara kör. I övrigt så känns det som att kontrollschemat är rätt intuitivt och sitter som en smäck efter typ en halvtimmes spelande, och storyn verkar väl vara rätt ok (dvs inte svindålig). Spelar vidare under helgen och återkommer väl med någon sorts rapportering vid ett senare skede.
Mer artiklar från denna bloggen:
1-30, 31-60, 61-90, 91-120, 121-150
33628 bloggar i topplistan.
Statistiken nollställs varje vecka.


Kontakta Oss