TopplistanNöje och UnderhållningDetaljer för "room and serve"

room and serve


room and serve
Med ambitionen att alltid ha nyrostade design- och inredningsnyheter på min blogg så fortsätter jag envist att söka efter aptitretande inredning åt dig. Sätt dig nu tillbaka i stolen, brygg lite te och ta en rostad design-toast hos mig.
Artiklar: 1-30, 31-60, 61-90, 91-120, 121-150

Artiklar

Illustrationer på kaffet
2012-06-01 19:31:00
Varumärket Coffee Supreme är en av de största oberoende kafferosterier och leverantörer av kaffe på Nya Zeeland. Den brittiska designstudion The Hardhat design togs in för att illustrera de svarta, vita och röda muggarna. Handritade illustration är en så stor trend just nu är det kul är att se en mer konstnärlig inställning till förpackningar och varumärken. Via Stylesight.
Hemma hos Vilmelina
2012-06-01 10:05:00
Den norska bloggaren Vilmelinas Liv öppnar upp sitt vackra hem. Vem behöver färg när man har svart, vitt och allt naturen har att erbjuda i mellan? Senaste tillskottet är en vacker hortensia på trappan. Och med detta fina hem önskar jag dig en skön helg!
Rita på väggarna
2012-06-01 07:51:00
Inredningsbloggen TheDesignerPad lyfte en så läcker idé, läcker betyder med andra ord - för den som vågar. Shantell Martin har gjortdet när hon först flyttade in var hennes avsikt att begränsa sina teckningar till delar av en vägg i hennes rum, men hennes konst tog över. Hon har till och med tagit flaskor hon fann på gatan för att visa sina frihandsritningar. Källa The New York Times / Foton Trevor Tondro
Inspirerande butiksinredning
2012-05-30 08:03:00
Naturligt åldrat virke från kinesiska båtar användes för en installation på Aesops butik som ligger på Lane Crawford i Hong Kong inredningen är utförd av arkitektfirman Cheungvogl. Arkitektfirman är inställd på återanvändning av material  och man har verkligen försökt ta tillvara brädornas naturliga utseende - om du tittar noga så ser du att hålen i träet till exempel används som handtag för att öppna lådorna. Via Designboom.
Vinn snygga designstolar från Sweef!
2012-05-24 07:12:00
Sweef introduceras fantastiskt snygga stolar i sitt sortiment - bli först med det senaste! Vilken är din favorit Taxen, Labradoren, Terriern eller Pudeln? Stolarna är stapelbara och tunga. Framförallt tyngden gör att de känns väldigt exklusiva. Stolarna finns i  fyra olika modeller och i flera färger. Vinn två av dina favoritstolarVinnaren får välja två stolar i sortimentet. Fri modell och färg.   Tävlingsregler 1. Gilla Sweef på Facebook (facebook.com/SweefFurniture) 2. Svara på frågan här på bloggen: Vilken är din favoritstol och var skulle du placera stolarna om du vann? Extra förmån: Ange rabattkod "RoomService" som ger 100 kr rabatt vid beställning. Svaren lämnas under "Kommentarer". Tävlingen pågår till och med den 7 juni 2012, vinnaren utses av Sweef som även levererar stolarna till dig. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
Fotograf Sølve Sundsbø
2012-05-23 15:25:00
Alexander McQueen, som dog 2010 hyllades med en utställning på Metropolitan Museum of Art i New York. Den amerikanska utställningen innehöll mer än 100 verk från McQueens 19-åriga karriär, de underbara fotografierna  är tagna av Sølve Sundsbø.Om du inte har upptäckt hans bilder ännu så hoppas jag att du får en bra försmak på vad som väntar dig i upplevelseväg. Via The Guardian >> Foto Sølve Sundsbø / Art + Commerce
Sugar Dandy nu i nya färger
2012-05-23 11:55:00
Hela serien Sugar Dandy är handgjord och munblåst och Åsa Jungnelius numera klassiska signum med rinnande glas märks på den spektakulära foten. Jag själv har denna champagneskål i bärnstensfärgat glas och nedan ser du ett arrangemang på Sugar Dandy som jag fotat. Hos ArtGlassVista hittar du hela serien mycket överskådligt.Sugar Dandy i rosa.Mitt glas med bärnstensfärgad fot.
Stilrena designstolar till bra pris hos Sweef
2012-05-21 07:24:00
Jag har tidigare presenterat Sweef och deras sortiment av prisvärda soffor, nu introduceras fantastiskt snygga stolar i sortimentet som dessutom levereras fraktfritt. Denna gång fylls sortiment på med Taxen, Labradoren, Terriern och Pudeln. Ludvig Ungewitter berättar: - ?Vi har utökat vårt sortiment men designstolar i materialet polykarbonat. Stolarna är stapelbara och tunga. Framförallt tyngden gör att de känns väldigt exklusiva. Vi har fyra olika modeller i flera färger. Två av modellerna står på Café Svarta Lådan. ? Alla stolar har samma pris, 1000 kronor.  
Enkla sommargardiner
2012-05-17 07:56:00
Sköna Hem visar de vackraste gardinerna en grov linnegardin kanterna har lämnats ofållade och gardinen hålls upprullad med tunna skärp. En gardin med fumkismönster tyget har insydda öglor av bomullsband. Och visst behöver vi lite varma drömmar just nu för här skiner inte solen och värmen känns alltför långt borta.
Spraymåla dina korgar med silverfärg
2012-05-15 06:40:00
Marrtha Stewart Living visar tips på hur du kan förändra dina korgar, redan köpta eller kanske de du planerar att köpa in, kanske på loppis, till sommaren kanske du hittar lite fler saker än bara inredning som du kan spraya? Med silverfärg på sparyburk fixar du lite mer glamour i din vardag. Kom ihåg att spraya utomhus då sprayfärg generellt inte är nyttigt för inandning. Via.Foto Johnny Miller
Att fotografera kyrkogårdar
2012-05-11 07:41:00
Jag tycker att mitt fotouppdrag för Eskilstuna Församling är så intressant och roligt, det är så varierat och jag får besöka så intressanta platser. Jag föredrar att fotografera precis när solen bryter fram, antingen efter ett regn, i skuggan av trädkronorna eller vid solens upp- eller nedgång Eskilstuna har så vackra platser att upptäcka. Du hittar fler bilder från denna uppdragsfotografering på min fotoblogg HKfoto.blogg.se.
Hatade stan och flyttade till landet
2012-05-11 06:25:00
När Joanna och  Sebastian och flyttade ihop för tre år sedan, hatade de att bo här. Det var bara golv, trappor och väggar. Och övervåningen var en byggarbetsplats.: - Vi behövde ett hus med trädgård. När vi hittade det här stället på landet, visste jag att vi måste ha det även om det krävde mycket arbete. Det kändes bara rätt! Den öppna planlösningen fungerar verkligen med vår hund Fika och våra tre katter Koko, Antosz och Koksik. Jag är en rörig person, så vi har så få saker som möjligt. Vi älskar att resa, men tar aldrig med oss saker hem. Minnen är inte saker, minnen bevarar man inom sig. Se hela reportaget hos IKEA Family Live.
Vackra grafiska verk
2012-05-09 06:53:00
Inspirerad kan jag bli av många olika saker exempelvis grafiska koncept, snygga broschyrer, fina visitkort och brevpapper. Via International Restaurant & Bar Design Awards hittade jag dessa vackra alster, och här finns allt från sockerpaket, engångsmuggar till kuddar.
Ny inredning i nya färger nu kommer pastellerna
2012-05-05 07:00:00
Sophisticated Living lanserar en ny modell på sina soffor, den har fått namnet "FYFTIES" och det andas femtiotal och rock'n rolll om denna soffa. Montana har lanserat färgfamiljen Candy i sitt modulkoncept, som består av sex olika pastellfärger i matt finish. Montana har hämtat inspiration till färgerna i en nutida tolkning av 50-tal.Den nya läckra kolgrillen från Barbecook Puuur är genomtänkt in i minsta detalj. Puuur är dubbelmantlad med rostfritt stål på insidan och lackerad stål på utsidan. Härliga nyheter från Oficina á Lapas sortiment av möbler som detta bord tillverkat att återvunnet trä. Sköna Hem tipsar om hur du får det att blomma riktigt vackert hemma. Ljuvliga äppelblom! Arrangera äppelblomskvistar i udda glasflaskor. Litet skåp med vitrin, Raja. Slutligen så tipsar Hus&Hem om hur du får till en fin dukning ditt gamla vita porslin är en perfekt bas för fantasifulla vårdukningar. Komplettera med lite nytt, lite från loppis och lite från naturen.
Bästa pizzan i London
2012-05-03 07:00:00
Pizza East Portobello breder ut sig i två våningar i en renoverad georgiansk pub, precis i mitten av Portobellos marknadsområde, här tar man pizzan på allvar och man har skapat en ljus och luftig inredning med trägolv och stora fönster, hela restaurangen är fylld av vackra vintage cafémöbler. De egna vedeldade ugnarna och öppna bottenvåningens kök ger en fin utsikt till utomhusserveringen där du kan sitta och se hela världen passera.
Med känsla för det subtila - AURA
2012-04-30 07:00:00
AURA är ett företag från Australien och som har lagt ned tid och omsorg på sin katalog, bilderna är underbara och väl genomarbetade. På Tracy Ellis blogg, hon som driver AURA, kan du följa hennes arbete med att ta fram kollektionen men även all design- och färgarbete. Ellis liv är spännande och kreativt: - Förra veckan hade vi turen att besöka Delhi jag har rest till Indien i flera år nu och landet upphör aldrig att förvåna mig. Ett land så olikt allt annat och så färgstarka och förtrollande, full av historia och fattigdom. Jag älskar Indien.
HKliving varumärke för inredning från Nederländerna
2012-04-26 07:18:00
Många många har fallit för HKliving och deras lekfulla sortiment av inredning och möbler. En av dessa som suktar efter allt detta är bloggaren Dear Designer och Stylizimo. Med mycket engagemang har HKliving skapat en ren, rustik och vacker kollektion som kommer att säljas genom butiker överallt, återförsäljare hittar du på webben.Foto Fridas Fina.Foton Nina Holst
Inredning i vitt, grått och svart
2012-04-24 07:24:00
Atmosphere inreder, skapar möbler och inreder i Schweiz med en klar känsla av Skandinavien i sina materialval och med fokus på ljuset.  Paul och Sophie som driver Atmosphere har bytt livsstil och flyttat till byn Jussy nära Genève. I en nedlagd hangar har de etablerat sitt nya showroom och vardagsrum, ett bra exempel på "atmosfärens" arbetsmoral, värderingar och livsstil. Genom att bosätta sig på landet bortom från stadens larm, har Paul och hans familj valt ett nytt sätt att leva, som de skulle vilja dela med dig över en kopp kaffe, eller te om du föredrar.Möbler formgivna av Paul.
Gör din egen Koushi Lamp
2012-04-22 10:04:00
Bloggerskan Remodelista som är en av de större inredningsbloggarna har gjort sin egen Koushi lampa och den blev riktigt snygg men saknar ändå den där ursnygga formen, men jag tycker att försöket är väl värt att uppmärksammas. En Koushi lampa fungerar ungefär som en rislampa hantverksmässigt. Du använder najtråd som finns på Biltema i rulle. Glöm inte bort att forma najtråden runt en oval form och att göra en ögla i "hantaget" på din lampa, här ska du hänga din lampsladd. Forma ståltråden än mer efteråt så att formerna buktar utåt, lampformen får inte bli rak då mister den sin skönhet. Tyget ska bestå av tunn bomullsvoilé och du kan med fördel fästa den med små stygn i metallkroppen, spänn inte tyget för hårt.Om du vill köpa lampan: Fotografen Mark Eden Schooley har designat denna fantastiska lampa. Lampan har fått stor uppmärksamhet och finns bland annat på Merci i Paris. Lampan är tillverkad för hand i Mark Eden Schooleys ateljé i Paris. Ståltråd och ekologisk bomull. Mått ca 6...
Före och efter köksrenoveringen
2012-04-18 07:00:00
Med enkla medel kommer du långt, men med hjälp av släkten kommer du ännu längre. Solveig fick nycklarna till familjens nya hus den 1 januari, att köpa ett hus från 1969 "är att köpa ett heltidsjobb". - Solveig berättar, ett hus där allt är så gammal och slitet att vi inte kan känna oss skyldiga, vi kommer att renovera kök, badrum och tapeter - en tom duk. Vi har gjort allt själva, med hjälp av familjen.  Kök från Ikea, vit oljad bänkskiva, blandare från Maxbo. Listerna är putsade plankor bloggen BRIGGS har så många kreativa och spännande idéer, exempelvis läderhandtaget. Jag beställde lärband på Tea.Så här så köket ut innan, med en fanérdörr i brunt och detaljer som den nya ägaren till köket inte tyckte om.Foton Solveig
Ny tapetkollektion Ornament från Boråstapeter
2012-04-13 08:30:00
Boråstapeters kollektion ORNAMENT i jordnära färger riktar sig till oss som vill låta våra reseintryck ta plats på väggarna. Kollektionen Ornament har funnit inspiration från både öst och väst, med allt från små mönster till stora medaljonger. Färgskalan går i dova färger med inslag av metallic och gör sig bäst på flera väggar i ett rum.   Boråstapeter vill att tapeterna ska få ta större plats i inredningen och inte stå i bakgrunden för övriga detaljer. Tapetdesignen är utformad för att sätta prägel på väggarna och komplettera ett i övrigt stilrent möblemang. ? Resandet är en stor och spännande del av våra liv, vi vill öppna upp för möjligheten att visa det även med tapeter, säger Hanna Wendelbo-Hansson, designansvarig på Boråstapeter.   Kollektionen Boråstapeter Ornament finns ute i butik från 23 maj. Kollektionen kostar 419 kronor/rulle. Länk till Boråstapeter Layout Helena Karjalainen
Vita fototapeter från Mineheart
2012-04-11 09:53:00
Vita tapeter med vita fotomotiv - det väcker habegäret och inspirationen hos mig. Mineheart har fått sitt namn från Shakespeare orden mitt "och" hjärta ", som betyder" mitt hjärta ". Detta uttrycker sin passion för att skapa fritt utan återhållsamhet.Fondtapeter är perfekta för att förvandla tråkiga väggar - du kan välja att lyfta fram särskilda delar av ett rum eller tapetsera ett helt rum är det miljövänliga pappret  tillverkat i England och tryckt på en fint vinylfritt papper. Eftersom tapeterna det är vinylfria, innehåller de inte någon polyvinylklorid eller PVC - både ämnena rankas bland de mest miljöskadliga plaster. Tack till Inhabitat.
Sweef har bäddsoffan med lågt pris och hög komfort
2012-04-09 07:00:00
Sweef kan vara svaret för dig som är på jakt efter en soffa och inte bäddsoffa, se bäddfunktionen och förvaringen mer som en bonus. Vill du provsitta och klämma på sofforna innan du köper så har Sweef ställt ut bäddsofforna. Har du ett café och är intresserad så hör av dig Sweef. Här är listan på caféerna där du hittar sofforna: Öppettider och vägbeskrivning till Urban Café. Öppettider och vägbeskrivning till Café Svarta Lådan. Öppettider och vägbeskrivning till Stockholms Golfhall. Ludvig Ungewitter på Sweef berättar: ?Vi har vänt och vridit på ett gäng produkter för att hitta våra soffor. Vi har test-slappat och sovit i dem och de är precis så sköna som vi vill att bäddsoffor ska vara. Just detta är idén med Sweef. Möbler som vi själva gillar, men till ett betydligt lägre pris än den traditionella möbelhandeln. Vi köper direkt från en av Europas största tillverkare och säljer på nätet utan dyra butikslokaler eller showroom. Du betalar bara för soffornas höga kvalitet.?
Tydligare inriktning på bloggen under 2012
2012-04-05 09:50:00
Som du kanske sett så har jag en redesignad logotyp, min forna fyrkant har fått både ett tak och gardiner, ett fönster mot  inredningsvärlden. Under mitt tak kommer det att rymmas ännu mer Fair Trade, DIY och Hållbar design.I konflikt med shopping och prylmani?För att lätta mitt samvete och för att på något vis stödja försöken till en bättre värld så kommer jag införa några förbättringar. I vänster spalt på bloggen kommer hjälporganisationer för rättvis handel få gratis annonsplatser. De som arbetar med Fair Trade- försäljning kommer att få annonsera för halva priset i höger spalt.Jag kommer att visa mer om alternativa metoder för att försköna sitt hem än genom ren shopping, du kan göra mycket själv. Det utelsuter inte att skriva om produkter för jag njuter av att se och visa upp vackra föremål, hem, textilier, lampor och smycken. Mer varierat innehåll med estetik som ledordJag kommer även att lägga mer fokus på smycken, personliga ting som väskor, någon parfym, smycken, skor och li...
Ågg till påsk - konst som skapar värde, ge fattiga kvinnor en chans
2012-04-05 09:36:00
Konst som skapar verkligt värde Under 30 mars till 18 april kan du buda på unika ägg på Bukowskis, äggen är 75 cm höga. Summan som auktionen inbringar går utan undantag till ActionAid som hjälper fattiga kvinnor att köpa kycklingkullar för uppfödning i ActionAids programländer. Påskäggen ställs ut i speciella glasmontrar i det vackra trästråket på plan 2 i Sollentuna Centrum. Nya Sollentuna Centrum är Sveriges första designorienterade köpcentrum.Bjud på äggen >>Elisabeth Ohlson Wallin ? Male EggLars Wallin ? GlitzÖvriga glada konstnärer är: Ardy Strüwer  - All you need is love Caroline af Ugglas ? Glad påsk Lasse Åberg  - The birth of Donald Peter Wahlbeck - Sjörövarägg Ulrica Hydman Vallien ? From ME To YOU Birgitte Söndergaard ? På smällen
Bygg din egen matta med mattbitar precis som Flor
2012-04-03 06:34:00
Skapa din egen matta med mattbitar - lappteknik för golvetFlor har tagit fram ett system som inte är okänt men de har gjort en grundlig analys om vilka trender som gäller. Flor har gjort det lätt det att blanda och matcha din egen matta med bitar av mattor. Det skulle vara roligt att se ett liknande koncept i Sverige. Mattbitarna finns i flera olika mönster och om du vill så kan du som kund exempelvis skapa en vintagematta med patchwork, eller lappteknik som det heter på svenska.
Inredning från Design on Eco
2012-04-01 20:26:00
Som namnet på vår webbutik - Design on Eco antyder så har vi en tydlig miljövänlig produktion. Eva berättar vidare: - Tillsammans med min man startade jag ett profil- och textiltryckeri 1997 och utifrån våra kunders önskemål och våra egna värderingar har vi valt mer hållbara produkter, både när det gäller designade presenter och profilering. Just nu hittar du spännande nyheter från Tove Adman och Oficina á Lapa.  Dessutom hittar du "Please recycles" kollektion som är tillverkat av återvunnet trä från träindustrin huvudsakligen av lastpallar. I framställningen använder man sig av så lite energi som möjligt, samtidigt arbetar man med giftfria och miljövänliga färger och lacker. Kollage Helena Karjalainen - min favoriter från butiken.   Design on Eco är nya annonsörer på bloggen.  
Stilrena hem
2012-03-31 19:12:00
Residence har så mycket vackra hem på sin webbsida, om du söker inspiration så ska du läsa deras artiklar och njuta av deras bilder precis som jag gör. Här hittar du mycket inspiration och lust hos människor som tycker om sina hem och älskar inredning.
Jag fotar och stylar efter renässansmålarna
2012-03-29 22:03:00
Inom fotografi är det viktigt med ljuset, fotograf Camilla Styrström och jag själv arrangerade en bild som för tankarna till renässansmålarna, jag stod även för styling denna gång - med bland annat silverbestick från forna Hotell Statt i Eskilstuna som tyvärr brann ned för ett antal år sedan. En liten hyllning till de trevliga minnena från hotellet är bilden med stadshotellets vapen. (Den 25 februari 2009 startade en stor brand på hotellet, som uppmärksammades i ett flertal medier.) Läs mer om detta fotouppdrag på HKfoto.blogg.se.   Foto Helena Karjalainen och Camilla Styrström, stylist Helena Karjalainen.  
Vinn tapet för 5000 kronor från Eco Wallpaper
2012-03-22 07:34:00
Vinn 10 rullar lyxig tapet från Eco.se - du vinner tapeten på bildenEco Wallpapers kollektion Eco Exclusive är en av de djärvaste kollektionerna de skapat någonsin. Kollektionen är tänkt att upplevas med fler sinnen än synen. Pärlor, flock och metallic gör ytorna spännande att känna på och ljusreflektioner skapar spännande skiftningar i mönstren. Eco Exclusive är en kaxig blandning av allt från blank metall till lenaste sammet. Kollektionen riktar sig till personer med intresse för inredning och design, som vågar låta tapeterna ta plats i rummet. Prova att tapetsera virtuellt. Titta närmare på tapeten på Newsdesk.Tävlingsregler1. Välj Gilla på Eco Wallpapers Facebooksida.2. Svara på frågan: I vilket rum du skulle sätta upp den lyxia tapet! Vinnaren får 10 rullar tapet och Eco Wallpaper ordnar med utskicket av tapeten till vinnaren. Eventuellt vinstskatt betalas av vinnaren. Tävlingen pågår till den 30/3 2012. SVaren lämnas här på bloggen under Kommentarer. Mejlsvar beaktas inte. ...
Mer artiklar från denna bloggen:
1-30, 31-60, 61-90, 91-120, 121-150
33637 bloggar i topplistan.
Statistiken nollställs varje vecka.


Kontakta Oss