TopplistanPersonligtDetaljer för "Can't never did nothing and neither did couldn't"

Can't never did nothing and neither did couldn't

Can't never did nothing and neither did couldn't
Jag skriver om mitt liv, mina resor och mitt jobb. Gnällvarning.
Artiklar: 1-30, 31-60, 61-90, 91-120, 121-150

Artiklar

Om jag shoppade nåt i New York?
2008-09-19 16:02:00
Nej då
Yuck
2008-09-19 16:02:00
Jag gillar att styrketräna, men det finns en sak jag fetogillar. Muskelknuttar som efter att de pumpat nån timme går och lägger sig i maskiner och svettar ner dem utan att torka av dem. Så nasty. Var flera såna i går och jag kände hur jag höll på att få psykbryt och var nära att snärta dem med handduken eller nåt.Gah. som tur är ska jag träna aerobics i dag så jag slipper ha kroppsvätskekontakt med någon. Så obehaligt.
Gustav är med nytt band!
2008-09-18 23:38:00
Det har jag ju glömt berätta - Gustav är med nytt band! Han är iväg och repar varje kväll och jag sitter här som en groupie och ba: guuuuud han är så cool. För att inte tala om hur mycket star quality Gaby har. My god, jag är så ocool och bredvid henne är jag ungefär lika trendig som mamma.För er som vill se Gaby & the Guns spelar de bland annat på Kulturnatten på lördag och Debaser nästa lördag. Var är min man? Gustav kom heeeem. Jag har ont i tanden.
Du läser mina tankar anonym
2008-09-18 21:41:00
Jag fick en kommentar i dag av nån som undrade om jag inte blir sugen på att banta bort mina trivselkilon när jag ser bilder på amy winehouse. Jo det är verkligen min första tanke. Bulls eye.
Visdomständerna
2008-09-18 17:30:00
Jag ser verkligen ut som en ekorre nu om man tittar på den vänstra sidan av ansiktet. Min kind är så äckligt svullen. Och inuti munnen är jag blå av blåmärken. Härligt. Som tur är har jag Gustav, pysselmästaren. Gustav och tålamodet asså. Såhär låter jag i dag: Guuuuustav jag vill ha läskGuuuustav jag vill ha chokladpuddingGuuuuustav jag är hungrigGuuussssssstaaaaaaaaaaaaaaaaavvvv Det märkliga är att han aldrig blirr sur. Love it!
Varumärke?
2008-07-18 14:17:00
"Gör dig själv till ett varumärke" innehöll ett mejl jag fick i helgen. Jag förstår grejen men är det ändå inte lite läskigt? När man som människa blir ett varumärke? Som sista stoppet i det råkapitalistiska samhället?
Framtidsskolan
2008-07-18 14:17:00
Internet Strategy Blog har skrivit om hur skolan kan se ut i framtiden när det alltmer assimileras med IT-samhället. Läs här!
Träning
2008-07-18 14:17:00
Shit vad jag älskar att träna. Varför slutar man med det ibland? Så korkat. Love it! Jag har förmodligen världens seriösaste träningsprogram just nu som innehåller styrketräning, spinning, yoga, boxning och simning. Jag mste köra så för att inte bli uttråkad. Jäklar vad min kropp kommer må bra.
Läst min andra blogg?
2008-07-18 14:17:00
Jag har så smått satt igång min gamla blogg igen. Väldigt annorlunda denna men jag gillar det. Ibland orkar jag inte skriva om mig själv.
Konvertera youtubeklipp
2008-07-18 14:17:00
Förresten, måste tipsa om den här sidan. Fyll bara i youtubeklippet du vill göra till mp3, klicka på OK och ladda ner. Älskar den!
Smutsiga pengar
2008-07-18 14:17:00
Jag och Gustav diskuterar pengar och syn på dem. Vi är ganska överens så nu tänkte jag vädra det lite här på bloggen.Jag och Gustav brukar tala om fattigdomsromantik och smutsiga pengar.Varför är det så fult att tjäna pengar i dag? Eller snarare att vilja och gilla det?Jag älskar att tjäna pengar. Det driver mig verkligen. Jag älskar att leva egoliv, resa och slippa vända på kronor. Jag tjänar ganska bra för min ålder, vilket givetvis beror på detta till viss del. Till skillnad mot många moddar gillar jag dock att betala skatt och tycker inte alls att vi har för hög skatt. Hade högre skatt betytt bättre skola och sjukvård hade jag betalat direkt. Sen är jag fruktansvärt karriärskåt. Ja, jag är ego. Jag gillar att förverkliga mina drömmar.När jag pratar om att skaffa barn brukar jag alltid säg att jag vill ha god ekonomi när jag skaffar barn. Jag vill inte behöva vända på kronor eller behöva oroa mig. Och jag vill inte att mina barn ska behöva oroa sig. Jag vet inte hur ofta jag får ...
Pank
2008-07-18 14:17:00
Sheisse, kollade kontoutdraget och jag är pank för första gången på.. ja jag vet inte hur många år. Har jag nånsin varit pank? Vet inte... Jo, nu vet jag, senast var när jag var 19 år. Två jobbiga veckor. Nu finns det visserligen några sparkonton jag kan nalla från, men det tänker jag inte göra. That's no fun. 60 % av min lön går ju till sparkonton. Visst är jag ansvarsfull? Det är nog det enda ansvarsfulla jag gör.Å andra sidan är det inte särskilt konstigt att jag är pank. Gustav har inte sommarjobbat i år så hej alla räkningar, plus att jag betalt både Kroatienresan och New York-resan den här månaden. Kroatien reser jag till med mamma, och hon betalde sin egen del, men New York blir med Gustav och det fick jag bjuda på. Vilken liten turgubbe han är Gustav. Jag längtar till den dagen han bjuder mig på en resa. Då jävlar ska jag kräma på.Nu har jag börjat fundera på hur jag ska överleva resten av månaden. Det känns lite spännande. I morgon ska jag panta burkar och i helgen funder...
Åldersfixering
2008-07-18 14:17:00
Läste ett inlägg hos Therese om barnafödande och kan inte låta bli att tycka att det är lite ledsamt med den åldersfixeringen som finns i samhället.Bland annat skriver annelie i en kommentar: Om jag hade fått barn vid 35 hade jag inte kunnat ha den kontakten med min son som jag har idag. Hon berättar tidigare att hon fått barn vid 20 år.Varför skulle hon inte kunna ha det? Min mamma fick mig när hon var 35 år, i dag är hon 61 och vi har jätteroligt ihop.I dag verkar många, särskilt kvinnor, tro att deras liv mer eller mindre tar slut när de fyller 40. För att inte tala om 60, oj oj oj, då kan man lika bra gräva en grav. 60 år är ju nothing. Som sagt, min mamma är 61 år och hon fyller livet med en grym karriär, barn, barnbarn och resor.Kanske var det däröfr jag ändå gillade Sex and the city-filmen, för att den visade att 40-50-åriga kvinnor fortfarade kan vara sexiga och ha ett roligt liv.Genom att sätta sådana åldersbarriärer förkortar vi ju livet.Ska vi tala om ämnet tycker jag fan...
Grejer jag freakar ut över
2008-07-18 14:17:00
Jag såg nyligen ett tv-program om en väldigt överviktig kvinna som hade gett upp när det gällde hennes utseende. En person i programmet sa att första symptomet på att en kvinna gav upp var när hon slutade sminka sig för jobbet. Jag som jämt har tjockångest (är verkligen rädd för att bli överviktig av hälsomässiga skäl) har nu börjat sminka mig varje dag och nu sitter jag och målar naglarna.Jag är så lättköpt.
Happ hemma
2008-07-18 14:17:00
Yes, då var man hemma igen efter en arbetsdag. Den fortsätter dock med hårt arbete ikväll. Jag måste jobba med Adwords så allting är superbra och superframgångsrikt när jag lämnar firman 31 juli. Det tar helt klart emot att lämna något halvdant. Det skulle jag aldrig klara. Jag är likadan när det gäller semester. Jag gör allt, allt, allt jag kan och lämnar bara över det jag definitivt inte kan göra under semestern. Om det finns något som är störigt är kollegor som ba: nu är jag fri och kastar över allt på de stackars kollegor som är kvar och ska försöka rodda med sina uppgifter och andras. För mig handlar team work om att belasta sina kollegor så lite som möjligt, för andra handlar det om det motsatta.Anyways, nu ska jag käka pasta, läsa lite bloggar och börja jobba igen.
Funkar det här?
2008-07-18 14:17:00
Läste om den produkten på Veets hemsida och måste nu fråga, vet ni om den funkar? Jag har ju inte kunnat raka benen på sisådär tre veckor för alla invuxna hårstrån som gör mig galen. Funkar det? I så fall är det ju super.
Slampa
2008-07-18 14:17:00
Ibland förundras jag över kvinnoföraktet i bloggvärlden. Herregud. Surfade runt och läste kommentarerna hos bloggkommentatorerna om bloggaren Kenza. Läste där att anonyma kallade 17-åringen för slampa för att hon hade dejtat två killar det här året.Personer som sitter och skriver sånt måste antingen vara så fruktansvärt världsfrånvända och ha noll social kontakt alternativt så fast i förlegade könsroller att det är pinsamt. Herregud, vi lever inte på 1800-talet längre, tjejer kan också ligga runt utan att vara offer eller slampor.Nu är ju inte Kenza särskilt promiskuös, men om hon var det? So what? Låt henne ligga runt lite som 17-åring, hon dör inte av det. Mina tjejkompisar har haft liggtävlingar ibland, och de är inte våldtagna offer som skär sig själv i armarna innan de går och lägger sig. Tvärtom, de gillar bara att ha roligt. De roar sig, som man kan göra när man ung.
Sweet söndag
2008-07-18 14:17:00
Jag städar min garderob och Gustav läser om p-medel på nätet. Visste ni att det finns en p-dator? Så otroligt dålig idé. Varför får ni själv fundera över.Den här helgen har varit så slapp. Hängt med Henke och Maria, städat graderoben, konverterat youtubeklipp till mp3 och laddat in på ipoden, småstädat lite och nu ska jag iväg och träna. Jag kommer inte kunna gå i morgon. Det blir roligt.
Mascara
2008-07-18 14:17:00
Okej pepps, nu vill jag ha hjälp. Jag behöver veta vilken som är världens bästa mascara. De senaste jag köpt har varit så kassa att jag slängt dem nästan direkt. Inte vardagsmascara, det kan jag inte använda för mina små grisögon. Jag vill ha en som gör underverk med mina minifransar, så en riktigt tjock mascara som ger mig Hollywoodfransar. Vilken?
Lovely Lördag
2008-07-18 14:17:00
I love my life. Jag tror att jag skriver det för sällan, men jisses vad gött det är att leva. Är det inte? Min inflammation börjar lägga sig och jag har inte spytt blod på flera dagar. Fab!I går var jag med min älskade vän Henke. Ja, jag skriver älskade för han är verkligen amazing. Jag älskar få människor, men han är banne mig en av dem. Han är helt fantastiskt rolig dessutom. Han började prata om en koncert han varit på med The Shining, som ni kan läsa om här. Han hade stått längst fram och ba: "Fatta hur mycket blod det var, höjdpunkten var när de delade ut rakblad till publiken. Fucking blodbad!!!" för att sen gå över att berätta om Paul Potts som nästan fått honom att börja gråta. "Ser du hur fint Ulrika, han har varit mobbad hela livet och sen sjunger han opera och det är så vackert! jag har köpt skivan och var på koncerten för några veckor sen. Visst är det vackert?!" och sen såg vi alla klipp vi kunde hitta på Youtube.Älskar honom. Och hans blogg är briljant. Men den kommer ...
Pust
2008-07-18 14:17:00
Usch har inte orkat skriva på hela dagen. En i min närhet råkade väldigt illa ut, men jag kan inte skriva om det. Nej, det här är ingen "Om tre veckor får ni veta så kolla in varje dag"-grej. Jag kommer aldrig kunna skriva om det.
Happ. The end of the road
2008-07-18 14:17:00
Jag har ju problem med min mage, bråck, inflammationer, sår, ja you name it. Så nu har jag fått strikta direktiv om vällevnad. Träning tre gånger i veckan, nyttig mat på regelbundna tider, inget socker, ingen alkohol... Det låter spännande va?Så om ni har nyttiga recept och andra tips om ett roligare nyttigare liv är jag tacksam.
Läser du det här eller?
2008-07-18 14:17:00
I dag hade vi personalmöte och VD:n Lina berättade att jag och Antonia tar vårt pick och pack sista juli, varpå hon la till "men de kommer starta ett eget projekt och fortsätta arbeta ihop". Jag och Antonia blev väldigt förvånade då vi inte sagt det till nån på jobbet än. Så jag antar att jag haft min VD som läsare. Där ser man. Hej Lina!Anyways, nu ska jag duscha och sen ska jag hålla en kompis sällskap medan han tvättar. Sweet.
Finn ett fel
2008-07-18 14:17:00
Värsta chocken i morse när jag såg mitt nylle på resume:s startsida. Huh. Kort notis om mitt nya jobb här.
Helli sleepless nights
2008-07-18 14:17:00
Jäklar vilken produktiv dag jag haft. 12 timmars hardcore work, finns inget som får en att känna att man lever så mycket som det.Anyways, har jag berättat om min totala ny-jobb-rädsla? Ni fattar inte vilken ångest jag har för att börja på Fan Club. Jag ligger uppe på nätterna och svettas och vrider på mig. Inte för att de på något vis är elaka, jag skulle snarare gissa på att det är den absolut trevligaste arbetsplatsen jag varit på och de är verkligen supergulliga.Nej nej, här talar vi ren idoldyrkansångest. Ni förstår inte hur duktiga de här killarna är. Allt de gjort får mig att tugga fradga. Och namnen då. Björn Jeffery. Niclas Ek. Jag dör.Jag tänker hela tiden att jag måste step up, take it to the next level, ni vet i Top Model-anda. Let's face it, jag är ju bara en 26-åring som halkade in i den här världen av misstag och det enda jag har bakom mig utbildningsmässigt är ju en halvfärdig lärarutbildning.Jag kommer ju få en hjärtattack innan jag börjat där.
HAHAHAHAHAHA
2008-07-18 14:17:00
Det här är banne mig det roligaste jag läst på länge.
Tryckt stämning
2008-07-18 14:17:00
Lite tryckt stämning här efter att Gustav glömt att jag inte hade nån nyckel och lät mig sitta på trottoarkanten i 45 minuter medan han tränade. Nu jävlar ska det mjölkas på det dåliga samvetet!
Flaskvatten
2008-07-18 10:15:00
I nya reklamen för Sodastream får man höra om att folk köper flaskvatten, vilket jämförs med att köpa sand i sahara då vi har grymt kranvatten.Vilken grym affärsidé det är. Och vilka dumma jäklar vi är. Det värsta är folk som på allvar säger att de känner sååå stor skillnad på kranvatten och Evian. Jag tror inte på det. Om man nu gör det har man definitivt för mycket fritid och bör börja sticka eller något annat.
Solresor?
2008-07-17 20:29:00
Jag åker förresten med Solresor för första gången i mitt liv, resan till Kroatien är med dem. Nån som har nån erfarenhet? Är de bra?
Round 3 - bloggar jag läser
2008-07-07 14:07:00
SpännarsRes shoppa dykEngadgetPumans dotterHotelchatterJauntedUpgrade: Travel BetterSeat24 resbloggThe Airline BlogHotel BlogsHotels By CityStephan
Mer artiklar från denna bloggen:
1-30, 31-60, 61-90, 91-120, 121-150
33628 bloggar i topplistan.
Statistiken nollställs varje vecka.


Kontakta Oss