TopplistanPersonligtDetaljer för "JOAKIM FORSBERG"

JOAKIM FORSBERG

JOAKIM FORSBERG
En av Sveriges roligaste och mest underhållande bloggar med en härlig mångsidighet och ett intressant innehåll - check it out!
Artiklar: 1-30, 31-60, 61-90, 91-120, 121-150

Artiklar

Wzup wzup?
2012-06-01 22:38:00
Godkväll! Hur har ni det? Med mig är det bara bra. Har varit en lugn vecka för min del. Arbetade i måndags och igår, sen ska jag jobba ytterliggare ett pass imorgon. I slutet på juni kliver jag äntligen på mitt sommarschema, vilket innebär en helt annan trygghet. Nu är det lite osäkert att inte veta när eller om man ska arbeta. Brukar dock få ihop en hel del pass varje månad, så det har varit lugnt. Räknade att jag kommer upp i sammanlagt 108 timmar mellan 29/6 till 19/8 som schemat sträckte sig över. Men, förutom allt snack om jobb, så har jag faktiskt haft annat för mig också. Det har dock mest varit en del sprättande av pengar på kläder de senaste dagarna. Har bland annat införskaffat en keps (på bilden) och några sköna tröjor. Alltid bra att ha! Nu ikväll sitter jag och slökollar på Let's Dance och taggar inför morgondagens 08.00 - 17.00 pass. Det ska dessutom bli kasst väder imorgon, vilket alltid innebär ett knökfullt IKEA. Köpcentret vägg i vägg, A6 Center, firar även 25 års...
Psycho
2012-05-29 21:20:00
Ödet - Ett väldigt återkommande ord i den här bloggen. Idag inträffade det igen. Var inne på Hemmakväll med Emelie och skulle hyra en film. I brist på utbud och dålig fantasi valde jag av en ren slump att fråga om hon hade sett filmen "Psycho". Svaret var nej och sen tänkte jag inte mer på det. Frågan hann dock ikapp mig i ögonblicket senare. Jag vandrade nämligen vidare runt i butiken och fann ännu en sektion med filmer. När jag sedan greppade tag i första bästa film så var det där. På baksidan av en helt random thriller stod det "Dubbelt så bra som Psycho". Vad säger vi om det? Ödet?
Jeansskjorta
2012-05-29 16:16:00
Min beslutsångest är över. Thank God! Valet föll till slut på den ljusblå jeansskjortan ifrån H&M. Vad tycker ni, har jag gjort ett bra val?
Mer om: Mode
Beslutsångest
2012-05-27 21:09:00
Jag har aldrig varit en skjortkille. Aldrig. Nu när det dock vankas sommar och ljusare tider, har jag fått för mig att jag ska konvertera och bli en av dem. Skjortkillarna. Till min hjälp har jag en ljus jeansskjorta ifrån H&M och en blå/beige tygskjorta ifrån Wrangler. Vad tycker ni? Passar jag i skjorta, eller ska jag fortsätta med t-shirt och jeans? Saken är att jag enbart har tänkt behålla en av dessa, men frågan är vilken? Eller ska jag lämna tillbaka båda?
Mer om: Mode
Nobody wants to be lonely
2012-05-25 20:56:00
Då var det dags igen. Dags för ännu ett deprimerande och minst sagt personligt inlägg. Det har dock gått ett tag sedan jag var i den här sitsen senast. Och anledningen är rätt enkel - jag har helt enkelt mått bra. Och förvisso mår jag fortfarande bra. Men det finns några saker som kräver justeringar. Även om alla liv är långtifrån perfekta. Dessutom är jag i mitt fall, väldigt lätt sårbar. Det krävs inte mycket för att rubba den där härliga balansen. Speciellt inte när allting kommer på en och samma gång. Men visst, jag skulle kunna skriva om medgångar istället för motgångar. Fast vad skulle det vara? Att jag med hjälp av skrik och myggspray dödade en spindel? Att jag äntligen har börjat fått hår på bröstkorgen? Att jag nu vet vad pi blir ur roten på 263,2? Nej, jag vet inte. Jag vill i alla fall förbereda er mentalt på detta. Om ni redan här känner att ni får andnöd och hellre kollar på Pluras kök - gör det. Det här inlägget kommer att bli långt och extra jävligt, fullt av tank...
Big news!
2012-05-23 17:56:00
Jag har stora nyheter att berätta. JAG SKA BLI PAPPA! Nej, så kul ska vi inte ha. Däremot har det börjat röra på sig när det kommer till lägenhetsfrågan. Har nämligen lyckats lägga händerna på en lägenhet som blir tillgänglig inom kort. Den ligger nära jobbet, har en bra hyra och är mycket fräsch. Har första tjing på den, förutsatt att den nuvarande hyresgästen lyckas ro hem en annan lägenhet. Mycket spännande. Får besked om det hela inom kort. Ifall det blir positivt så tar jag den. No question about it. Bra va? Ja, du är så duktig, ska ni säga och klappa mig på axeln. Tack tack, lite tur ska man la ha, right?
Röd som en kräfta
2012-05-23 17:48:00
Varför lär jag mig aldrig? ALDRIG! Varje år är det samma visa. Om och om igen. Men vad blir jag för smartare av det? Vad pratar jag om tror ni? Jo, jag pratar om det där förbaskade arbetet som krävs för att bli brun. Eller i mitt fall i försöka få färg. Men innerst inne vet jag att det är nästintill omöjligt. Jag är och förblir vit. Det fanns dock undantag förr i tiden. Ni vet när man lånade åt sig mormors "brun-utan-sol" och smetade in över hela kroppen. Skitläckert trodde man. Tills man orange som en apelsin dök upp i skolan och möttes av gapskratt. Det var tider det. Gillade framförallt den fina randen man ofta fick på diverse olika ställen. Nu har jag dock mognat. Istället ligger jag ute och pressar ända in i kaklet i hopp om ett mirakel. Och visst får jag färg, men då krävs det att det är mörkt ute och att taklampan är släckt. Då snackar vi Thailandbränna. Just nu är det nog närmare en brännskada än någonting annat. Får nog ta och lugna mig lite med solandet. Kanske sola i mi...
Boende sökes!
2012-05-22 12:03:00
Är idag inne på min andra lediga dag. Både välbehövligt och bra. Har sedan igår suttit och kontaktat varenda hyresvärd i hela Jönköpingsområdet. Dock utan lyckat resultat. Besöker även Blocket och diverse andra sidor ett flertalet gånger på dag, men det verkar inte finnas någonting. När det kommer till att få hyra lägenhet, antar jag att mycket handlar om kontakter. Vilket det är rätt svårt att ha som ny i en stad. Men någon gång ska man väl ha lite tur? Peppar peppar! När det kommer till vart jag vill bo, så har jag kommit fram till att Ekhagen vore det mest lämpliga området. Det ligger vägg i vägg med allt känns det som. Och dessutom är det bara en knapp kilometer till jobbet, vilket är en markant förbättring jämfört med nu. Just därför håller jag nu både tummar och tår i hopp om att någonting ska dyka upp. Skulle bli lycklig. Helt jävla överlycklig!
Dags att röra på sig!
2012-05-20 23:35:00
I oktober 2010 flyttade jag in. I september 2012 kommer jag med största sannolikhet att flytta ut. Efter två år i min lilla stuga är det nu dags att packa flyttlådorna och leta sig efter någonting nytt. Kan dock avslöja som spoiler att jag redan har sagt upp den och nu inväntar den tre månader långa uppsägningstid. Har varit och kollat på en lägenhet hittills, men den föll mig inte riktigt i smaken. Med andra ord så går jakten vidare. Letar efter ett boende med antingen ett eller två rum, gärna i Jönköping. Trivs dock bra i Huskvarna, så det är ingenting jag utesluter. Hoppas bara att någonting dyker upp inom dessa tre månader. Men vad det blir, det får tiden utvisa. Håller tummarna!
Personalfest
2012-05-18 09:35:00
Personalfest igår. Ja, vad ska man säga? Några av oss medarbetare valde att "förfesta" hos en av killarna på jobbet, innan vi sedan i samlad trupp vandrade bort mot Harrys/Sliver. Väl där fick vi en välkomstdrink och bjöds även senare på en god middag. Efter det gick allting utför. I alla fall för min del. Har nog aldrig dansat och showat så mycket som jag gjorde igår. Det kändes som att min kropp var på ett ställe och min hjärna på ett annat. En aning konstig känsla. Men det var roligt. Förutom allt dansande, blev det även en hel del mingel, samt en efterlängtad fiskdamm. I fiskdammen kammade jag hem en påse Twist. Bjöd några på det axplock av blandgodis som den innehöll, men valde sedan att generöst bjuda nattklubbens bartenders på något som jag kallade för lördagsgodis. Och nu menar jag givetvis att dom fick ta min Twist-påse. Ingenting annat. Idag fredag står det i alla fall arbete i min kalender. Börjar skönt nog att jobba 11.30 och går sedan fram till stängning ikväll vid 20.0...
Muntergök!
2012-05-16 19:46:00
Hallå eller! Hur har ni det? Med mig är det bra. Har de senaste dagarna gått runt med en riktigt jobbig ögoninflammation. Ingenting att rekommendera. Nu är det dock bättre och idag var jag åter tillbaka på jobbet. Blev ett riktigt glassigt pass med arbetstiderna 11.00 - 16.00. Imorgon vankas det personalfest på Sliver för hela IKEA-huset. Ska bli riktigt roligt. Känns nyttigt för mig som ny att få träffa arbetskamraterna på sidan av allt som har med köttbullar och annat IKEA-relaterat att göra. Blir nog en relativt lugn kväll dock. Jobbar på fredag morgon, även om jag skönt nog inte börjar förrän vid lunch. Just nu sitter jag i alla fall hemma hos Emelie och tar det lilla lugna med hennes katter. Ska väl snart ställa mig och ordna med middagen för kvällen. Tror att det blir chili con carne med ris. Klassiskt!
Philips Bodygroom Pro
2012-05-14 18:28:00
Jag är med och tävlar om en PHILIPS Bodygroom Pro (TT2039) tillsammans med Vimedbarn.se. ? Kroppshåret eller avsaknaden av det har blivit en del av det personliga uttrycket. Här kan man tydligt utläsa olika tendenser i olika åldrar. Ett exempel på det är att hela 75% av männen under 35 år tar bort hår från de intima kroppsdelarna. Det är inte längre en trend, det är en folkrörelse, säger Max Hellström, pressansvarig på Philips Consumer Lifestyle. Det är långt ifrån bara skäggväxten som ryker när männen tar fram rakapparaten. Att ta bort kroppshår är en vanlig aktivitet bland svenska män och inkluderar kroppsdelar från topp till tå. Över hälften av männen, totalt sett, rakar eller trimmar de intima kroppsdelarna (52%), var tredje man (34%) tar bort hår under armarna och en av fem män tar bort håret på bröstet.
Alla heter Glenn i Göteborg
2012-05-03 20:42:00
När vi går genom staden över broar och torg med doft av salt ifrån havet minns vi glädje och sorg Och vi minns första gången när änglarna sjöng hur vårsolen värmde och vintern var glömd Nu är man hemma, åter tillbaka i kära Jönköping. Det har varit tre underbara dagar i Sveriges framsida - Göteborg. Anlände till centralen lite efter lunch i tisdags. Mötte upp Daniel och köpte sedan med oss varsinn macka ifrån Subway och slog oss ner i det strålande vädret. En liten stund senare anlände även Erik och därefter var den komplett. Gyllene trion. Den första dagen bestod av en sväng på stan, FIFA-turnering och en massa upptåg. Lite som vanligt. Dagen därpå, onsdagen, spenderades även den på stan. Vi handlade lite kläder och framåt eftermiddagen valde jag att besöka frisören. Vid 19-tiden placerade vi oss på C-sektionen på Gamla Ullevi och såg GIF Sundsvall åka på stryk mot IFK Göteborg. Ingen rolig syn. Men man kan inte vinna jämt. Resten av kvällen valde vi att besöka diverse utest...
Night sky
2012-04-29 21:20:00
Jönköping har kvällen till ära bjudit på ett riktigt vackert skådespel. Himlen var som en enda stor färgsprakande explosion. Kameran på telefonen bjöd dock inte upp till samma kvalité, vilket i sin tur inte gav skådespelet dess rättvisa färger. Men det var fint, det vill jag lova. Ville bara lägga mig raklång i gräsmattan och drömma mig bort.
Humöret är på topp!
2012-04-29 14:55:00
Oops, har visst inte bloggat på snart två veckor. Tiden har bara rusat iväg på sistone. Tror mest att det handlar om att jag faktiskt har skaffat mig ett liv. Har knappt suttit vid datorn sedan jag bloggade senast. De senaste dagarna har jag mest jobbat och umgåtts med lite kompisar. Riktigt skönt. Kom upp i elva arbetspass på jobbet den här månaden. Inte det mest ultimata, men snart släpps sommarschemat och då blir det nog jobb på heltid istället. Och det är aldrig fel. Trivs fortfarande lika bra som innan om inte ännu bättre. Toppen, verkligen! Som om inte detta vore nog, så drar jag till Göteborg i veckan och stannar där i några dagar. Ska umgås med Erik och Daniel, kolla på fotboll och bara umgås. Har inte träffat grabbarna på evigheter, så det ska bli jätteroligt. Håller tummarna för ett riktigt härligt väder också!
Hemlängtan
2012-04-17 13:54:00
Jönköping i all ära. Sundsvall i all tjära. Nej, men nu är det faktiskt som så att jag har börjat få en släng av hemlängtan. Rätt rejält också. Har inte varit hemma sedan i december och det sätter väl sina spår. Och är det någonting som både förgyller och förgör samtidigt, så är det att kolla på gamla videobloggar. Syftar exempelvis på denna. Vill man inte bara äta upp henne?
Leende havsblåa ögon
2012-04-15 23:47:00
Jag har sagt det förr och jag säger det igen, fan vad jag gillar mitt jobb. Man mår liksom bra. Mest hela tiden. Det spelar ingen roll om jag har världens sämsta dag eller ifall jag drabbats av klamydia, för så fort jag kliver innanför personalingången och checkar in så blir man som besprutad med glädje och pepp. Riktigt härlig känsla! Har dessutom fått en hel del smeknamn av den resterande personalstyrkan. Mest känd är jag som "ankungen". Återstår dock att få veta ifall jag är den fula ankungen eller inte. Hur det än är, så har jag i alla fall jobbat igår och idag. Och jag måste säga att det är väldigt konstigt att jobba helg. Man tappar liksom uppfattning om vardagen. Idag kunde jag nästan svära på att det var tisdag. Men förhoppningsvis så vänjer man sig. Fick idag reda på att sommarschemat mer eller mindre är klart och att jag på det troligtvis kommer att kunna åka hem en vecka eller två i sommar. Och det känns riktigt skönt! Har inte varit hemma sedan i julas, så det blir vä...
What's your name?
2012-04-15 23:17:00
Kommentarer både till höger och vänster. Men varför är ni så himla hemlighetsfulla? Tror snart att jag har fått hela alfabetet i mitt kommentarsfältet. Bokstaven M skriver en sak. bokstaven H något annat och därefter bokstaven K. Det skulle inte skada med i alla fall ett förnamn. Ni skriver väl för att ni har en åsikt, så varför då dölja sig bakom den? Speciellt när ni ger en komplimang eller ställer en fråga. Så, en uppmaning ifrån mig till er - våga visa vem ni är. Det skulle underlätta en hel del. Men förutom det så är det bara att fortsätta kommentera. Och ni får givetvis vara anonyma om ni så känner för det. Skulle dock vara kul ifall någon bröt mönstret. I alla fall en gång.
Finväder!
2012-04-12 17:42:00
Ah, äntligen! Vilket underbart väder denna torsdag har bjudit på. De senaste dagarna har det varit både regn och rusk. Ända fram till idag. Nu skiner solen, det är bra många plus och i allmänhet känns det helt underbart. Dagen till ära bjöd jag med en kompis på en långpromenad runt området. Vi gick. Och vi gick. Nu har man kommit hem och känner sig som en säck. Men på ett skönt sätt. Promenader är riktigt härligt! Speciellt när det är ett sånt här väder. Man kan vandra i timmar utan problem.
Vinn pengar med Rakeback lovers!
2012-04-11 17:22:00
Om du gillar att spela online casino så är casinolovers sidan för dig, där kan du hitta vilka casino?s som har bonusar på vilka spel de har dem på och listor på de bästa och de mest populära casino?s som finns ute just nu. Du kan hitta high roller casino där du kan spela för stora summor pengar om det är det du letar efter, du kan också hitta vilka låg insats spel som har jackpots vid tillfället. Du kan hitta live casino där du kan sitta o spela som om du vore på ett riktigt casino över internet, Men om du o andra sidan vill prova din lycka att vinna pengar utan att slösa dina egna pengar så finns det så kallat no deposit bonus där du får pengar som en välkomst bonus att spela för på casinot vilket kan hjälpa dig att hitta de spel du vill innan du gör en riktig insättning.
Mer om: Underhållning
Punkt 3 ? Mina föräldrar
2012-04-10 17:16:00
Mina föräldrar. Ja, vart ska jag börja? Kan starta inlägget, med att hänvisa till att det i mitt fall, borde stå "min förälder" och inte "mina föräldrar". Varför, undrar ni. Jag brukar fatta mig kort och helt enkelt säga som det är, dvs att jag inte har någon pappa. För det är i alla fall så jag ser på saken. Han finns dock därute. Någonstans. Men i mitt liv har han aldrig existerat. Under min uppväxt, så har jag fått lära mig att min pappa flyttade ifrån "oss" när jag var mindre. Norsk som han är, flyttade han tillbaka till Norge och startade ett nytt liv. Om det dock är sanningen, eller ifall det ligger något helt annat i grunden, det vet jag faktiskt inte. Och tror inte heller att jag vill veta. Det har i min värld, alltid varit jag och mamma. Visst, hon har inte alltid varit ensam efter detta. Men det har aldrig funnits någon där, för mig, på det viset. En riktig pappa. Och självklart är det något man saknar. Och har saknat. En riktig fadersfigur. Men samtidigt, så har jag näst...
Punkt 2 - Min första kärlek
2012-04-09 00:51:00
Kärlek. I min värld är det lite som Stålmannen och kryptonit. Folk säger att allt var enklare när man var mindre. Och jag håller med. Delvis. Jag minns dock hur man var som såld på alla de snygga tjejerna i klassen. Helst samtidigt. På kvällarna kunde man ligga i sängen med nallebjörnen, kalla den för olika namn och sen dela ut pussar både till höger och vänster. Fast det gick inte att nallen skulle gestalta alla tjejerna samtidigt. Så jag valde att cirkulera. Och så höll det på. Detta var dock i lågstadiet. Vad var kärlek? Man visste inte.  Men det var då. Man var ung och oerfaren. Tänkte jag skriva. Men sen slog det mig, att jag även idag i vuxen ålder, fortfarande är lika oerfaren. Vad är kärlek egentligen? Ja, det är knappt så att jag vet. Men det kanske är därför som jag trivs med att vara singel? Eller så är det för att jag är rädd för att ta reda på vad kärlek är. Egentligen. Har haft ett riktigt och seriöst förhållande. Var jag kär? Ibland. Var det helhjärtat? Ibland. Är jag...
Ödet och jag
2012-04-08 22:00:00
För någon dag sedan publicerade jag ett videoklipp där jag pratar om fenomen och ödet. Jag känner nu att det är dags att prata vidare lite om det. Det är nämligen som så, att jag har en kompis i Göteborg, som jag tillsammans med har börjat använda ordet fenomen. Vi använder det om vi exempelvis tänker på samma sak, eller ifall någonting väldigt "ödesmässigt" händer. På senare tid har även själva ordet dykt upp i diverse sammanhang i våra liv. För min del hände det häromdagen vid lunchen på jobbet. En av kollegorna frågade en annan ifall denne hade sett "Fenomen" (dvs en ny möbel).  Men, nu kommer jag till den stora grand finale. För en dag sedan pratade jag med min Göteborgs-kompis som heter Jennie, om Mona Sahlin. Jag sa att hon är väldigt lik Butt-head ifrån den gamla tv-serien "Beavis and Butt-head", som ni förhoppningsvis känner till. Vi skrattade åt det, men sen var det inte mer med det. Förrän idag. Jag strosade runt på Resecentrum här i stan i väntan på bussen. Plötsligt fick...
Fascinerande
2012-04-08 21:39:00
Vi människor har många egenskaper. Den ena bättre än den andra. Och tvärtom. En av mina bästa egenskaper är att jag är nyfiken. Väldigt nyfiken. Nyfiken på allt. Men skulle väl framförallt säga att jag är nyfiken på livet. Varför är vi här? Varför fungerar det som det gör? Osv osv. Ett exempel till detta, var igår, när jag på kvällskvisten fick syn på månen i supersize. I alla fall som det såg ut. Och alla älskar vi väl vackra saker, inte sant? Månen är en av dem. Så jag klädde på mig. Begav mig upp genom skogen och kom till en utsiktsplats, där jag ställde mig och bara kollade. Kollade och njöt. Det var så vackert. Man såg nästan varenda liten kontur och jag önskade för en stund att jag kunde dra den till mig. Månen alltså. Lite som i "Bruce den allsmäktige", när han drar till sig den med ett lasso. Magiskt på något sätt. Jag har dock inte de krafterna och inte heller en bra kamera, så en fin bild på vår vackra måne, uteblev tyvärr. Men det var fint, riktigt fint. Hoppas att jag ...
Snopet
2012-04-06 21:14:00
Jag fick en snilleblixt förut. Blev nämligen sugen att dra och sola. Men eftersom jag inte var till gymmet idag som planerat, så kom jag på att jag kunde springa till- och från solariumet. Två flugor i en smäll. Sagt och gjort så tog jag på mig löparkläderna, virade in småmynten i ett par sockor och stoppade i fickan. Sprang ner i snöslasket, men väl framme upptäckte jag att solariumet inte tar emot enkronor. Snopen och helt utmattad, fick jag istället, lika vit som innan, löpa hemåt igen. Även om hemåtvägen, som till 90% består av uppförsbackar, resulterade i att jag mestadels gick. Konditionen är inte vad den en gång varit.
Dag 01 - Presentera mig själv
2012-04-06 16:13:00
Joakim Forsberg, 22 år gammal (fyller 23 i oktober) ursprungligen ifrån "norrlands huvudstad", även kallat för Sundsvall. Vid hösten 2010 fick jag ett ryck efter många månaders arbetslöshet, packade väskorna och flyttade ner till Jönköping. Här i småland väntade ett jobb på ett café, vilket för min del var en väg bort. En chans att få se något nytt. Så jag tog den. Caféjobbet är nu passé och jag jobbar numera på IKEA inom restaurangavdelningen. När jag inte jobbar så tycker jag om att träna, umgås med kompisar, frossa i kläder, filosifera om livet och givetvis att blogga. Det sistnämnda har jag gjort sedan 2008 och ser inga planer på att sluta. Har mycket i mitt huvud och saker som jag behöver få utlopp för, vilket gör bloggen till en perfekt brottsplats. Förutom att blogga, brukar jag också använda mig utav Twitter. Där är jag lite mer galen och frispråkig, medan bloggen är personlig och djup. Förutom det ovannämnda, så är jag en riktigt sportnörd och har mer eller mindre hela li...
30 dagar
2012-04-06 14:03:00
Tänkte köra igång "30 dagar med bloggen". Det hela går ut på att man, dag efter dag (förhoppningsvis) ska ge läsarna en chans att lära känna personen bakom skärmen. Dag 1 består exempelvis av en presentation. Dag 15 om drömmar och dag 29 om mina ambitioner. Hela listan följer här nedan. Och för min del, kickar det hela igång i nästa inlägg. Dag 01 ? Presentera mig själv Dag 02 ? Min första kärlek Dag 03 ? Mina föräldrar Dag 04 ? Det här åt jag i dag Dag 05 ? Vad är kärlek? Dag 06 ? Min dag Dag 07 ? Min bästa vän Dag 08 ? Ett ögonblick Dag 09 ? Min tro Dag 10 ? Det här hade jag på mig i dag Dag 11 ? Mina syskon Dag 12 ? I min handväska Dag 13 ? Den här veckan Dag 14 ? Vad hade jag på mig i dag? Dag 15 ? Mina drömmar Dag 16 ? Min första kyss Dag 17 ? Mitt favoritminne Dag 18 ? Min favoritfödelsedag Dag 19 ? Detta ångrar jag Dag 20 ? Den här månaden Dag 21 ? Ett annat ögonblick Dag 22 ? Det här upprör mig Dag 23 ? Det här får mig att må bättre Dag 24 ? Det...
Vårens första dag
2012-04-06 13:29:00
Försöker att skära ner på delningen av Youtube-klipp här i bloggen. Men den här låten. Jag kan inte få nog. Helt fantastisk! Man vill bara stoppa i hörlurarna och cykla längsmed soldränkta landsvägar och njuta av livet. Laleh, vilken musikalisk själ.
Mer om: Underhållning
Orklös
2012-04-05 22:30:00
Fy fan. Jag är helt slut. Död. Ja, ni förstår nog. Har arbetat 11-20 sedan i måndags och gjorde idag sista arbetspasset för veckan. I själva verket är det väl inga märkvärdiga tider, men för en som har varit arbetslös mer eller mindre senaste året, så är det en radikal förändring. Igår och i tisdags var jag ungsansvarig för restaurangen. Stort ansvar och högt tempo. Men det gick bra. Idag har jag stått i disken hela dagen, vilket kan låta rätt skönt, men som faktiskt är rätt jobbigt. Dock roligt att som ny få testa på alla stationer direkt. Alltid bra att kunna vara mångsidig och flexibel.
Livserfarenhet
2012-04-01 19:44:00
Ibland slår den mig. Tanken. Tanken om att jag faktiskt har flyttat 70 mil hemifrån. Det gör väl många, tänker ni. Och ja, det stämmer. Likheterna är egentligen desamma. Man flyttar hemifrån, oftast till en ny stad och startar ett helt nytt liv. Men, skillnaden är att de flesta (läs: nästan alla) gör det i samband med studier. Jag flyttade, för jobb. När man flyttar som student, så flyttar man till en ny stad, precis som "alla" andra i klassen. Man kommer in i det på ett annat sätt. Man har liksom varandra. För min del, så var det verkligen helt annorlunda. Ett stort kliv. Övergav familj, vänner och trygghet. Valde att byta ut det mot en ny stad, ett nytt jobb, men inga vänner och ingen trygghet. Jag känner mig stark. Speciellt när jag tänker efter, på hur pass tufft det har varit stundtals. Och det har gjort mig till den jag är idag. Klarar numera av att helt stå på egna ben. Känner mig väldigt självständig. Även om jag ibland kan bryta ihop, känna mig som ett litet barn och bara...
Mer artiklar från denna bloggen:
1-30, 31-60, 61-90, 91-120, 121-150
33650 bloggar i topplistan.
Statistiken nollställs varje vecka.


Kontakta Oss