TopplistanPersonligtDetaljer för "Familjen Korb"

Familjen Korb


Familjen Korb
Skriver om livet som stolt mamma till Minna, den nya graviditeten [BF 100711], kärleken - Jonas, vardagen och mer.. Jag skriver väldigt öppet, om allt.. Skriver om mitt mående, mina känslor och tankar. Ibland intresserar det er - andra gånger inte.. Det är mitt sätt att skriva, och jag hoppas ni gillar läsandet.
Artiklar: 1-30, 31-60, 61-90, 91-120, 121-150

Artiklar

Om en timma..
2011-03-09 11:05:00
Om en timma ska jag befinna mej på MVC för att ta ett cellprov som skulle ha tagits vintern 2009! :O Men var juh gravid med Love och då ska man inte ta cellrpov så.. ja.. De bad mej ringa när bebisen föds, men de glömde såklart jag så nu, när Love är 8 månader, då.. Läskigt, tänk om något är fel.. Well, sen hem och vänta på besök från söta Alice som dessutom följer med och hämta Minna. Efter kanske lillebror kommer och hälsar på oss alla. :) Kan bli en helt okej dag, eller hur? Juste, jag har juh börjat sminka mej igen.. Lust att se dagen? hehe
Är ni intresserade?
2011-03-09 07:42:00
Flera vänner har bett om designer från mej, ja alltså inte bara bloggdesigner utan nu även kortdesign – inbjudan till kalas, bröllop och även som vykort. Även de som vill att jag ska göra namngivelse/doptavlor och barntavlor. Då jag inte fungerar med pennor och penslar, ja inte för hand iaf.. Så är det givetvis med musen i handen som jag då skulle arbeta. Undrar bara, skulle ni vara intresserade att beställa sådant av mej om de jag gör är något snyggt? Vill ni kanske se lite först?
Tisdagen for iväg
2011-03-08 22:43:00
Men glömde nog mej? Fick både trevliga nyheter (lägenheten) och mindre trevliga.. Hela denna vecka består av väntan. Väntan på svar om lägenhetsvisningar. Väntan på mina prov/labresultat. Väntan på besked om pengar. Läkarbesök på fredag som kommer innebära väntan. o.s.v. Well, har gjort någonting som verkligen ”slukade” mej idag. Skissat upp kommande tatuering. :D Känns som den kommer bli perfekt, med en finaltouch utav min vän Adam som ska göra den. Adam jobbar på A’n'T i Gamla stan där Alex tidigare tatuerat mej och Ty fortfarande är min piercare. Nej nu dags att sussa.. Cellprov imorgon, 1½ år för sent typ. :/
Aww så fint skrivet.. om mej!
2011-03-08 16:59:00
Familjen Korb – Tvåbarnsmamma till Minna & Love Johanna skriver om sin vardag där hon kämpar med sina egna diagnoser, fysiska och psykiska, sin dotters ovanliga medfödda sjukdom och livet i övrigt med de två herrarna i familjen. En stark kvinna som oförtrutet kämpar på och försöker hitta de små ljusglimtarna i livet. Hon är inte rädd att uttrycka sina åsikter och har den snyggaste svarta bloggdesign jag sett. Och den har hon gjort själv vad jag har förstått! Skrivet utav Martina – ytterligare.blogspot.com
Mina drömchips!
2011-03-08 13:06:00
Ni får gärna rösta på mina drömchips!
Flytta?
2011-03-08 12:57:00
Idag fick jag ett mail.. Det finns nu två lägenhetsalternativ för oss. Det ena i samma port som vi bor nu, men NB (½ trappa upp). Stambytt samtidigt som våran, men med tapeter vi inte gillar och andra färgval på badrummet. Kommer ske massa saker med huset som renoveringar 2011 – 2012. Eller.. En lägenhet lite närmre dagis, 3kvm meter större, NB (helt på markplan). Stambytt 2010, annan planlösning, ingen aning om tapeterna eller färgval. Vet inte alls om någonting planeras att göras med detta område. Vill juh helst inte alls flytta, älskar våran lägenhet bortsett från 3tr och vattenskadan. Tusan!
Världens sötaste pussel!
2011-03-08 11:00:00
En favorit här hemma! Detta underbara Sushi-pussel kommer från LekochForm.se. Det är ett otroligt sött pussel som inte bara kan användas som pussel utan även för rollspel, varför inte äta sushi istället för att fika? Minna älskar detta pussel och matar oss gärna med bitarna eller så ”äter” hon sushibitarna själv. Lillebror Love gillar också sushipusslet och de stora fina bitarna som är lätta att få grepp om. :) Det är stora bitar som är enkla att lägga på rätt plats, vill man göra det svårare (större barn) kan man använda kinapinnarna att stoppa in i hålen i sushibitarna när man lägger pusslet. Minna (och lillebror Love) tackar för detta pussel!
Vattenfast mascara?
2011-03-08 10:08:00
Detta är – ISADORA – Build-Up Mascara – Waterproof! Ja, alltså, jag ääälskar ISADORA – Build-Up Mascara (den med röd ”topp”), så jag tänkte, hallå måste testa den blåa som är vattenfast?! Well.. Vattenfast var den verkligen, för fast! Fick tvätta och gnugga mina ögon hårt FYRA gånger för att få bort den. Inte nog med det, denna gav ingen volym eller tjockhet åt mina fransar som denna mascara (utan waterproof) gör! Så enligt mej, KÖP INTE! iPhonePosted
Love kryper!
2011-03-07 22:26:00
Love började åla sej fram för några dagar sedan, innan har han bara guppat fram liksom. Idag började Love krypa! :D Så Love sitter upp helt själv utan stöd, kan sätta sej upp själv, ålar och kryper även, går upp på alla fyra, vänder sej åt alla håll och kanter och står med stöd. Går gör han om man håller i honom lixom. Skillnad på honom och Minna visste vi att det skulle vara, det känns dock underbart att få vara med och se allt detta som vi aldrig fick se med Minna, eller ja, fick se det men väldigt väldigt sent. Minna är en stjärna!
Tävla hos Familjen Korb om Bambino-priser!
2011-03-07 21:10:00
?Jag tävlar hos Familjen Korb om fina Bambino-priser, tävla HÄR du också!? Priser 3 stycken vinner Bambino matningsskedar. 3 stycken vinner Bambino tvårättersskål. 3 stycken vinner Bambino besticksset 3-delar. Sammanlagt 9 vinnare! Tävlingsregler! Skriv vad du vill vinna utav de tre priserna och skriv namn & bloggadress/mailadress i en kommentar! Länka till tävlingen i din blogg med bilden & texten ovan! [Har du några frågor ang. tävlingen är du välkommen att skriva dom i en kommentar.] Tävlingen pågår t.o.m. den 21/3 då dras en vinnare ut som presenteras i bloggen. Lycka till önskar Familjen Korb och Bambino!
En tredje graviditet?!
2011-03-07 20:42:00
Jag är så förbannat sugen på att bli gravid, föda en till sötnos, mysa och få ett till litet knytte, men.. Det lär dröja, länge, länge, länge OM det ens blir fler barn här. Minna måste gå HELT själv, inte behöva kollas upp lika mycket i risk om att hon skadar sej. Hon måste kunna göra sej förstådd bättre, äta och sova lite bättre än nu. Love måste sova bättre och gärna gå och prata. Båda barnen måste alltså klara sej utan mej längre stunder och dessutom inte bli lika missnöjda. Detta låter för mej som FÖR ALLTID! För inte tänker jag skaffa fler barn efter att jag är 30, det orkar jag inte. Jag börjar bli sliten.. :p Dock är det jobbigt när hela kroppen bara SKRIKER och VÄRKER efter att få bära ett tillbarn, typ NU NU NU! Omöjligt för mej nu, orkar verkligen inte. Om barnen nu skulle lära sej allt detta rätt snart, så vet jag ändå inte om jag vill bli med barn nu. Vill ha gått ner till 66 kilo innan det skulle funka, till det har jag 15 kilo kvar. Suck..
Jag älskar att laga mat!
2011-03-07 19:24:00
När jag inte mår som sämst så älskar jag att laga mat. Ikväll lagar jag en grym chili con carne (köttfärs, krossade tomater, vita bönor i tomatsås, bönmix bestående av kidneybönor, bruna och vita bönor, sambal oelek, pressad vitlök, ekologisk ketchup, majs och rivna morötter)! Avsmakad och får helt klart högt betyg av både Jonas och Minna. :) Någon som har något favoritrecept att bjuda på? Kanske någon har något jag aldrig testat förut?
Tävlingstips!
2011-03-07 12:31:00
Jag är med och tävlar inne hos EN POJKMAMMAS VARDAG som lottar ut TVÅ par Kalle Kryp i samarbete med DARLINGEXPRESS. Var med och tävla du också! Tävlingen avslutas den 19 mars klockan 21.00
En söndag med trevligt sällskap
2011-03-06 22:45:00
Orkar inte skriva så mycket, mår både bra och dåligt, sen är jag tokigt trött. Fick besök utav fina Ulrika med sonen Wincent. Blev först en fika sen även lek här hemma, hur mysigt som helst. Är nervös inför morgondagen, berättar mer imorgon. Nu i veckan kommer jag dessutom starta Bambino-tävlingar! :D Det gillar ni va? Vill ni se mer bilder och videos på barnen? Mej? Något ni saknar?
Beställa bloggdesign?
2011-03-06 12:42:00
Ja, jag har juh tidigare tagit emot bloggdesignbeställningar och det gör jag fortfarande. :) Tänkte dock testa något nytt.. Många mailar mej om är osäkra på vad dom vill ha eller har inga ideer, så.. Jag har nu satt ihop några designer som är 90% färdiga, det som saknar är en lite personlig touch. HÄR kan ni hitta dessa designer och skulle du vara intresserad utav en design kan du kontakta mej så sätter vi en lite personligare touch på just den designen. Ni får gärna lämna en kommentar med vad ni tycker om designerna, om ni skulle önska flera färdiga designer. :)
Den nakna sanningen
2011-03-06 00:39:00
Se så STOR skillnad lite smink kan göra.. Hoppas inte de osminkade bilderna skrämmer er. Godnatt iPhonePosted
Dumma mej
2011-03-05 21:27:00
Nu ska vi mumsa choklad och alkoholfri cider och filmmysa till Dumma mej!
Snälla, hjälp..?!
2011-03-05 14:02:00
Snälla, ni kan väl mej att klicka min familj till en chans att få vinna en semester tillsammans? Vill så gärna kunna bjuda med barnen och Jonas mot värmen, bort från alla måsten, alla läkarbesök, diagnoser, mediciner, problem och ångest. Få komma bort, andas, ta hand om varandra, umgås utan det dystra. Ni får väldigt gärna klicka på denna länk, även sprida den om du vill. Tack! ?
Framkalla bilder?
2011-03-05 13:59:00
Det börjar bli dags att skicka in bilder på fotoframkallning. Kommer bli en väldans massa bilder då Minna hunnit bli 2 år och Love 8 månader så det är många bilder som ska framkallas. Vi har även hunnit med en resa och massa saker med Minnas diagnos som dokumenterats så mycket vi vill framkalla och inte ”bara” ha på datorn. Något som är väldigt nytt för mej är dock att man kan beställa framkallning GRATIS på nätet! Detta är därför något jag tänker att beställa redan nu i helgen, passa på när det finns så bra erbjudanden! Älskar allt digitalt då det är lätt att se bilderna man tagit på än gång och att lättare bestämma vad som ska ”hamna” på papper och vad som kan raderats eller hållas kvar på datorn. Dock är det farligt då man tillförlitar sej lite väl mycket på datorer, hårddiskar och usb-minnen så man ”glömmer” liksom bort att beställa på papperskopior. Nu är det dags, här ska det beställas!
Gullegull
2011-03-05 13:17:00
Jag behöver lite fnuttigt, pluttigt, sött gullegull.. Whaaa! 
Köttkvarna!
2011-03-05 12:30:00
Jag borde börja med cd-omslag, right?! Tänk er detta omslag till typ fläskig punk, metall eller liknande!   Jag är ARG och jävligt ledsen..
Blue sky
2011-03-05 10:06:00
Blå himmel, sol och tö! Våren på ingång? Man kan juh verkligen hoppas. Well, hade tänkt sova lite då jag fick lite sömn inatt men nu har min kropp börjat ta reservenergi så nu kan jag juh inte sova. SUCK. Well, när barnen haft sin vila, då ska vi ut om vädret tillåter. Hur ser er lördag ut? iPhonePosted
Obeskrivligt..
2011-03-04 23:47:00
Idag har det varit som en tornado.. Skitjobbigt att höra att jag troligen måste börja med mediciner igen. Sen lämnade jag blodprover i morse för att kolla min folatbrist, gallan och levern m.m. får veta nästa vecka hur det ser ut. Är trött och less på det mesta, MEN.. Vann 25kr på en gammal triss och ännu bättre är att jag gjorde en trevlig tjej och mamma jätteglad när jag visade henne hennes nya bloggdesign. Citerar ”du prickar mitt i prick – hela tiden”. Känner mej nästan lite kaxig, otroligt glad över att hon blev så nöjd med designen som var ganska mycket på ”fri-hand”. :) Första ”försöket” och det blev helrätt, ingenting behövdes ändras. :D Så blev iaf ett bättre avslut på denna skitdag.. Dessutom hittade en vän till mej en blogg där ”bloggerskan” skrev att vi emetofober är löjliga då ”ingen gillar att spy”. Well fobi och rädsla är två olika saker. Hon publicerade inte våra kommentarer men skrev väldigt gärna til...
Lithium?!
2011-03-04 15:05:00
Jaha.. Vad som kom fram till är.. Vi ska ses nästa vecka igen och gå igenom min pärm med mina utredningar OCH jag ska fundera på om jag går med på att äta Lithium igen. Blev mycket att tänka på och ta ställning till. Just nu befinner jag mej lite mellan ett ”avstängt” tillstånd och ett väldigt lågt tillstånd. Suck. It keeps on comin’.. iPhonePosted
Bussblogga
2011-03-04 13:22:00
Sitter på bussen på väg till Huddinge och min läkare på MBT. Vi ska dit och prata lite om läget då mitt mående drabbar allt och alla, speciellt när det aldrig blir bättre. Får se vad som sägs och om det kommer något bra utav detta. Håll era tummar! iPhonePosted
Att bära mina barn med mej..
2011-03-03 23:23:00
Ni har säkert sett min ring, världens finaste.. I en allahjärtansdag-tävling så vann jag ett till Amanda Egilsonsmycke, nämligen det fina ringhalsbandet med ett guldhjärta. På framsidan står det Minna ? Love, på baksidan mammas lycka. Ytterligare ett vacker sätt att bära mina barn med mej, nära, vart jag än går!
Det är lite sådär svängigt..
2011-03-03 22:42:00
Berg-o-dal-bane-stylen… Saker går inte alls som jag skulle vilja att dom går, men vad tusan, det är  väl meningen att jag ska ha lite extra motstånd. Fick dock en mysig fika med Jessica idag som fick mej att tokflabba åt att när vi diskuterade utgång så missade hon några ord. Hon frågar mej då.. När du går ut, vad dansar du då till? Musik? Hon missade ”till vad för..” innan musik. HAHA så underbar! Sen senare på kvällen kom bror Viktor och hans söta tös Alice och bjöd på fika. Mumsade kladdkaka och sen åt vi burgerkingmenyer. MUMS! Svulla.. När Alice började bli trött sa hon tokigheter som ”Vad vunde du?” = Vad vann du? och ”Fyrtioåriga plussare” = Fyrtioplussare. Söta Alice. :) Well, människor försvinner från mitt liv, vissa säger inte ens varför, bara försvinner.. Andra säger att det ledsnat eller helt enkelt inte orkar med hur mitt liv är. Well, förstår er, jag orkar inte heller. Sitter här och känner mej så otroligt ensam, känns som om ...
Lite Sado-Masochiist
2011-03-03 13:38:00
Jaha, nu var tungpiercingen uttagen. Lite masochist och ska ta om den fast lite längre bak på tungan om en vecka. :)
Imorse såg jag ut såhär..
2011-03-03 12:21:00
Ja, kanske inte lika ”kornig” som bilden.. :p
Tar mitt bling till sängen..
2011-03-02 22:25:00
Tar mitt bling och går och lägger mej.. Läpparna är inte svullna alls, men tungan spänner lite och är lite svullen, men det är juh inte konstigt. Får se hur allt känns när jag vaknat imorgon, godnatt på er!
Mer artiklar från denna bloggen:
1-30, 31-60, 61-90, 91-120, 121-150
33014 bloggar i topplistan.
Statistiken nollställs varje vecka.


Kontakta Oss