TopplistanPersonligtDetaljer för "Familjen Korb"

Familjen Korb


Familjen Korb
Skriver om livet som stolt mamma till Minna, den nya graviditeten [BF 100711], kärleken - Jonas, vardagen och mer.. Jag skriver väldigt öppet, om allt.. Skriver om mitt mående, mina känslor och tankar. Ibland intresserar det er - andra gånger inte.. Det är mitt sätt att skriva, och jag hoppas ni gillar läsandet.
Artiklar: 1-30, 31-60, 61-90, 91-120, 121-150

Artiklar

Bloggmiddagen 2016
2016-10-16 12:58:00
Igår var det äntligen dags för årets Bloggmiddag och den sista av just denna sort som fina Ewa Wikström ordnat! Det var trevligt att träffa alla härliga bloggkollegor, vackra trevliga kvinnor! :) God mat på Beirut café och härliga goodiebags, jag hade dessutom turen att vinna en vinst med hand och nagelvårds-produkter sponsrade av vackra Madelen Jansson! Kvällens sponsorer: http://loppi.se/ http://www.plackers.se/ http://www.octean.se/sv/hem/ http://www.ninasmat.se/ http://www.debron.se/ http://laktosfrichoklad.com/ http://klockargardens.se/ http://mightyleaf.se/ https://www.duni.com/sv/ http://www.partylite.se/sv/hem.html https://se.mymuesli.com/ http://www.apotek365.se/ http://www.sexleksakeroutlet.se/ http://rosenserien.se/ http://www.playmobil.se/ http://www.fullero.nu/ http://smolk.se/ Stort tack till alla sponsorer och tack till SMOLK för mitt väldigt personliga och fina halsband! ? Och tack Ewa för denna kväll!!
Tips!
2016-10-11 21:43:00
Vill du gå med i en panel och tjäna pengar & presentkort precis som jag tjänade ihop 4000 kronor i presentkort hos ticket? Kommentera din mail eller skicka den i ett mail under kontakt! Får äntligen chansen att bjuda in fler!
Livets gåva – jag har tre!
2016-10-11 10:24:00
Varje dag med dej är en gåva! Varje dag med alla mina tre är en lyx, något jag inte får ta förgivet, något jag är tacksam för. ?
Elias med sin sovräv!
2016-10-07 20:49:00
Elias är helt kär i sin supersöta sovräv från heartofcrafter ? Den är så söt och välgjord, och Elias som älskar att gosa in sej i mej, pappa, kuddar.. Så Sovräven är perfekt att gosa med! :)
Läs Lov – Årets Bok Happy Meal 2016
2016-10-06 17:25:00
Ska såklart stå McDonalds på bilden! ;) Idag kom ett trevligt paket på posten! Det är äntligen dags för de bästa veckorna på McDonalds, nämligen årets Bok Happy Meal! 7 oktober börjar det och en glad nyhet för mej är att jag ska få läsa en av mina barndomsfavoriter, ”Sagan om Pomperipossa med den långa näsan” av Falstaff Fakir & Björn Berg!
Bambino – Little Scooper 
2016-10-03 18:15:00
Elias har prövat Bambino’s ”Little Scooper” och den fick 5 flottiga fingrar av 5 möjliga!   ”Little scooper! är de självklara besticken för barn som ska börja äta själva. Det skonsamma materialet är snällt mot barnets mun och minskar risken för fula märken i bordet om barnet använder besticken som trumpinnar. Ergonomiska handtag som är enkla att hålla Stora, skålade sked- & gaffelblad ? lätt att skopa upp maten och stor chans att den ligger kvar hela vägen in i munnen Perfekta för allt ifrån puré, gröt och yoghurt till ?riktig mat? och soppa” PRIS: 69KR
Tre år!
2016-09-28 20:55:00
Den 27e var det 3 år sedan första gången jag och maken träffades. Då var det en fredag så även fredag är något att fira med extra mys. Fick hem ett doftprov på posten och nämnde att jag gillade doften. Samma dag gick maken och överraskade mej med att köpa den till mej! ? Den 18e oktober firar vi 3 år tillsammans och 4 dagar senare åker vi på bröllopsresa! Som vi längtar!
Bröllopsbilden på en tavla
2016-09-22 16:41:00
I helgen gick jag igenom bilderna från bröllopet som ni säkert har lagt märke till då jag lagt upp ett inlägg med några bilder. Alla blev fina, men vissa är verkligen pricken över i:et som jag måste göra något extra fint av. Lite tråkigt att endast ha dem i datorn eller i ett fotoalbum, men jag har länge varit inne på att eventuellt förstora upp ett av fotona till en tavla. Det går verkligen att komma undan med några hundralappar om jag skickar efter bilden för att skapa en billig canvastavla. Jag betonar ?billigt? endast med anledning till att canvastavlan kommer att hänga på väggen många år framöver, ett konstverk på mej och min kärlek som kan få oss att minnas vår stora dag och planera vår framtid. Därför tycker jag att det är en fantastik fin investering att inreda personligt och snyggt i vårt hem. Det finns väldigt mycket inspiration på nätet hur man kan placera tavlan i kombination med sin nuvarande inredning med väggdekor. Jag håller absolut med om att man ska skapa ett tema ...
Bröllopsbilder var det här!
2016-09-17 14:00:00
Klicka för större bilder & bildtext! Vår bröllopsfotograf: Helena Berzelius – Leafoto.se
Bröllopsresan närmar sej!!
2016-09-14 04:30:00
1,5 månad tills vi  åker på vår bröllopsresa, ska bli helt jävla underbart! Någon som varit på Sunwing Side Beach?
Fyra veckor
2016-09-14 04:30:00
Idag firar vi fyra veckor som man & hustru! Vi firade med lunch på kinarestaurang och sen hem för massa mys. Snart ska Elias sova då blir det filmmys och ännu mera mys! ?
Personlig assistent?
2016-09-14 04:30:00
Som ni känner till är min förstfödda, min dotter Minna född med en väldigt ovanlig kromosomavvikelse och även diagnostiserad med lindring utvecklingsstörning. Minna behöver mer hjälp än de jämngamla, även då hon klarar av mycket själv innebär detta ändå att hon behöver mer tid, stöd och hjälp från oss vuxna. I hemmet och även i skolan. Nu har Minna äntligen börjat i särklass och jag som mamma har fått höra mycket från hennes klasskamraters föräldrar och den hjälp de har för sina barn. Behoven är olika och olika stora och små, men 6 av 8 barn har skolskjuts, 4 av 8 har personlig assistans för de i Stockholm. Då vi bor nära skolan, cirka 20min promenad och då hennes lillebror Love nu går i samma skola ansåg jag att det var en resurs som kanske vore bekvämt men inget måste så vi tackade nej till det. Vi har haft samtal på socialen om LSS och ledsagare och personlig assistent. För avlastning för oss andra i hemmet, men även en chans för Minna att få en paus och egen tid på eget håll med...
UnderBARA BARN 2016!
2016-09-14 04:30:00
Hej vänner! Nu kan ni köpa söndagsbiljetten + söndagspåsen. Vi släpper endast 400 stycken exemplar av dessa biljetter. Så det är först till kvarn som gäller. Du som köper denna biljett måste komma till underBARA BARN för att hämta ut din söndagspåse. Innehållet i påsarna kan variera. Här kan du köpa biljetten: https://billetto.se/sv/events/underbara-barn-2016/tickets
Loppievent Höststart – Mingelbild
2016-09-14 04:30:00
Jag gillar verkligen bilden Sandra Rogers tog på mej på Loppieventet Höststart i söndags. :) Tycker jag ser helt okej ut, och det syns att jag mår bra. ..Ja krasslig, trött, sliten.. men lycklig! ?
LOPPIevent Höststart – Goodiebag!
2016-09-14 04:30:00
Fick fina saker i goodiebagen men även direkt från utställarna! :) Klicka på bilderna för att se dom större. Stort tack till Loppi, Kids Zoo, TryggHansa, Siljaline, Viaplay, me&i, Neutral, Matkomfort, Mathem.se, OTTO, Emmaljunga & CleanDrink.
Sponsrad video: Thank you, Mom.
2016-08-19 11:00:00
Kära mamma! Så länge jag kan minnas och garanterat långt innan dess har du varit min hjälte, min förebild, min beskyddare, min cheerleader, min sköterska och doktor, min lärare och viktigast av allt.. Min mamma! Utan dej hade jag inte kommit så långt som jag har med varken mej själv, eller i livet. Du har stöttat mej, tröstat mej, peppat mej och hållit om mej i alla de situationer jag hittills befunnit mej i. Jag vet att du aldrig ger upp om mej och att du alltid står vid min sida. Du är en stark människa, mamma, kvinna. Du har gjort mej till en stark människa, kvinna, dotter och mamma. Jag är dej evigt tacksam för att du är min mamma och för den underbara mamman du är. Jag älskar dej mamma! Denna videon gjorde mej tårögd, så sann och ärlig. OS 2016, vare sig de vinner eller inte, så presterar de. Många av dom har nog sina mammor där, andra av dom kanske hör henne i bakhuvudet, känner hennes varma peppande och betryggande hand på deras axlar. Min mamma stöttade och peppade mej oavse...
Tillfällig design!
2016-08-19 10:00:00
Min förra design strulade, så fick gå tillbaka till en gammal, men ska redigera och uppdatera den lite. :p
I väntan..
2016-08-16 14:20:00
I väntan på resterande bröllopsbilder så bjuder jag på ett litet kollage på några av de bilder vi fått hittills. ? Fotograf: Helena Berzelius - leafoto.se leafoto.se
Bröllopsbilder!
2016-08-12 18:00:00
Nu har vi varit gifta i en vecka! Vi fick verkligen en helt perfekt dag, perfekt bröllop, perfekt kväll och natt.. Stämningen, känslorna och bilderna som otroligt duktiga Helena Berzelius – LeaFoto.se tog. Helena har verkligen öga för bra bilder, ljus och platser. Vi hade kommit med våra önskemål och hon tog till sej av de och arbetade ihop ett helt perfekt resultat tillsammans med egna idéer! Hon är lättsam och glad, gav oss så mycket under vår stora dag och nu dagarna efter när vi fått smakprov på bilderna hon tog. Kan verkligen rekommendera Helena till er som letar bröllopsfotograf! Vi känner oss båda fullkomligt överrumplade över alla de fina bilderna, så tacksamma att Helena Berzelius var vår bröllopsfotograf.
Bröllopet 160806
2016-08-09 15:05:00
Min vackra syster gjorde mina fransar, mitt smink, mitt hår och höll mitt lugn. <3 Martina, min vackra Maid of Honor som överraskade oss med en stuga (vi blev första gästerna) så fräsch och fin att bo i alla de dagar vi byggde upp och fixade inför vigseln, men också för vår bröllopsnatt. <3 Nu är vi gifta! Jag är fru Salkert och han herr Salkert Steen. Mer bilder och inlägg om bröllopet kommer, ska landa i att inte ha alla dessa måsten och ”deadlines” inför bröllopet. Våra helt perfekta bröllopsbilder tog vår underbara fotograf Helena Berzelius – LeaFoto.se.
Ute i tid!
2016-07-29 15:20:00
För väldigt många år sedan jobbade jag som fritidsledare på en fritidsgård i Haninge kommun. Ett av mina drömjobb där jag jobbade på en underbar fritidsgård, med underbara kollegor, fick arbeta med underbara barn och ungdomar, väldigt roliga och varierande arbetsuppgifter. Jag älskade mitt jobb! Jag såg fram emot att gå till jobbet! Längtade till jobbet när jag hade slutat för dagen. Förutom alla härliga minnen från jobbet i sej så minns jag en julfest.. De hade ordnat med ett stort fint julbord för alla anställda på fritidsgårdarna i Haninge kommun, god julmat och underhållning. Man fick även en fin julklapp av ett presentkort där man kunde välja mellan mat, prenumeration, kokknivar. För mej var detta något nytt, jag hade inte jobbat på så många olika jobb, men detta var fortfarande det första jobbet som jag fick uppleva en sån här julfest med. Först var det super att få träffa kollegorna både från min fritidsgård, men även de andra som man hade jobbat med på de större samarbetena ...
Möhippa!
2016-07-27 16:02:00
Jag som inte trodde jag skulle få någon möhippa, fick en fin möhippa med mina närmsta! [Länk till fler bilder på instagram här!] Tiden har gått så fort.. snart en månad sedan.. 2 juli. Och nu är det bara 10 dagar kvar till bröllopet! Tack mina fina för denna underbara dag och för minnet för livet!
Postnord är skit!!!
2016-07-27 14:02:00
Postnord är skit!!! Dom har slarvat bort ett paket för över 500kr och tar inte på sej något ansvar i överhuvudtaget! I paketet fanns presenter till gubben, min pappa och best man. Inför bröllopet! Jävligt kul! Förjävligt av postnord!!
Det ljusnar!
2016-06-06 15:23:00
Råkat ut för en del kaos.. som alltid i mitt liv. Dock kan jag åtminstone ha gott samvete och veta att jag gör bättre ifrån mej än vissa. Tänker inte gotta mej i den patetiska människan och allt vider den gjort/gör, utan fokusera på mej och min familj. Stärka de band som är av betydelse. Just nu är vi påväg till söder hela familjen, innan har vi varit på mysigt knytkalas med en del av min släkt på Årsta havsbad. Efter söder blir det hem för middag och sen myskväll. :) Känns som det vänt gällande mycket.. Livet ljusnar och kärleken är stark! ? Önskar er alla en underbar nationaldag!
Livsviktigt!
2016-05-23 09:30:00
Här om dagen när jag fikade med några av mina mammalediga vänner så började vi prata om HLR, (Hjärt och Lungräddning) och andra livsviktiga saker. Samtalet började med att en mamma berättade att en bebis på öppna förskolan satt något i halsen och all drama som uppstod där med. Otroligt hemskt att sånt händer, men så lätt hänt att olyckan är framme. Det ena ledde till det andra och en annan mamma berättade om olika situationer som uppstått på hennes gamla jobb där de nu hade skaffat hjärtstartare till att ha på jobbet. Hon berättade att hennes kollegor beskrivit vilken otrolig trygghet det var att ha en hjärtstartare på jobbet då det faktiskt dykt upp situationer tidigare då de skulle behövts. Nu hoppas man självklart att såna situationer aldrig ska uppstå, och man är nog ganska så orädd ändå. Man/Jag tänker ofta.. äsch, det kommer inte hända mej eller någon jag känner. Så tänker jag i många situationer, men.. många hemska saker har ändå hänt. Då brukar jag istället tänka att, ja men...
Ljuva anonymitet?
2016-05-21 12:20:00
Ja det är någon eller några människor som då och då känner behovet av att skapa drama, göra mej och Richard illa, förstöra och snacka skit. Får kommentarer från fake mails och utan sina rätta namn, självklart, för man kan juh inte stå för skiten man skriver? Om man nu talar sanning så bör man knappast ha något problem med att stå för det man skriver eller? Sen undrar jag såklart hur skiten uppstår? Jag vet bara vad Richard berättar för mej, vad jag vet och hur vi har det.. Sen vad all annan skit, anklagelser o.s.v. kommer ifrån har jag ingen aning, men skulle verkligen uppskatta att människan/människorna bakom detta står för det dom skriver under sina rätta namn? Förstår inte vad de är för bittra och vidriga människor som verkar vilja kasta anklagelser och skitsnack på och om både mej och Richard?
80 dagar kvar..!
2016-05-18 18:00:00
Tänk.. att om 80 dagar ska vi bli man och fru?
Den är perfekt!
2016-05-18 10:00:00
Detta mina vänner.. detta är min bröllopsväska! Den ligger reda här hemma och väntar, lika snygg som på bilderna! Köpt från Vintage styler
Jag kommer ALDRIG sluta kriga..
2016-05-17 22:11:00
Som alltid så får jag kriga för mina barn.. Som för det mesta handlar det om Minna..   När jag äntligen lyckats kriga in Love på samma skola som Minna ska(?) börja på så strular det för Minna.   ”Nya” skolan ringde ang. överlåtningssamtal och bad mej ta med beslutet. (Beslut om att Minna har rätt till särsklass). Men har inte fått något då ”gamla” skolan sagt sen i början på året att allt ska vara klart och färdig inskickat till utbildningsförvaltningen, MEN.. ändå inget beslut?!   Idag gick tiden åt att ringa runt och jaga, kriga..   Igår hade ”gamla” skolan skickat in sista kompletteringen.. MEN.. de har inte informerat mej om något sånt, utan sagt att allt är färdigt från deras sida.   Jaja.. jag har nu ordnat så att jag, Jonas (Minnas pappa), habiliteringen och någon från ”gamla” skolan ska på överlåtelsemötet på fredag OCH ska då meddela skolan om att beslut kommer tas 30 maj av utbildingsförvaltningen o...
Vår- och sommarmode 2016
2016-04-19 12:40:00
Trenderna som kommer med värmen! I år ser man på de flesta klädbutiker och onlineshoppar härliga kollektioner med mönster, fransar, olika material som t.ex. mocca och jeans. Känns lite bohemiskt/hippie över det hela, och det gillar vi! Färgerna som syns är allt från lite nedtonat, till senapsgult i kombination till sjutiotalsbrun, passande nog till lite jeans i hög midja och utsvängda. Härliga mönster och fransar i olika bredder och längder. Som BIKBOK passande beskriver det.. Festival Fashion! Jag är med, är ni?
Mer artiklar från denna bloggen:
1-30, 31-60, 61-90, 91-120, 121-150
33345 bloggar i topplistan.
Statistiken nollställs varje vecka.


Kontakta Oss