TopplistanVanligt Ställda Frågor

Vanligt Ställda Frågor

- Vad är BlogToplist.se?
- Kommer jag få några besökare om jag registrerar min blogg?
- Hur lägger jag till räknaren på Blogg.se?
- Hur lägger jag till räknaren på Blogger (Blogspot)?
- Hur lägger jag till räknaren på andra bloggtjänster?
- Varför visas inte min banner i listan?

Vad är BlogToplist.se?

BlogToplist.se är en bloggkatalog som är sorterad efter hur många besökare bloggarna har haft under den aktuella veckan. När en ny vecka påbörjas så nollställs listan för att ge nya bloggar möjlighet att jämföras med de äldre. Detta är den svenska versionen av listan. Den engelska version som bygger på i princip samma system hittar ni här.

Kommer jag få några besökare om jag registrerar min blogg?

Ja, men om du beslutar att inte använda våran räknare så kommer du hamna i botten av listan. Dessa positioner genererar mycket mindre trafik än i toppen och du riskerar att bli automatiskt borttagen efter ett tag. Så länge du har räknaren på din blogg och en lång och bra beskrivning så kommer du få nya besökare.

Du kan få ännu fler besökare genom att låta oss återpublicera en del av din RSS-feed på sidan.

Hur lägger jag till räknaren på Blogg.se?

Ett par enkla steg är allt som krävs för att lägga till räknaren på din blogg. Det finns ett par sätt att göra det på och detta är ett av de enklare sätten.
Logga in på blogg.se och gå till fliken som heter Design. Klicka sedan på underfliken som heter Kodmoduler.
Klicka på knappen Ny Modul och ett formulär med två fält framträder. Som Modulnamn skriver du in blogtoplist (bara små bokstäver) och i den stora textrutan vid namn XHTML-kod skriver du in koden du fick av oss i emailet efter registreringen.
Du har nu skapat en modul till din blogg som består av räknaren. Denna modul måste du nu placera ut på din blogg. För att göra detta klickar du på underfliken Kodmallar och nu får du upp en ruta med väldigt massa kod. I denna ruta ska du placera din modul och det gör du genom att klistra in <tag:include module="blogtoplist">. Vi kan inte veta var du föredrar att placera din knapp men jag föreslår att du letar upp en plats exempelvis Länkar som visas på bilden nedan och placerar modulen efter den. Du kan annars prova dig fram eller lägga modulen allra sist. Lycka Till!

Hur lägger jag till räknaren på Blogger (Blogspot)?

Det är väldigt enkelt att genomföra. Efter att du har registrerat dig kommer du få en HTML-kod som du ska placera på bloggen. En kopia på den koden skickas också till din email om du skulle bli av med den. Gå till blogger.com och logga in. Gå till avdelningen Template och klicka på Edit current. På denna sida kommer du hitta en box fylld med HTML-kod. Leta upp en plats där du skulle vilja placera räknaren på din blogg. Leta sedan upp det stället i HTML-koden och klistra in koden du fått av oss.

Hur lägger jag till räknaren på andra bloggtjänster?

Det är ungefär på samma sätt som för Blogger. Om du är osäker på hur du ska gå tillväga så ta kontakt med de som tillhandhåller bloggtjänsten och fråga dem. De kan garanterat hjälpa dig.

Varför visas inte min banner i listan?

Endast de tio första sidorna får sin banner synlig.
34112 bloggar i topplistan.
Statistiken nollställs varje vecka.


Kontakta Oss